Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם! הנה סרטון של נהג ראלי אמריקאי בשם קן בלוק,הבן אדם הביא את רמת הנהיגה שלו עד כדי אומנות!

צפיה מהנה:

http://www.youtube.com/watch?v=nUCsXnSqSys&eurl=http%3A%2F%2Fsteer%2Eru%2Farchives%2F2009%2F07%2F10%2F009389%2Ephp&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לפותח השרשור, אתה בטוח שזה טופ גיר? או שהבן אדם דומה לזה שמייצג את טופ גיר?

הנהיגה מדהימה, טיפ קטן לגבי טופ גיר, מי שרוצה חוות דעת על רכב כלשהו, שלא יחפש אותו בטופ גיר כי אם זה לא ב.מ.וו אז מחפשים רק כל רעה ברכב אפילו דברים שלא קיימים, ואם זה ב.מ.וו אפילו אם בסדרה הכי גורעה עושים ממנו כאלו הוא בוגאטי :evil:.

והכי מעצבן איך שה S2 וה RS8 הם לא שווים חצי שקל עם הM3, כן כך זה בטופ גיר.

מספיק שהRS8 יותר יפה.

פורסם

מה נסגר עם הפורום הזה לאחרונה?

לפותח השרשור - תודה, אנחנו יודעים מי זה קן בלוק, ורובנו כבר הורדנו את הפרק ה-3 בעונה ה-13 של טופ גיר וראינו את זה. היה גם דיון נרחב בנושא עם לינקים להורדה. בחייאת זום זום, אתה לא יכול להיות קצת יותר מקורי? עוד פעם קן בלוק? עוד פעם סובארו? לא חסרים סרטונים מעניינים ברשת, אתה לא חייב לפרסם את אותו דבר שכולם נדלקים עליו. תהיה יצירתי, נאמן לעצמך. תמצא משהו שמעניין אותך, ואולי גם ימצא חן בעינינו. למה ללכת בדרך הקלה ולהיות כמו כולם?

למר אונו - תודה גם לך, דבריך הרהוטים שכנעו אותי לגמרי... נו באמת. אני מבין שנהגת על כל הרכבים שמוזכרים בתגובתך, ואתה יודע לחוות עליהם דעה טוב יותר מהמנחים של טופ גיר. בכל אופן, אני רואה שגם אתה פספסת את הדיונים שהיו על התוכנית, אז הנה תקציר: מדובר בתכנית בידור, נקודה. אף אחד לא ילך לקנות אוטו על בסיס מה שהליצנים האלה אמרו. אף אחד גם לא נוסע מאנגליה לצרפת על מזראטי ועל סמך הנסיעה הזאת מחליט שסירה או מטוס פרטי ישתלמו לו יותר. זה בידור ותו לא. תתייחס לזה בהתאם.

עד מתי חופש גדול? :roll:

פורסם

תאמין לי שאם אתה תחליט לקנות רכב שיש מצב שתמצא משהו עליו בטופ גיר, אתה הראשון שתחפש ותראה מה הם מציגים עבורו, ותתיחס לכל פריט.

בברכה :-D

תלמיד כיטה ה', חופש :-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...