Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אם התקינו שם מצלמות או אזורים מסוימים שיש שם אכיפה מישטרתית ?

תודה :D

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

דיברו על זה בעבר.

אין מצלמות קבועות, יש מארבים משטרתיים ארעיים בפירצות שלאורך גדר הבטיחות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני נתקלתי שם בשוטר עם ממל"ז שנסעתי ממזרח למערב מעט אחרי מחלף נשרים. זה היה די מפתיע כי השעה הייתה 02:00.

פורסם
דיברו על זה בעבר.

אין מצלמות קבועות, יש מארבים משטרתיים ארעיים בפירצות שלאורך גדר הבטיחות.

איתמר.

בבקשה

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
נתקלתי בממל"ז לכוון מודיעין בין המחלף המחבר לכביש 1 (לא זוכר את שמו) לסוף הכביש בכניסה למודיעין.

מאחר ואני נוסע קבוע בכביש הזה (*), מסקרן אותי המיקום המדוייק שאתה מדבר עליו.

אתה מתכוון באיזור המחלף/תחנת הרכבת/ישפרו-סנטר או בסוף הקטע העירוני של 431, ממש לפני הרמזור של מודיעין (כלומר הרבה אחרי הרכבת וישפרו-סנטר) ?

תודה,

ניר

(*) לא יצא לי לראות לייזר בכל התחום הזה אבל איך שפתחו את החלק החדש (יציאה ממודיעין) לפני שבועיים, ישבה על ההתחלה, קרוב לרמזור במודיעין, ניידת סמויה עם מצלמת מהירות.

פורסם

צריך להתחיל להיזהר. זה בהחלט כביש שאי אפשר להשאר אדישים אליו, אבל חייבים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מאחר ואני נוסע קבוע בכביש הזה (*), מסקרן אותי המיקום המדוייק שאתה מדבר עליו.

אתה מתכוון באיזור המחלף/תחנת הרכבת/ישפרו-סנטר או בסוף הקטע העירוני של 431, ממש לפני הרמזור של מודיעין (כלומר הרבה אחרי הרכבת וישפרו-סנטר) ?

תודה,

ניר

(*) לא יצא לי לראות לייזר בכל התחום הזה אבל איך שפתחו את החלק החדש (יציאה ממודיעין) לפני שבועיים, ישבה על ההתחלה, קרוב לרמזור במודיעין, ניידת סמויה עם מצלמת מהירות.

אני ראיתי אותו על 431 קצת לפני האיזור שעדיין בבניה ויש מעבר מ2 נתיבים לאחד.

מצד שני חבר שלי קיבל בדואר דוח שלפי מה שפענחנו שם מדובר על הכביש שבין תחנת הרכבת לצומת עם יצחק רבין. כנראה שגם שם זו היתה ניידת ולא קבוע כי חיפשתי אחר כך מצלמות ולא מצאתי.

עוד אזהרה בעניין מודיעין, יש מצלמה קבועה ברח' עמק בית שאן בכוון הירידה כמה עשרות מטרים לפני הצומת של הסופרפארם.

פורסם

מצלמות קבועות אין שם ואם חבר שלך קיבל דו"ח בדואר אז זה גם לא היה לייזר.

2 נתיבים לאחד אתה מתכוון ל-2 נתיבי 431 מראשון ממש מתחת לגשר של כביש 1 או אחרי החיבור של הנתיב הזה עם הנתיב ליורדים מכביש 1 ואז שני הנתיבים האלה מתאחדים ממש לקראת העיקול של העבודות באיזור הרכבת ? (סליחה על הקטנוניות, זה פשוט מאוד רלוונטי 8))

לגבי מצלמות בתוך העיר, אני יודע על כמה דחלילים (יש שניים בעמק החולה משני הצדדים), למיטב ידיעתי אין שום מצלמה אמיתית (אני די בטוח שגם בעמק בית-שאן היא לא אמיתית, יצא לי לנסוע שם עם גלאי ולא היה כלום (כנ"ל אח שלי), אלא אם כן מדובר על משהו מאוד חדש).

ניר

פורסם
מצלמות קבועות אין שם ואם חבר שלך קיבל דו"ח בדואר אז זה גם לא היה לייזר.

2 נתיבים לאחד אתה מתכוון ל-2 נתיבי 431 מראשון ממש מתחת לגשר של כביש 1 או אחרי החיבור של הנתיב הזה עם הנתיב ליורדים מכביש 1 ואז שני הנתיבים האלה מתאחדים ממש לקראת העיקול של העבודות באיזור הרכבת ? (סליחה על הקטנוניות, זה פשוט מאוד רלוונטי 8))

לגבי מצלמות בתוך העיר, אני יודע על כמה דחלילים (יש שניים בעמק החולה משני הצדדים), למיטב ידיעתי אין שום מצלמה אמיתית (אני די בטוח שגם בעמק בית-שאן היא לא אמיתית, יצא לי לנסוע שם עם גלאי ולא היה כלום (כנ"ל אח שלי), אלא אם כן מדובר על משהו מאוד חדש).

