Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב משתדרגים באוטו חדש ויש לי רעיון בראש איזה רכיבים להביא, דרושה חוות דעת:

קופוננט קדמי- פולק אודיוDB6501

סאב- התלבטות בין סרווין וגה לרוקפורד P2

מגבר- 4 ערוצים, אינפיניטי (שמעתי עליהם ביקורות מעולות) 100RMS לערוץ, לחבר בגישור לסאב...

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לגבי הקומפוננט - יש לי אותם, נשמעים נפלא לדעתי, אך קח בחשבון שהם מאוד חלשים בבאסים. אם שמעת אותם ואהבת הם באמת קניה טובה. רק פרט קטן - ראיתי באיזה אתר (לא זוכר איזה) את הסדרה שמעל סדרה זו (MMO) בהפרש של 300 ש"ח. תבדוק.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
לגבי הקומפוננט - יש לי אותם, נשמעים נפלא לדעתי, אך קח בחשבון שהם מאוד חלשים בבאסים. אם שמעת אותם ואהבת הם באמת קניה טובה. רק פרט קטן - ראיתי באיזה אתר (לא זוכר איזה) את הסדרה שמעל סדרה זו (MMO) בהפרש של 300 ש"ח. תבדוק.

האמת שלא שמעתי אותם, יש לי רמקולים קואקסאליים שלהם ואני מאוד נהנה, הצליל זה בידיוק הצליל שאני אוהב.

חלשים בבסים? אולי להשים איזה 6/9 מאחורה כדי שישלימו אותם?...

עידן- אני שומע הכל... ג'ז, שחורה, טראנסים, רוק, מטאל, הכל...

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לא צריך 6X9 זה סתם בזבוז כסף. תשקיע כמה שיותר ברמקולים קדמיים כמובן בהתחשב בכל השאר ואני אישית יותר אוהב את הP2 אבל זה כבר וויכוח ארוך עם הרבה אנשים איזה מהם יותר טוב. הכי טוב זה שתשמע את שניהם ותחליט לבד

פורסם
לא צריך 6X9 זה סתם בזבוז כסף. תשקיע כמה שיותר ברמקולים קדמיים כמובן בהתחשב בכל השאר ואני אישית יותר אוהב את הP2 אבל זה כבר וויכוח ארוך עם הרבה אנשים איזה מהם יותר טוב. הכי טוב זה שתשמע את שניהם ותחליט לבד

כיוון שהקומפוננט לוקה בחסר, איזה סט אתה ממליץ?

פורסם

לרגע לא אמרתי שהקומפ' הנ"ל לוקה בחסר. להיפך, הוא נשמע ממש טוב, במיוחד אם אתה אוהב לשמוע את הגיטרות. סט ממש נעים לאוזן. אני בכל מקרה לפני שקניתי אותו שמעתי אותו ומיד "התאהבתי" בסאונד שלו. והיו במקום סטים של עוד לא מעט חברות טובות.

הבאס בו עובדתית חלש, אצלי אני מפצה על זה עם הסאב, ואז בהרמוניה הכללית זה לא מורגש שהבאס לא מהם, ואני נהנה מהם מאוד.

ממליץ שתיגש לכמה חנויות, או שתבוא למפגש, תתרשם מכמה סוגים של סטים ואז תחליט.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

אי אפשר לפצות על באס שלא מגיע מקומפוננט עם סאב!

הסטים שיש להם באס טוב עולים הרבה כסף וצורכים גם מגבר טוב בהתאם.

זה מגיע כבר למחירים אחרים לגמרי. לדעתי למורל פולס יש מידבאס בועט יחסית לעומת אחרים במחירים שלו,

אז תקנה אותו ותחליף לו את הטוויטר כי יש לו טוויטר נוראי. וככה בנית לעצמך סט נחמד מאוד במחיר טוב

פורסם
בקרוב משתדרגים באוטו חדש ויש לי רעיון בראש איזה רכיבים להביא, דרושה חוות דעת:

קופוננט קדמי- פולק אודיוDB6501 =1100

MMC6500 ברמה גבוהה יותר עולה 1250 שח שווה להשקיע קצת יותר

אני הייתי הולך על מורל דוטק אוביישן באותו מחיר

סאב- התלבטות בין סרווין וגה לרוקפורד P2

סרווין ווגה

מגבר- 4 ערוצים, אינפיניטי (שמעתי עליהם ביקורות מעולות) 100RMS לערוץ, לחבר בגישור לסאב...

האינפיניטי המדובר עולה 1700 שח לך על ה-JBL1004 עולה 1200 שח

דעתי בנושא.

פורסם
דעתי בנושא.

אני פחות אוהב את הצליל של מורל אבל אולי שמעתי סט שכבר היה גמור.

אנסה להגיע למפגש בעוד שבוע ולשמוע

• תוכן חדש...