Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרטים הבסיסיים הם:

-תקציב לרכישה. 70-80 אלף

- ידני/אוטומט. אוטומט

-נפח מנוע. 1600 , לא משנה אבל העיקר האוטו יסחוב ושיהיה חסכוני בדלק

-קטגוריה : משפחתיות

-תת דגם.. 4 או 5 דלתות לא משנה כ"כ , העיקר שתיהיה מרוווחת

-רמת אבזור(מומלץ, לא חובה). שלא יראה מיושן ושיעניק הנאה בנהיגה , בכל זאת התקציב עונה על רכב שנת 06+

-שנתון(מאיזה שנה הכלי) . 06 +

-חדש/משומש. לא משנה , העיקר שיעלה על הדרישות

-מספר מקומות ישיבה. 5 , סטנדרטית

-קילומטראז'. עד 45K

-דרישות של צריכת דלק. חסכונית בדלק

כרגע יש לנו יונדאי אקסנט 03 , כיוון שהאוטו מתחיל להשמיע רעשי פלסטיק ולהתחיל לעשות בעיות כמיטב המסורת של יונדאי , אנחנו נעלצים למכור את האוטו שלטעמי הוא נחמד אבל מעצבן , הוא לא סוחב בשיט , תשימו בזגן ותנסו להאיץ והוא לא יזוז לכם ורק יעשה רעש

אז בכלליות , היום נכנסנו למספר סכנויות ליסינג , בראש של טויוטה קורולה 06-07 , אולי גם הדגם החדש הענקי הזה למרות שאני לא הכי מחבב אותו אולי בגלל התיבה הרובוטית , ואולי בגלל שהוא נראה טיפה מגושם

בכל מקרה קורולה אין , בינתיים אין , ונורא קשה למצוא אחת שלא היה לה 120K קילומטרז' הוא שהנהג שנסע בה התהפך , באמת שאין טעם למכור רכב כזה בזמן הזה , אוטו מצויין וקשה מאוד למצוא .

מה שנותר הוא אלטרנטיבות ולא להתפשר , בחנו את הסיטרואן C4 5 דלתות , ובאמת שנורא התלהבתי ממנה , היא נורא מרשימה , מאובזרת ברמה גבוה , הגה טיפה מעצבן אבל מתרגלים עליו , נוחות נסיעה מדהימה

השאלה היא האם שווה ללכת עליה , כי היא חסכונית ומותאמת לדרישות , הבעיה ששמעתי שצרפתיות עושות בעיות חשמל

ואנחנו מחפשים רכב שיביא לנו שקט , שיעמוד בחניה כל יום כמו חייל שמוכן לצאת לקרב לנסיעות של 20 דקות מקסימום ומידי פעם טיולים וכו' , ויזכה לטיפולים מפנקים

אשמח אם תעירו את עיניי ותציאו לי אלטרנטיבות דומות לטויוטה קורולה , וגם אולי דעה נוספת על הסיטרואן

נ.ב

יש לי את הרצון לשלול מראש רכבים ספציפים שאין בכוונתי להסתכל עליהם בכלל מתוקף ההכרה שלי עם הרכבים הנ"ל

מיצובישי לנסר

יונדאי , הספיק לנו ? (: , אולי חוץ מה I30 החדשה שהציעו לי להעיף בה מבט

פיג'ו 307 , כמו ה-C4 רק פחות משוכללת

דיאטסו , לא בא לנו צעצועים

מאזדה 3 , כבדה ולא חסכונית בדלק , לא אוהבים בקיצור

זהו בעיקרון , אם יעלו לי עוד רכבים לרשימה השחורה אני יוסיף

בינתיים אתם מוזמנים לעזור , תודה לכם .

פורסם

סיטרואן C4 אכן נשמעת מתאימה. זה בהחלט יהיה שיפור אחרי האקסנט, מכל הבחינות.

לאחותי יש C4 ולא שמעתי ממנה על תקלות מיוחדות.

אם קיימות בעיות חשמל, סיכוי גדול מאוד שהן נובעות מהתקנות מקומיות ולא מקצועיות של קודנית, אזעקה וכו'. אני לא חושב שרציני להכליל ש"לצרפתיות יש בעיות חשמל" (קיימים עשרות דגמים של מכוניות צרפתיות - לכולם יש בעיות חשמל?), אבל יכול להיות שבממוצע הן יותר רגישות להתקנות של חאפרים.

בכל מקרה, עדיף לך למצוא אחת מיד פרטית, כי הטיפול במכוניות הליסינג הוא בדרך כלל ברמה ירודה יותר.

עוד אופציה מתאימה? פורד פוקוס.

