Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה בנוגע למזגן בונדורה שלי, הוא מקרר אבל לפי דעתי לא "מקפיא" כמו שהיה וכמו שצריך להיות רק שאני לא מבין מה הבעיה רק עכשיו סיימתי לטפל בו החלפתי: מדחס חדש מקורי, מעבה חדש אפילו לגדול יותר, הוספתי יחידה אחורתי, את הרדיאטור של היחידה הקדמית שטפתי, אפילו את הכפתורי הפעלה החלפתי (לא נראה לי שזה קשור אבל הייתה בו בעיה) מילאתי וואקום גז כבר כמה פעמים לאחר שסידרתי את כל הנזילות באופן מוחלט, האם לדעתם יש בעיה כלשהי?

פורסם

אם הוספת יחידה אחורית על המדחס המקורי של הרכב, דע לך שזה גורע מיכולת הקירור של המזגן בחלק גדול מהמקרים. הסיבה היא שהמדחס לא תמיד מספיק חזק בשביל לספק קרר ל-2 יחידות אידוי, אפילו שבפועל מוסיפים עוד גז למערכת.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למה גורע? המדחס הזה בנוי ליחידה אחורית.. הוא מספיק חזק גם בשבילה שאלתי כמה אנשי מקצוע חוץ מזה שראיתי כמה ונדורות אם אותו מדחס בדיוק ויחידה אחורית, יש אפילו הכנה לזה ברכב, אז אני לא חושב שזאת הבעיה.

פורסם

האם בדקת את השסתום התפשטות ייתכן והשסתום לא תקין בנוסף יתכן והמיבש סתום , כשהחלפת את המעבה ליותר גדול לא לקחת בחשבון שתצטרך לאוסיף כמות קרר יותר גדולה למערכת ...

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

אוקיי אז ככה, קודם כל החלפתי את המייבש לא מזמן (כשהעברתי את המערכת לגז חדש) ושנית את השסתום החלפתי כמה פעמים וגם לא מזמן (שבועיים בערך) ודבר שלישי למה אתה מתכוון "כשהחלפת את המעבה ליותר גדול לא לקחת בחשבון שצריך להוסיף למערכת כמות קרר גדולה יותר" ??

פורסם

שלום יש לי שאלה בנוגע למזגן בונדורה שלי, הוא מקרר אבל לפי דעתי לא "מקפיא" כמו שהיה וכמו שצריך להיות רק שאני לא מבין מה הבעיה רק עכשיו סיימתי לטפל בו החלפתי: מדחס חדש מקורי, מעבה חדש אפילו לגדול יותר, הוספתי יחידה אחורית, את הרדיאטור של היחידה הקדמית שטפתי, אפילו את הכפתורי הפעלה החלפתי (לא נראה לי שזה קשור אבל הייתה בו בעיה) מילאתי וואקום גז כבר כמה פעמים לאחר שסידרתי את כל הנזילות באופן מוחלט, האם לדעתם יש בעיה כלשהי?

 

התכונתי למה שהתגשתי לך במה שרשמת לדעתי כמות הגז צריכה להיות בין 1.3 ק"ג מקסימום 2 ק"ג וכמובן רצוי לבדוק לחץדחיסב ויניקה בזמן המילוי אין לעבוד מעל לחץ 200 PSI בדחיסה .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

×
×
  • תוכן חדש...