Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פג'ו 306 מנוע 1.6 שנרכשה בשבוע האחרון :) עם קבלת הרכב ביצעתי טיפול הכולל החלפת פילטר אוויר, שמן , דלק,

מים ירוקים .

בנוסף לכך השמן הוחלף לשמן חצי סינטטי בגלון אדום אם אינני טועה prestone כיוון שהרכב חדש והטיפול נעשה עם קבלת הרכב לא שמתי לב עם "עישן" לפני או שיש לכך איזשהו קשר לשמן החדש אודה לכם אם תעזרו לי , העשן שיוצא הוא עשן לבן.

בברכה דוד.

פורסם

שמן חצי סינטטי מתאים למנוע שלך ועל כן הבעיה לא בשמן.

הייתה צריך לשים לב לפרט הזה לפני קניית הרכב.

עשן לבן מסמל שמן בצילינדר, כלומר רינגים. עד כמה העישון מאסיבי? הוא מעשן תמידית או רק בסל"ד גבוה?

פורסם

מהו שנתון הייצור ? האם הרכב מעשן רק בהתנעה ראשונה בבוקר /אחה"צ (התנעה קרה).

אם זה קורה רק בהתנעה קרה,יש לשקול החלפת גומיות שסתומים יבשות.(ברר אם ברכבך ניתן לעשות זאת ללא פירוק ראש מנוע,היו כבר מכוניות צרפתיות,שבהן בעזרת מכשיר ייעודי,חילצו גומיות שסתומים והחליפו אותן,ערוך חיפוש בנושא).

אם העשן כאשר המנוע חם,אז הבעיה באמת היא שנשרף שמן /יש איבוד נוזל קירור (בדוק מפלסים,וודא שאין התערבבות שמן+נוזל קירור (טחינה/נס קפה) ואז הבעיה יכולה להיות טבעות בוכנה שחוקות,דבר המצריך לפחות חצי אוברול (אם הבלוק תקין ולא אכול) או החלפת מנוע לאחר מייבוא אם יתברר,שהבלוק רקוב/אכול בגלל שימוש מאסיבי במי ברז במקום נוזל קירור אצל הבעלים לשעבר ומה שנשאר הוא לעשות עם המנוע חסד ולתרום אותו לגן הילדים הקרוב .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין לך אפילו טיפת אופטימיות בשביל הילד, נכון? שיבדוק קודם אם הוא מעשן גם בסרק ואז אפשר לזרוק לו פצצות כאלה.

פורסם

המודל הוא 97 "דאימונד" הרכב עבר כבר 160K והתשובה לשאלה היא הוא מעשן הרבה יותר בסל"ד גבוהה בסל"ד נמוך לא ניתן לראות את העשן

פורסם

רק לידיעתך אין דרך לתקן את הבעיה בלי לפתוח מנוע.

הבעיות אטימה כרגע הן מינוריות ולכן לדעתי אין שום דחיפות לתקן אותן.

אם אתה מאוד מודאג תבצע בדיקת קומפרסיה במוסך, אם לא אז פשוט תקפיד על תצרוכת השמן של המנוע ותדאג להיות בעניינים כשהתצרוכה הופכת לקריטית ומחייבת תיקון מיידי.

זה לא שאני נגד תקיון מיידי של כל תקלה כמה קטנה שהיא לא תהיה, אבל לדעתי עישון קטן לא מצדיק את הנזק הכספי והפוטנציאל לנזק שנגרם מפתיחת מנוע.

פורסם

א. לדעתי אתה טועה לגבי דחיפות התיקון

ב. מה עם הנזק לסביבה ולשאר כל הרכב באיזור? (כמו לדוגמא - תאר לעצמך אתה אופנוע שנוסע מאחוריו וברגע של סל"ד גבוהה כל הקסדה שלך מלאה אדי שמן?, מה עם זיהום האוויר?)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

איזה עשן יוצא מהאגזוז לבן כחלחל??

כמה שמן הוא שותה ?

אצלי פעם הרכב עישן ושתה כחצי ליטר שמן על כ 400 ק"מ בערך..

וזה הדרדר למצב קריטי של ליטר שמן בנשיעה של 50 -70 ק"מ..

ואז נפתח מנוע , החלפת בוכנות ורינגים...

פורסם

בעיקרון עבר שבוע מהטיפול שביצעתי ונכון לאתמול כמות השמן ירדה בחצי בדיוק , בנוסף לכך אין זה וודאי כי כל השמן החסר נשרף מכיוון שבבדיקת הרכב לפני הקנייה נאמר לי כי ישנם כמה נזילות קלות - העניין הוא שאין לי איך לדעת בדיוק כמה נוזל כי לא ראיתי את הנזילות ולא הספקתי לעקוב בצורה משמעותית מכיוון שהרכב ברשותי רק שבוע

פורסם

ראיתי שאחד מהחברים פה העיר משהו לגבי שמן "דבש" מישהו יכול להסביר בדיוק מה הכוונה ומה המחיר של שמן מסוג זה ?

ובמה הוא שונה מהשמן שנמצא כרגע ברכב שהבנתי שהוא באיכות דיי טובה .

פורסם

שמן דבש הוא פיתרון חאפרי ומזיק למנוע זמנית שריפת שמן כדי למכור את האוטו / לסחוב עוד קצת עד שהמנוע קורס טוטאלית.

בשבילך הוא לא פתרון לכלום.

חצי מהמדיד = בערך חצי ליטר ב306ים - כלומר חצי ליטר לשבוע - זה בהחלט לא נורמאלי ודורש התייחסות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...