פורסם
סיטרואן C4 אכן נשמעת מתאימה. זה בהחלט יהיה שיפור אחרי האקסנט, מכל הבחינות.

לאחותי יש C4 ולא שמעתי ממנה על תקלות מיוחדות.

אם קיימות בעיות חשמל, סיכוי גדול מאוד שהן נובעות מהתקנות מקומיות ולא מקצועיות של קודנית, אזעקה וכו'. אני לא חושב שרציני להכליל ש"לצרפתיות יש בעיות חשמל" (קיימים עשרות דגמים של מכוניות צרפתיות - לכולם יש בעיות חשמל?), אבל יכול להיות שבממוצע הן יותר רגישות להתקנות של חאפרים.

בכל מקרה, עדיף לך למצוא אחת מיד פרטית, כי הטיפול במכוניות הליסינג הוא בדרך כלל ברמה ירודה יותר.

עוד אופציה מתאימה? פורד פוקוס.

לגבי הקנייה מבעלות פרטית , יש לנו כרגע פחות מהסכום שמבקשים על הרכב , ומליסינג יהיה לנו קל לקנות כי יש אופציה של תשלומים עד 30K בלי ריבית ככה שזה יקל עלינו

אבל עדיין נשקול את האופציה , תודה לך על העידוד כי ממש נדלקתי על הרכב ( :

אשמח לעוד דעות .

פורסם

אם אתה קונה C4 או 307 מליסינג תבדוק בלובינסקי טרייד.

רכבי הליסינג שלהם מטופלים במוסכי רשת.

הבעיה עם הרכבים שם , שרובם צבועים מלמעלה למטה והצדדים. על כל שריטה קטנה הרכב נכנס לצבעי, שצובע הכל.

אם זה לא מפריע לך, ואתה נעול על ליסינג, תוכל למצוא שם כמה דברים מעניינים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בעיות חשמליות ב-C-4? מדובר באגדה אורבנית שאין לה תימוכין. הכל השמצות ודעות קדומות.

האמת? כשהתחלתי לקרוא את הדרישות שלך ישר עלה לי לראש C-4 ואז בהמשך ראיתי שהיא היתה אופציה שמשום מה, ירדה.

הC-4 נמכרת בכמויות וכל מי שדיברתי איתו - מרוצה מהרכב (גם בגרסה הפחות מאובזרת שלה).

לכן גם אני מצטרף להמלצה עליה.

אגב, ה-307 בהחלט בחירה טובה ותהווה שינוי לטובה מהקוריאנית בה אתה נוהג כעת.

ברם, מומלץ מאד לקחת רכב עם מנוע 2 ל' ולא 1600 הכבדה מעט, וכן, הדגם המאובזר (XT) כדי להתפנק באמת.

פורסם
בעיות חשמליות ב-C-4? מדובר באגדה אורבנית שאין לה תימוכין. הכל השמצות ודעות קדומות.

האמת? כשהתחלתי לקרוא את הדרישות שלך ישר עלה לי לראש C-4 ואז בהמשך ראיתי שהיא היתה אופציה שמשום מה, ירדה.

הC-4 נמכרת בכמויות וכל מי שדיברתי איתו - מרוצה מהרכב (גם בגרסה הפחות מאובזרת שלה).

לכן גם אני מצטרף להמלצה עליה.

אגב, ה-307 בהחלט בחירה טובה ותהווה שינוי לטובה מהקוריאנית בה אתה נוהג כעת.

ברם, מומלץ מאד לקחת רכב עם מנוע 2 ל' ולא 1600 הכבדה מעט, וכן, הדגם המאובזר (XT) כדי להתפנק באמת.

לא שללתי שום C4 , זה הרכב שהכי נדלקתי עליו מבין כל המכוניות , רק התיישבתי והרגשתי בנוח , אוטו מפנק

רק רציתי לברר אם אכן יש בעיות לרכב

אם כך אשמח לעוד דעות על C4 שעומדת כרגע בראש סדר העדיפויות , שמעתי שהחלקים שלה טיפה יקרים

ואיך הוא מבחינת טיפולים ביטוח , ירידת ערך גם שמעתי , שהערך של סיטרואן יורד במהירות

ההתלבטות היא עכשיו בין סיטרואן C4 לבין טויוטה קורולה 06-07 שקצת קשה למצוא אחת כזאת

ושאמח גם לקבל עוד הצעות על חברות ליסינג כמו לובינסקי

הייתי כבר באלדן ובניו קופל

אלדן נחמדים ואנשים ברמה , בניו קופל זבל של תנאים , הרגשה כאילו נכנסים לחדר המתנה בתור לצילום רנטגן , ונציגים לא משו , שלא נדבר על המחסור ברכבים .

• תוכן חדש...