Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כחודש וחצי הרכב שלי התחמם מאוד, למרות שמד החום לא הראה זאת.

גררתי את הרכב למוסך ושם בבדיקה בלחץ גילו צינור קרוע.

לאחר מכן בדקתי מים על בסיס יומי. שבועיים אחרי, שוב התחמם הרכב וגילו שוב צינור קרוע.

שוב תיקנתי...

בסוף התברר שיש בריחה של מים מהראש מנוע, אבל היא כמעט ולא מורגשת בנסיעות קצרות, אבל יש בריחה משמעותית לאחר נסיעות קשות (לכיוון ירושלים עם מזגן).אני רוצה לציין שגם כאשר יש מים מד החום לא עובר את החצי ואין ערבוב של השמן עם המים.

כרגע האופציות העומדות בפני הן:

1.שיפוץ ראש מנוע(שיכול גם להגמר במנוע).

2.הכנסת נוזל שיאטום את הסדק.

האם הנוזל באמת יכול לפתור את הבעיה?

תודה

אוהד

פורסם

אוהד, חבל שלא ציינת בכותרת את שנתון הרכב.

ברכב הזה בשנתונים 96-97 היו בעיות לא מעטות עם ראשי המנוע.

הבעיה היא בראש שנסדק ולכן פוסלים מיידית את האפשרות לתקנו.

ברוב המקרים, הפתרון הסופי הוא החלפת מנוע( ולא שיפוץ ראש בסכום שווה ערך למחצית מנוע אמנם אבל כי זה רק פתרון זמני).

אם הרכב מעל 97 ובכל מקרה,שווה לפרק ראש מנוע כי אין ברירה ולבדוק את מצב הבלוק.

אם תקין אפשר לעשות ראש מנוע,צפה לנזק של כ 2000-3000 ש"ח תלוי מה יעשו שם.

יש להחליף על הדרך:טיימינג,משאבת מיים,מותחנים ומחזירי שמן והדבר החשוב ביותר:למצוא את הסיבה להתחממות הרכב כי זה שהלך ראש מנוע זו רק תוצאה ולא הסיבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...