Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים היו..

אמרו שלא הפסיקו לצחוק כל הסרט, שהוא פשוט אדיר וחובה לראות.

אז יש את הדילמה אם להוציא 35 שקל ולראות בקולנוע או לחכות עוד חודש+- שיצא באיכות נורמלית באינטרנט..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני הייתי בדילמה הזו, בבית האימפקט יהיה פחות מצחיק :)

עדיף לראות את זה בקולנוע ולקבל את כל הז*ן בפנים :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני ממש לא כמו סבתא שלך, ומבוראט נהנתי. יש הומור נמוך טוב כמו בבוראט, אבל בברונו אין הומור בכלל. אם דברים מביכים מצחיקים אותך, שייבושם לך, אני ציפיתי להומור.

אתה יודע מה זה פאדיחה? אז זה מה שאתה עושה לעצמך עכשיו.

עצם העובדה שאתה סבור שבוראט זה סרט מסוג "הומור נמוך", אותה קטגוריה של "האקדח מת מצחוק" למשל, מראה שלא הבנת דבר מהסרט.

בסרט בוראט הושקעה מחשבה של שנים (ואני לא מגזים) כדי ללמוד תרבויות, ובמיוחד את זו האמריקאית. סשה ברון כהן עובד כבר הרבה שנים על שלושת הדמויות שלו (עלי G, בוראט וברונו), ולכל אחת סיפור משלה.

הסרט גרם להמוני אנשים להתחיל לראות דברים בצורה אחרת, ולהבין בורות מהי. (קשה להסביר את זה למי שלא חי בארה"ב).

מהבחינה הזו הוא היה פורץ דרך אמיתי, לא היה דבר כזה לפניו.

ברונו הוא סרט סוטה, מטורף, וולגרי. אבל גם אחד הסרטים הכי מצחיקים שקיימים.

הייתה איזו יממה של הלם מרגע שראיתי את הסרט, אבל עכשיו אני יכול לומר שאם יש ראש פתוח וחוש הומור טוב, אפשר בכיף ללכת ולהנות.

נ.ב

גם אני לא הייתי הייתי שולח את סבא שלי לסרט הזה. למרות שגם הוא בנאדם מצחיק, אז מי יודע אולי יאהב :-P

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אתה יודע מה זה פאדיחה? אז זה מה שאתה עושה לעצמך עכשיו.

עצם העובדה שאתה סבור שבוראט זה סרט מסוג "הומור נמוך", אותה קטגוריה של "האקדח מת מצחוק" למשל, מראה שלא הבנת דבר מהסרט.

בסרט בוראט הושקעה מחשבה של שנים (ואני לא מגזים) כדי ללמוד תרבויות, ובמיוחד את זו האמריקאית. סשה ברון כהן עובד כבר הרבה שנים על שלושת הדמויות שלו (עלי G, בוראט וברונו), ולכל אחת סיפור משלה.

הסרט גרם להמוני אנשים להתחיל לראות דברים בצורה אחרת, ולהבין בורות מהי. (קשה להסביר את זה למי שלא חי בארה"ב).

מהבחינה הזו הוא היה פורץ דרך אמיתי, לא היה דבר כזה לפניו.

ברונו הוא סרט סוטה, מטורף, וולגרי. אבל גם אחד הסרטים הכי מצחיקים שקיימים.

הייתה איזו יממה של הלם מרגע שראיתי את הסרט, אבל עכשיו אני יכול לומר שאם יש ראש פתוח וחוש הומור טוב, אפשר בכיף ללכת ולהנות.

נ.ב

גם אני לא הייתי הייתי שולח את סבא שלי לסרט הזה. למרות שגם הוא בנאדם מצחיק, אז מי יודע אולי יאהב :-P

תסלח לי, אבל התגובה שלך היא ערמה של שטויות.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

הלכתי לראות בסופ"ש. האמת שפאדיחה ללכת לכזה סרט, רוב הסרט מכיל קטעים מוגזמים ולא מצחיקים. היו בהחלט קטעים בהם נקרעתי מצחוק אבל רוב הסרט לא.

