Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן הייתה פריצת צינור ברכב(רובר 214) צינור שאולך מהמנוע לרדיאטור חימום המזגן

הבעייה תוקנה,

אבל מתי שהצינור התפוצץ המחוג לא ארה לי סימנים לדעגה, למרות שמיכל העיבוי היה ריק!

אבל מתי שאתחלתי לתקן את הבעיה אבנתי שהיה עוד מלה מים ברדיאטור ובמנוע עצמו, כך שבגלל זה המד כנירא לא עלה

השאלה על איזה טמפרטורה עובד המנוע של הרכב?

כי יש לי הרגשה שהמחוג מזייף או המחשב מזייף :roll:

המנוע מעוד חם יחסית לרכבים אחרים, יכול להיות שהטרמוסטט דפוק? וניפתח בטמפרטורה יותר גבוה? ממה שצריך? או היוניט?

המים האדומים לא רותחים, טמפרטורט הרתיחה זה 130 במים האדומים, ככה שיכול להיות שהמנוע עובד על 110?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

מאור תגיד איפה אתה גר?

אולי אני אקפוץ אלייך בהזדמנות ועשה השווה של הרכבים ואז אני ידע בוודעות מה אצלי לא בסדר?

פורסם

ליד חיפה בעתלית.

תבוא מחר אני עושה טיפול לרכב 150000ק"מ ועל הדרך אני גם מחליף טרמוסטט.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מנוע הרובר דיי חם יחסית לרוב הרכבים האחרים ככה זה.

טרמוסטט נפתח ב 88 מעלות

מאווררים נדלקים ב 94 נכבים ב 88 מעלות.

מהירות שניה של המאוורים נדלקת ב 104 מעלות ויורדת בהדרגה ל 94.

מהירות שניה נדלקת רק כאשר ישנה בעיה ברכב.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

אתה יודע יוגב במוסך בפתח תקווה המורשה שמעון אמר לי שהמאוור נידלק ב104,

אז אמרתי לעצמי אז כנירא זה בסדר, תגיד יש מצב שבמצב עמידה הרכב אפילו לא מגיע ל94?

כי עם אני עומד במקום המאוור ביכלל לא נידלק, רק אחרי נסיעה המאוור נידלק. נישמע לך הגיוני?

פורסם

עם מערכת הקירור שלך טובה ומתוחזקת המאווררים לא אמורים להיכנס הרבה לעבודה בעמידה.

עם המנוע קר לוקח למאוורר בערך 20 דקות עד שהוא נדלק.

אחרי נסיעה זאת אומרת המנוע חם כבר ועכשיו בעמידה הוא זקוק לקירור (כמובן אחרי הנסיעה).

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
עם מערכת הקירור שלך טובה ומתוחזקת המאווררים לא אמורים להיכנס הרבה לעבודה בעמידה.

עם המנוע קר לוקח למאוורר בערך 20 דקות עד שהוא נדלק.

אחרי נסיעה זאת אומרת המנוע חם כבר ועכשיו בעמידה הוא זקוק לקירור (כמובן אחרי הנסיעה).

מהירות שנייה, היא אותה מהירות קשה אני מדליק מדחס?

פורסם

תישמע יוגב עשיתי בדיקה עם מד מתח חיברתי לחיישן טמפרטורה

והתוצאות יצאו התנגדות נע בין 440 ל530 (המד מזייף) אז נגיד שהתנגדות היא נורמלית ונפרש אותה כ88 לבין 94 מעלות

כי עם לפרש את זה בדיוק כמו שזה אז יצא משהו כמו 60 ל70 מעלות שזה לא הגיוני במיוחד

אז הטמפרטורה נורמלית, אבל יש איזה מעיה ברגע שאני מפעיל מזגן, והוונטות נכנסות לפעולה קבוע אז המד מראה התנגדות באזור 960 שזה ביכלל רחוק מהמציאות שזה אומר בארך 60 מעלות, מה כל העניין בדיוק אומר לגבי החיישן? מזייף?

פורסם
תישמע יוגב עשיתי בדיקה עם מד מתח חיברתי לחיישן טמפרטורה

והתוצאות יצאו התנגדות נע בין 440 ל530 (המד מזייף) אז נגיד שהתנגדות היא נורמלית ונפרש אותה כ88 לבין 94 מעלות

כי עם לפרש את זה בדיוק כמו שזה אז יצא משהו כמו 60 ל70 מעלות שזה לא הגיוני במיוחד

אז הטמפרטורה נורמלית, אבל יש איזה מעיה ברגע שאני מפעיל מזגן, והוונטות נכנסות לפעולה קבוע אז המד מראה התנגדות באזור 960 שזה ביכלל רחוק מהמציאות שזה אומר בארך 60 מעלות, מה כל העניין בדיוק אומר לגבי החיישן? מזייף?

אנטון גם אצלי וגם אצל אנדרי שאנחנו מפעילים מזגן הוואנטה נכנסת לפעולה

אז תסיר דאגה בקשר לזה

פורסם

תאמין לי רונאל עם הייתה לי אפשרות לחסום אותך הייתי עושה את זה בכיף,

על מה אתה מדבר? קודם כל אצל אנדריי הוונטה בכלל תקוע(מתה)

היא לא ניכנסת לפעולה, ודבר שני אני לא שאלתי עם הוונטה צריכה לפעול קשר אני מפעיל את המדחס

אני דיברתי בקשר לטמפרטורה

• תוכן חדש...