Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] פיאט פונטו 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם מדהים אותי מחדש לראות כיצד מתיחת פנים מבולבלת הורסת עיצוב נקי ומוצלח במיוחד. מוצלח מדי?

כך קרה עם סקודה אוקטביה, כך קורה עם הקליאו הנוכחית היפה, שבקרוב נראה בארץ את גרסתה המתוחה והדוחה - והנה, מישהו במרכז העיצוב של פיאט הרס את העיצוב הנקי של ג'יוג'יארו.

ולעניין עיצוב הפנים המחודש, גם לא מבריק. האזור האליפטי שסביב פתחי האוורור במרכז מזכיר לי יותר מדי פונטו סימן 2.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אז ככה, חיצונית - לקחו מיגון פלסטיק, הדביקו אותו על הפונטו ואמרו "מתיחת פנים!" בלי לשנות בכלל את הפרונט.

פנימית - נראית אחלה, אבל חבל שפיאט ממשיכים להשתמש בגלגל ההגה הזוועתי הזה (גם לאלפא הוא חודר)... מה יהיה עם ההגאים היום? נעשים יותר ויותר מכוערים.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אין ממש שינוי משמעותי בפרונט מהדגם היוצא.

בסך הכל לא יותר מאשר שינוי נחמד , לא מלהיבה במיוחד ביכלל.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אני דווקא ממש אהבתי, הם הולכים עם המגמה של גריל שחור ענק ומעליו פס קטן עם הסמל, כמו שעשו בפיז'ו, רנו, יונדאי, מאזדה, ועוד כמה יצרנים, ככה זה חייבים להתעדכן ב"אופנה". וההגה הוא דווקא בין היפים אבל על טעם וריח אין להתווכח.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • תוכן חדש...