לדעתי זה לא שווה את ה-35 ש"ח של הכרטיס. מי שעוד לא ראה, אתם יכולים להתאפק ולהוריד אותו מאוחר יותר. לא משהו מיוחד בכלל.

פורסם

אולי מאוחר יותר אני מזה עייף...

אני רק אגיד שהכל שם "מבויים" בצורה זו או אחרת.

פורסם

אתה מפספס את הפואנטה של ביקורת חברתית.

מה שקורה במסך זה לא ממש משנה. כל מה שמשנה זה מה שהולך בראש של מי שצופה.

זה יכול להיות מבוים או לא, אבל התגובה של שוק של חלק מהקהל והעובדה שאתה חושב על זה אחר כך ואפילו משתף אותנו, מראה שזה יצר אצלך תגובה רגשית.

במילים אחרות, נפלת ישר לידיים של הבמאי ועשית בדיוק מה שהוא רצה.

כיום קשה מאוד לגרום לשוק כלשהו בקרב אנשים מסוימים, בגלל החיים שאנחנו מובילים.

אותי הצליחו לזעזע בפעם האחרונה עם "אחי איך דפקו אותך", וזה היה לפני 8 שנים. מאז כמעט כלום לא הזיז לי.

לא ראיתי את ברונו עדיין, אפילו שעמדתי לעשות את זה.

עכשיו אני בטוח אראה.

אני משער שהוא גרם לך לחשוב על הזהות המינית שלך ושל הסובבים אותך, ואולי זה גורם לך להרגיש לא בנוח.

אפשר להבין את זה לגמרי אבל זה היה הרעיון שלו.

פורסם

כן, כוונת הבמאי הייתה ליצור סרט כל כך גרוע שאני חייב ללכת לשתף אנשים שלא יחוו את השעה וחצי המשמימות האלה. זה ממש, אבל ממש ממש לא זיעזע אותי. שיואו זין, מה אתה ילד קטן? לך תראה פורנו עם סוסים, תזדעזע.

פורסם

אז אני מבין שיש בולבולים בסרט?

הנה לכם תמונה של בולבול שובב:

magar-2.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
כן, כוונת הבמאי הייתה ליצור סרט כל כך גרוע שאני חייב ללכת לשתף אנשים שלא יחוו את השעה וחצי המשמימות האלה. זה ממש, אבל ממש ממש לא זיעזע אותי. שיואו זין, מה אתה ילד קטן? לך תראה פורנו עם סוסים, תזדעזע.

אני באופן אישי לא מזדעזע משום דבר כמעט (גם לא פורנו של סוסים, כל עוד לסוסים לא אכפת :wink: ).

לראות סרט שיש בו זין על המסך זה לא מזעזע בשביל בן אדם עם מספיק ביטחון עצמי ומספיק בגרות בשביל להתמודד עם זה.

אם אתה לבד ואתה רואה את זה זה משהו אחד, ולא סביר שתזדעזע.

כשאתה באולם עם אנשים מכל הגילאים, הכי מעניין להסתכל על הקהל ועל התגובות השונות שלו.

יש אנשים כמוך, שיזדעזעו לגמרי, ויש אנשים שיצחקו רק כי כולם צוחקים.

אחרים יצחקו מבושה, ואחרים שלא יכולים להתמודד עם זה פשוט יקומו וילכו.

אולי יש לנו צורות שונות להסתכל על זה כי אני סוציולוג ורואה את זה כתופעה מאוד מעניינת שמעידה משהו על החברה שבה אנחנו חיים.

פורסם

אנחנו באמת מסתכלים על זה בצורה שונה, החברה שבה אנחנו חיים לא מעניינת אותי כלל. מה אכפת לך מתגובות של אחרים? באמת שאני לא מבין את זה... אבל שיהיה לך לבריאות.

ולראות זין לא מזעזע אף אחד. הדבר היחיד שבאמת זיעזע אותי הוא שהוצאתי כסף על זה.

• תוכן חדש...