Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מתלבט בין : דהייסטו אפלאוז , מיציבושי לנסר , פג'ו 306 , יונאי לנטרה .

בירצוני רכב 1600 , גיר רגיל , לנסיעות עירוניות סוף שבוע חוץ עירוני .

מבקש המלצה אחת נורמאלית על אחד הרכבים .

תודה מראש .

האהבה הראשונה - מגנום 4X4 2000 שחורה , ניפרדנו:-(

השניה - מגאן 2 2006 , לא היסתדרנו :|

* תמיד חוזרים לאהבה הראשונה ... בקרוב .

פורסם

שמע אחי לחברה שלי יש לנסר 250000KM שהיא רוצה למכור אולי בערך במחיר הזה.

וואלה רכב שמור עובר טיפול ונוסע סבבה בשביל לרכב במחיר הזה .אתמול נסעתי איתו מרמת גן להרצליה לגן יבנה ואחרי זה בחזרה לכפר סבא , וואלה נסע בובה עם מזגן!

רוצה לראות שלח לי מייל בפרטי .

תכלס אין יותר מידיי מה להגיד על רכב בגיל הזה זה עניין של איך טיפלו בו ומזל .

פורסם

לנסר צורכת דלק בצורה מוגזמת (גם הידנית לא כזאת רחמנית), לנטרה הקוראיניות של פעם זה לא הקוראיניות של היום איכות הרכבה על הפנים מה שנקרא, 306 צרפתייה שתספק לך נוחות וגם הנאה מנהיגה בתקציב אבל לגבי האמינות הדעות חלוקות, והאפלאוז הכי מומלצת רק שקשה למצוא אחת שמורה אבל עם מצאת זה דבש.

ותן לי להוסיף לך רכב לרשימה לאונה, לא נוחה לא מתנהגת מכוערת, אבל מה? חלקים בשפע ומכל טוב אין פירוקיה שאין לה את הרכב הזה, הגירסא הידנית רחמנית יחסית בדלק יחסית למתחרות, אין מוסכניק שלא יודע לטפל בה, והאמינות יחסית לגילה מעולה פשוט. (כמובן שהכל יחסי, תלוי באופן הטיפול לאורך השנים).

המלצה ממני או אפלאוז או לאונה מה שהכי שמור תקפוץ על המציאה בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

אם יונדאי אקסנט נכנסתי לרשימה

רכב זריז מאוד יחסית למתחרים, רכב אמין מאוד

וצריכת דלק לא גבוהה.

אם תהיה מעוניין אני מוכר אחת

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני גר בחיפה,יש לי לנסר ידנית 1500 דגם מפואר,האוטו עם 286000 ק"מ.

מבחינת אמינות האוטו אמין מאוד,אני קניתי אותה שמורה מזקן,המנוע במצב חדש ללא נזילות שמן ואין רעשים מיותרים,אני מציע לך לחפש אחת כזאת כי אתה תהנה ממנה מאוד.

האוטו נוח מאוד מזגן מצויין בקיצור מומלצת.

צריכת הדלק בנסיעות של כ90%-95% עירוניות בתוך חיפה כולל עליות וכו וזה בדיוק כמה פעמים ביון 10.4-10.8 ק"מ לליטר , מחוץ לעיר בעיקר נסיעות לצפון כולל העליות צמתים וכו.. האוטו אוכל בין 12-12.5 ק"מ לליטר,הנתונים האלה בדוקים.

בהצלחה.

פורסם

שכחת לציין שליאונה זה הרכב הכי נגנב בישראל, נכון להיום ונכון גם למחר.

כדאי גם להתחשב בזה שהאחרונה ירדה מפס הייצור בשנת 1993 (לפני 16 שנה, להזכירך), ומאז נהרסו אחת או שתיים בתאונות - ועדיין היא שומרת על מעמדה בתור הרכב הגניב ביותר.

זה אומר שיש סיכוי יותר מסביר שיבואו גנבים וינסו לקחת אותה...

האם זה מה שאתה ממליץ לבנאדם שיש לו עד 8 אלף ש"ח?

כמו כן גם מצב זמינות החלקים בפירוקיות כבר לא מה שהיה פעם, הביקוש מטורף וכל ליאונה שנכנסת מחזיקה בסביבות 10 דקות עד שעדר של אנשים פושט עליה ולוקח מכל הבא ליד.

אני הייתי מתמקד ברכבים הבאים:

1. מיצובישי סופר לאנסר (שנתון 93)

2. רנו 19 (נמכרת בסביבות 4K, משאירה עודף)

3. סיטרואן ZX - אחותה המכוערת של פיג'ו 306, נמכרת ב-8K למודל 97, יש ה"כ, ח"ח וכ"א.

4. פיג'ו 405 (מודל 96-97) - האחרונים שיצאו מהאוטו הזה, נמכרים בטח במחיר מגוחך לאחלה אוטו.

5. קאיה ספיה\לאו - אם תצליח למצוא אחת בלי דשבורד מקופל, הרווחת.

פורסם

פורד סיירה ידנית 1.6 אחלה אוטו שנת 88-90 אתה מקבל יתרון הנע(א)ה אחורית,אמינות,קל לשיפר,גם בחצי מחיר שישאר לך 4 אלף לתיקונים/שיפורים/דלק/ביטוח/מערכת סטאריו/שישאר לך קצת מרשרשים בכיס

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

תודה לכולכם על היעוץ .

לאחר יעוץ זה היתחזקה ההחלטה על 2 רכבים . האם כדאי ליפנות יותר לכיוון שהחליפו לרכב מנוע ?

רוב הרכבים הם לאחר החלפת מנוע , כדי להיות שקט שלא ישבוק חיים באיזה שהו שלב ?

תודה מראש לאחר תשובה זו תחל הקנייה בראש בטוח .

האהבה הראשונה - מגנום 4X4 2000 שחורה , ניפרדנו:-(

השניה - מגאן 2 2006 , לא היסתדרנו :|

* תמיד חוזרים לאהבה הראשונה ... בקרוב .

פורסם

זה תלוי מאוד..גם עם מנוע שהוחלף לא מזמן אתה יכול להתקל באין סוף בעיות. חפש רכב שמור, ולא רכב שהוא זול יותר.

כי זול בסופו של דבר עולה יקר

• תוכן חדש...