Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שכבר הלך לסרט הזה, תנחומיי.

לכל מי שעדיין לא, שלא תעיזו ללכת לסרט הנוראי הזה! לא רק שלא נהנתי, סבלתי מכל רגע. האולם היה מלא וכולם צחקו מכל דבר מפגר - הרגשתי כאילו אני בקהל של סיינפלד, זה היה נוראי. הסרט עצמו לא היה מצחיק, גיכחתי משהו כמו פעם וחצי. הדבר היחיד שהיה טוב הוא שהסרט באורך שעה וחצי בלבד.

שרשור זה הינו שירות לציבור - ראו הוזהרתם!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה, סיינפלד זה יצירת מופת. אין מה להשוות בכלל.

ובקשר לברונו, נכון אתה צודק, שמעתי הרבה ביקורת רעה על הסרט הזה. מזל שלא תיכננתי אפילו לראות אותו.

תודה על האזהרה.

פורסם

לא לכלכתי על סיינפלד, חס וחלילה!

התכוונתי שהרגשתי כאילו אני בסיטקום, זה היה ממש מעצבן.

בוראט עוד היה סבבה, הברונו הזה פשוט נוראי. אין שם בדיחות, רק איך שהוא מביך אנשים בכל מיני דרכים, ודברים ממש סוטים שעוד לא יצא לי לראות בקולנוע. זה מוגזם ברמה רעה מאוד, רציתי ללכת לישון שם אבל כאמור הקהל עלה לי על העצבים.

פורסם

איך הלכת לסרט המפגר הזה מלכתחילה...

כבר לפי הטריילרים רואים שזה הולך להיות סרט דבילי.

תודה על האזהרה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בוראט גם דבילי\מפגר, אבל הלכתי והיה לא רע :x בנוסף אין דברים אחרים לראות, ואני וחבר הולכים לסרט כל שבוע, זו מסורת :p

פורסם

בוא נגיד ככה, אתה בטח לא הקהל האידיאלי לסרט הזה (כמו לשלוח את סבתא שלי לסרט ולהתפלא שהיא לא נהנתה) אם אתה לא מבין שזה לא קומדיה ממוחזרת סטייל הוליווד אלא סוג אחר של סרט בדיוק כמו בוראט שהיה סרט לא פחות ממעולה אבל בצורה קיצונית יותר, ההוכחה שכל הקהל צחק לדבריך ורק אתה ישבת עצוב וגלמוד מראה שאתה המיעוט.

עכשיו לדעתי על הסרט, באמת הסרט הכי וולגארי וסוטה שראיתי בחיי. הוא הלך הרבה יותר רחוק ממה שאי פעם חשבתי שירשו לעלות על מסך קולנוע אבל צחקתי לכל אורך הסרט בצורה שהתחילו לכאוב לי הפנים אבל אתה צוחק ולא יודע אם כי זה מצחיק או פשוט מביך יש שם באמת מספר קטעים שהיו יותר מידי אבל בצורה כללית הסרט היה קורע.

כן לרוב הקהל הגברי הישראלי ההמופוב זה באמת קצת יותר מידי אבל שוב אם לא ידעתם את זה מראש כנראה לא ידעתם לאיזה סרט אתם הולכים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אני לא הומופוב, ואני ממש לא אוהב "קומדיות ממוחזרות של הוליווד", אבל הסרט היה נוראי בכל קנה מידה אפשרי. למה אנשים צחקו? שאלה טובה. אולי היה שלט כזה ולא שמתי לב. עובדה שהם צחקו מבדיחות שידעתי ש99% מהם לא הבינו. קלוז אפ של זין זה פשוט לא מצחיק, לא משנה איך תציג את זה. אולי זה "מזעזע" מספיק כדי שעם ישראל ייצחק, אבל זה לא הומוריסטי, אפילו לא בצורה נמוכה. גם כל כך ברור שהרוב אם לא הכל מבויים...

אני ממש לא כמו סבתא שלך, ומבוראט נהנתי. יש הומור נמוך טוב כמו בבוראט, אבל בברונו אין הומור בכלל. אם דברים מביכים מצחיקים אותך, שייבושם לך, אני ציפיתי להומור.

פורסם

בתקופה שהוקרן בארץ בוראט עבדתי בקולנוע , הסרטים מהסוג הזה או שאוהבים מאוד או שלא אוהבים בכלל , אני יכול להגיד לך שהיו לנו עשרות אנשים שהיו נכנסים לסרט ואחרי כמה דקות מבקשים לעבור לסרט אחר.

אני אישית אהבתי נורא את בוראט וייצא לי לראות אותו כמה וכמה פעמים (מתוקף עבודתי:)) , ואני מתכנן גם לקפוץ סקרוב לראות את ברונו , כמה חברים כבר המליצו לי עליו.

פורסם
קלוז אפ של זין זה פשוט לא מצחיק, לא משנה איך תציג את זה.

ממתי זה לא מצחיק?

זה מאוד מאוד מצחיק לראות בקולנוע קלוז אפ כזה!

אולי אתה פשוט לא בנוי לזה ויש לך חוש הומור אחר.

פורסם

סרט אדיר! תודה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ממתי זה לא מצחיק?

זה מאוד מאוד מצחיק לראות בקולנוע קלוז אפ כזה!

אולי אתה פשוט לא בנוי לזה ויש לך חוש הומור.

עכשיו זה נכון. (ואני ממש בשוק שאתה חושב שזין זה מצחיק)

ובנוגע לעובדה שהסרט שובר קופות, הוא עורר כמה סערות, ולדעתי אנשים רוצים לראות במה מדובר. מסופקני שמישהו ייראה את הסרט בטלויזיה או ייקנה בדיוידי, נחייה ונראה. נראה גם מה יהיה שבוע הבא...

• תוכן חדש...