Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי נאבדו מפתחות הרכב מסג מפתח אולר,בתוך המפתח נמצא צ'יפ אשר רק באמצעותו ניתן להניע את הרכב.כרגע גם עם המתח ספ ר שיש לי אני לא יכול להניע כי אין במפתח צ'יפ,כשקניתי את הרכב קיבלתי רק מפתח אחד מסוג אולר .ככה שאני תקוע בלי אפשרות להניע את הרכב שנמצא מחוץ לבית שלי,מה עושים במקרה כזה ,אני אמור לדרוש מבעל הרכב את מפתח האולר שאמור להגיע עם הרכב שלי?

הרי כולם אמרו לי שמגיעים 2 מפתחות אולר שבתוך כל אחד מהם יש צ'יפ שמתקשר עם הרכב ברגע הכנסת המפתח לסוויטץ,כשקניתי את הרכב קיבלתי רק אחד ועוד מפתח פשוט +עוד מפתח פלסטיק

מה אני יכול לעשות במצב כזה?

פורסם

אני בטוח שזה אפשרי הרי אם בן אדפ מאבד מפתחות של רכב מה הוא אמור לעשות להחליף מחשב+סקאלה...זה נראה לי ממש לא הגיוני

לפי מה שהבנתי צ'מפיון מוצאים איך שהו את הצ'יפ,השאלה היא מה אני צריך להביא לשם כדי שיעשו לי את זה הרכב שלי פשוט תקוע!

אני סך הכל צריך צ'יפ.אין איך לבטל את החרא הזה?

זאת אומרת שלא אזדקק לצ'יפ על מנת להניע?

פורסם
הרגע פתחתי את מפתח הספר (זה שנראה פשוט)ואכן יש בו מקום לצ'יפ,אבל כנראה שבעבר ביצעו קומבינה ומשהו הוציא אותו..יאו אני לא מאמין שזה קורא לי!

א. הצ'יפ הוא די קטן- ממש בראש המפתח עצמו ומחובר אליו ללא חוטים או משהו כזה, כך שהדרך היחידה להוציאו היא לשבור, והוא כמעט ולא תופס מקום. לכן לא נראה לי שהוציאו לך (אם אתה חושב שהחלל של המפתח כולו אמור להכיל את הצ'יפ, אז זהו שלא). יותר סביר שהוא מקולקל. לפחות ככה זה במפתחות המקוריים שלנו (של סיאט). ותקנו אותי אם אני טועה.

ב. לא כדאי לנטרל לתמיד- זה לרוב מה שעוצר את גנבי הרכב, בנוסף למיגון המחשב. מנסיון.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אחי פתחתי את המפתח ספר!

בתוח ראש הפלסטיק של המפתח נמצא כמו תא קטנטן שבתוכו יושב הצ'יפ שהוא עצמו בגודל גרגר אורז..בקיצור בתוך התא הקטן שהו יושב הצ'יפ יש שאריות של דבק מהיר.אני בטוח שהיה פה צ'יפ והוא הוצא או משהו אחר.כי יש סימנים של דבק מהיר ...

היייתי מת לבטל את זה אם זה יעלה יותר זול מרכישת צ'יפ חדש..זה גם ככה חרטא.היום פורצים עם סקאלה ומחשב רכב שבא עם הגנבים.ככה שזה לא יעכב כלום!

פורסם

בוקר טוב..כמו שאתם רואים לעבודה אני כבר לא יגיע..

אני אבדוק את האופציות ואחזור עם תשובה במקרה של פתרון..

בכל מקרה נכון לעכשיו אף אחד לא עונה תכנראה מוקדם מדי...

אשמח לקבל עוד עצוות.תודה רבה לכולם ויום טוב

פורסם

תחפש באי באי LOCK SET לרכב שלך.

