Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שזה מסובך להבין מה כתוב שם. למה שהמזהמות יוזלו והירוקות יתייקרו? זה נשמע לך הגיוני?

בגדול ובקצרה - מכוניות שעולות 150 אלף שקלים ומעלה יתייקרו, במרבית המקרים. מכוניות חסכוניות ולא מזהמות שעולות מתחת ל-150 אלף שקלים עשויות לקבל הוזלה מסוימת - גדולה יותר ככל שהמכונית זולה יותר.

לא נראה לי שתספיק לקנות מכונית לפני תחילת הרפורמה ממילא - רוב הסיכויים שכבר מאוחר מדי וכל המכוניות נמכרות במחיר החדש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מניח שלאורך זמן יהיו מספר שינויים במחירי המשומשות, אבל זה לא יהיה מיידי ובאלפי שקלים. ההוזלה בחדשות תהיה בסדר גודל של 3%-10% למכוניות קטנות, כך שאם נשליך את זה על משומשות נגלה שהירידה תהיה קטנה הרבה יותר. יאריס היא דוגמה רעה כי היא נסחרת ממילא מעל המחירון, כך שגם אם הוא ירד היא תעלה לא מעט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עוד 6 ימים מגיע ה1 באוגוסט.

האם יש מקום שאפשר לבדוק אם אכן זה יהיה בתאריך הזה ולא נדחה?

האם יש חדש בנוגע לגובה ההנחה שתהיה למכוניות חדשות כגון פולו,יאריס, ומכוניות שנתון 06-08 ?

תודה

פורסם

זה בתאריך הזה.

את המחיר המעודכן תוכל לברר בסוכנויות. מכוניות משומשות יעקבו ככל הנראה במידת מה אחרי המחירים של החדשות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...