ניר

לגבי המיקום, כן.

לגבי עמק בית שאן המצלמה אמיתית לחלוטין ונמצאת שם כבר כמה חודשים טובים. אתמול בערב נסעתי אחרי משהו וראיתי את הפלש שלה עובד כשהוא עבר אותה.

עד לפני כשבוע היא היתה בצד של הפארק ועכשיו עברה למדרכה ממול.

לענין החבר שלי והדוח בדואר אפשר לדעת מה זה היה?

פורסם
אני נתקלתי שם בשוטר עם ממל"ז שנסעתי ממזרח למערב מעט אחרי מחלף נשרים. זה היה די מפתיע כי השעה הייתה 02:00.

מה מפתיע?

אם מישהו רוצה לעבור על החוק ולהרביץ, הוא לא יעשה את זה ב9 בערב...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

לגבי המיקום לא הבנתי אם ענית כן לתיאור הראשון (לפני הגשר של כביש 1) או השני (לפני העיקול והעבודות).

לגבי המצלמה בעמק בית-שאן, עדכון חשוב, אני אעבור שם בהזדמנות ואבדוק (העברה מצד לצד זה לא עניין טריוויאלי כי זה אומר שיש הכנה מלאה של תשתית בשני הצדדים וזה לא עסק זול ובכלל מצלמות קבועות זה עסק די נדיר בתוך ערים).

לגבי החבר, מן הסתם מדובר על מולטנובה ניידת (כי לייזר חייבים לעצור אותו במקום ומצלמות קבועות כידוע אין שם), שזאת ניידת סמויה עם מצלמה שמוסתרת בקדימה, באיזור לוחית הרישוי. היא פשוט תופסת עמדה שנראית כמו מכונית תמימה שחונה/תקועה בצד הדרך ודופקת צילומים (ואם תשים לב בהודעה הראשונה שלי, ציינתי שנתקלתי לאחרונה באחת כזאת איך שיוצאים ממודיעין לכיוון 431 (מיד אחרי הרמזור של החשמונאים/רבין)).

פורסם
לגבי המיקום לא הבנתי אם ענית כן לתיאור הראשון (לפני הגשר של כביש 1) או השני (לפני העיקול והעבודות).

לגבי המצלמה בעמק בית-שאן, עדכון חשוב, אני אעבור שם בהזדמנות ואבדוק (העברה מצד לצד זה לא עניין טריוויאלי כי זה אומר שיש הכנה מלאה של תשתית בשני הצדדים וזה לא עסק זול ובכלל מצלמות קבועות זה עסק די נדיר בתוך ערים).

לגבי החבר, מן הסתם מדובר על מולטנובה ניידת (כי לייזר חייבים לעצור אותו במקום ומצלמות קבועות כידוע אין שם), שזאת ניידת סמויה עם מצלמה שמוסתרת בקדימה, באיזור לוחית הרישוי. היא פשוט תופסת עמדה שנראית כמו מכונית תמימה שחונה/תקועה בצד הדרך ודופקת צילומים (ואם תשים לב בהודעה הראשונה שלי, ציינתי שנתקלתי לאחרונה באחת כזאת איך שיוצאים ממודיעין לכיוון 431 (מיד אחרי הרמזור של החשמונאים/רבין)).

לפני העיקול והעבודות.

לגבי המכמונות מדובר בסוג שיושב כרגע בתוך הג'טות?

אם כן אז זה מה שראיתי גם ב431 (ג'טה כסופה מ.ר.22-164-64).

פורסם

אני נוסע בכביש המון.

באופן די קבוע ממוקמות ניידות במפרצים שנמצאים בקטע שבו הכביש חולף ליד נצר סירני +-.

באמת לא רואים אותם עד שזה מאוחר מדי.

אני נסעתי שם בתקופה שממש לאחר שפתחו את הכביש ולא עמדתי בפיתוי והגעתי ל-170 קמ"ש. נהג מונית שראה אותי דוהר מאחוריו לקראת עקיפה סימן לי עם היד להרגיע. הייתי בטוח שמדובר בסתם ג'סטה מתנשאת ו"מחנכת", אבל משהו הרגיש לי לא טוב לכן התחלתי לבלום ואז שמתי לב שאני חולף על פני הניידת במפרץ על 130 קמ"ש בערך כשהשוטר עם הממל"ז מכוון ישירות אלי. כנראה שזה היה גבולי מבחינת מדיניות האכיפה שלהם בכביש.

• תוכן חדש...