Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פנסים - טיוטה קורולה 2005


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, שלום לכולם.

יש לי קורולה 2005 וכנראה שבגלל נזקי שמש על הפלסטיק של הפנס נוצרו סימנים כהים שמכערים את הפנס ולדעתי גם פוגעים בהפצת האור של הפנס.

מה אתם מציעים לעשות? האם יש איזשהו ספריי או משחה שאני יכול להשתמש בהם ולפתור את הבעיה הזאת לבד או שאני יהיה חייב לפנות לאותם מקומות שעושים חידוש פנסים?

תודה מראש לעוזרים !

פורסם

סבון גס ,או פוליש לרכב עם סקוץ , קצת לשפשף ויוצא כמו חדש = מניסיון.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לא מזמן נפתח שרשור בפורום של מישהו שעשה ליטוש לפנסים בעצמו. מצורף גם הסבר מפורט ותמונות. התוצאה - יצא מצויין. כמו שכבר אמרו, בצע חיפוש בפורום.

×
×
  • תוכן חדש...