הנה בחיפוש מהיר מצאתי לך את זה http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GOLF-GTI-99-00-01-02-03-04-COMPLETE-OEM-VW-LOCK-SET_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZQ7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2em63Q2el1177QQhashZitem27aa098aa6QQitemZ170356476582QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ebayphotohosting

תבדוק לפני זה מה צריך להחליף ברכב שלך כדי שמפתח חדש יעבוד.

היתי במצב שלך עם האלפא שלי.

קניתי סט מלא הכולל מחשב רכב ו

CODE BOX

וכול המנעולים כולל מכסה טנק דלק ומנעול תא מטען כולל 3 מפתתחות שאחד מהם מאסטר, וכל זה במחיר קרוב לשכפול מפתח אחד.

פורסם

טוב חברה נציג של חברה מסויימת אמור להגיע אלי הביתה על מנת לקודד לי הכל מחדש!

אני מקווה שנגיע לפתרון עם הבעיה הזאת.אני יעדכן בהמשך היום..

בכל מקרה אני בטוח שזה יקרה לעוד אנשים וגם קרה!

רק שתדעו שבצ'מפיון רוצים שאני ארכוש שלט חדש מלא שכולל את הלוח של האזעקה+הצ'יפ +להב ריק !הם לא מוכנים למקור רק את הצ'יפ

בתמונה ניתן לראות את הצ'יפ

http://carphotos.cardomain.com/ride_images/2/2906/3861/19764430007_large.jpg

מה שהכי משגע אותי זה איך שצ'מפיון מנסים לגנוב אותך ולגרום לך לרכוש חלקים שאתה בכלל לא צריך!לעומת חברה שבאה עד אלי לתקן לי את הבעיה

שירות מעולה ואדיב מגיעים עד הבית עם ציוד המחשוב הנדרש ואיש מקצוע ,

למה לעשות דבר כזה למה לגנוב את הלקוח תמיד אני אוהב את פולספאגן אבל שונא את השירות של צ'מפיון חברה של גנבים.

איך חברה שלא קשורה לצ'מפיון מספקת פתרון איכותי למוצר של צ'מפיון ב 15 אחוז מהמחיר שצ'מפיון מבקשים.את זה אני לא מבין!

פורסם

לא הבנתי בדיוק את דרך הפתרון לבעיה. מהתמונה שצירפת אני מבין שפורק הצ'יפ שמותקן בסמוך לסוויץ' ברכב. האם הותקן אחד אחר במקומו?

לך למתקין אזעקות מקצועי שינטרל לך את כל מה שמסביב ויבטל הכל

מכל העצות שנכתבו כאן, אין ספק שזאת העצה הגרועה ביותר! אם יש בעיה עם המפתח אז מתקנים את המפתח, בטח שלא מנטרלים את שאר המערכות שקשורות בו ושעובדות ללא כל תקלה.

מישהו פה אמר קומבינה? :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טוב חברה הרגע חזרתי מיום מתיש!

למזלי בין נסיונות החיפוש של בעלי מקצוע נפלתי על 2 חברה שמנהלים חנות לתפארת באיזור קרית אריה פתח תקווה,הם משכפלים צ'יפים ועושים את כל העבודה מול כל מחשבי קונצרן VAG ושאר הרכבים בשוק הישראלי,בהתחלה אמרתי מה שתי המבוגרים האילו מבינים במחשבים של רכב,להפתעתי גיליתי שזה לגמרה ההפך,בעל העסק שוקי התגלה כגאון בכל נושא מחשבי הרכב +גילוי קוד ה"PIN" של הרכב,הוא בעל מקצוע מוסמך עם תעודות ויודע לתפעל מגוון תוכנות שונות שבאמצעותן אפשר לסדר כל בעיה במחשב הרכב,

אז תודה רבה לשוקי,ובמיוחד ליוסי שגם עובד בחנות,הבחור שנתן לי להרגיש בבית והסיר ממני כל דאגה!

חברה פאר מנעולים זה השם!

http://www.peerlocks.com

מחירים נורמלים(לעומת צ'מפיון)

תודה יש לכם עוד לקוח מרוצה!

• תוכן חדש...