Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז כמו בכותרת... האם מישהו מכיר את ה-HU הזה ויכול לחוות דעה עליו? כאן בפורום כמעט ואין שום מידע עליו.

מקריאה בפורומים בחו"ל הבנתי שהיו ל-HU הספציפי הזה תקלות ובעיות אמינות. אז השאלה אם הבעיות נשארו או שהן טופלו?

באיזה HU הוא מתחרה? מה החסרונות שלו? מה היתרונות שלו?

כמובן, אני אשמח אם מישהו יכול להוסיף מעבר לשאלות שנשאלו.

תודה.

פורסם

החיסרון הראשון ,הוא מכוער :shock:

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

היופי של המכשיר הוא עניין של טעם.

יצא לי לשחק במכשיר, לא התלהבתי כ"כ.

המכשיר איכותי ונשמע טוב , חי , אמיתי .

אני יכול להגיד לך שמניסיון שלי עם מכשירים דומים (Denon DCT-Z1\CLARION HX-D2).

החסרון בתצוגה נורמלית, MP3, וכו' וכו' פשוט משגע עם הזמן, במיוחד הדנון, למרות שזה ה-מכשיר.

פורסם

אני כבר מזמן לא בקטע של דולפינים :-)

גם אני רציתי להתקין HU של נקאמיצי ,אבל לבסוף הלכתי על קלריון (אין דולפינים) .

רק שתדע שבמכשירים של נקאמיצי אין כמעט כיוונים ,אולי באס וטרבל (אם אני זוכר נכון).

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אני יודע שאין שם כלום, כי אין שם DSP. זה HU "טהור".

לגבי היופי של מכשירים, אז אתה יודע גם הקלריונים למינהם לא בדיוק שיא היופי :wink:

אבל אם היופי היה שיקול אז כנראה כל הפורום היה נוסע עם דולפינים ושות'.

בכל אופן בואו לא נסטה מהנושא בבקשה.

פורסם

היה את המכשיר לחבר שלי בערך שנה - תקלות לא היו , יש לו צליל שאני אישית די אהבתי אבל כך בחשבון שזה מכשיר שכן מוסיף

"צבע" משלו לסאונד - אני הייתי ממליץ לך אם כבר לקנות אז את הדגם ה700 (שזה המכשיר שהחבר שלי שידרג עליו אחרי ה500 ) , הוא קצת יותר מפותח מבחינת כיוונים ואם אני לא טועה ה500 לא קורא MP3 :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

ה-700 אולי קצת יותר מפותח מבחינת כיוונים, אך הוא גם עולה בהתאם. לגבי ה-MP3, אז ה-500 כן תומך.

עריכה: אני רואה שכבר הקדימו אותי :)

פורסם

מכשיר נחמד מאוד איכות סאונד גבוהה

מתחרה בקבוצת המחיר:אלפיין 9887 קלריון 866 פיוניר PRS80

בשורה התחתונה הוא לא יותר טוב מהאקליפס שיש לך

אם אתה מעוניין ב-HU איכותי יותר אתה תצתרך לעלות חזק בתקציב לחדש או לרכוש משומש באזור ה-4K

קלריון HX-D2

מקינטוש MX406

דנון Z1

פורסם
מכשיר נחמד מאוד איכות סאונד גבוהה

מתחרה בקבוצת המחיר:אלפיין 9887 קלריון 866 פיוניר PRS80

בשורה התחתונה הוא לא יותר טוב מהאקליפס שיש לך

אם אתה מעוניין ב-HU איכותי יותר אתה תצתרך לעלות חזק בתקציב לחדש או לרכוש משומש באזור ה-4K

קלריון HX-D2

מקינטוש MX406

דנון Z1

+1

גם הייתי מציע P9 של פיוניר.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

דווקא P9 ממש לא הייתי ממליץ.

אלכס, אני מבין שנכנסת לקטע חזק. אולי חזק מדי..:-D

מדובר ביחידות ראש איכותיות, בלי יותר מדי פיצ'רים אך אני מצטרף לדברי AUDIO KING.

אם ברצונך לעלות ברמה ולהשתדרג מה7200 זה כבר מכשירים מהמגרש של הגדולים דוגמת הCD700, 9255/HX-d2, Z1, F#1 וכו'.

פורסם

גם אני מצטרף לאודיו קינג, אני חושב שהבסיס צריך להתחיל בזה שאתה צריך להחליט ולפרט מה אתה מחפש.

מעניין אותך בעתיד סט-אפ אקטיבי? 3WAY וכו'? אז אולי תשקול HU שבעתיד תהיה לו אפשרות להתממשק בצורה אופטית\דיגיטלית לפרוססור או לחלופין מכשיר כמו ה-HX-D2 שבא עם קרוס 3WAY מלא מובנה.

אם תחליט שתצורה אקטיבית לא מעניינת אותך כלל וכלל ואתה מעוניין לעבוד פסיבית אז כדאי שתשקול יחידת ראש כגון ה-DENON Z1 או MX406 וכמובן סדרת ה-SOUND MONITOR של אקליפס שהיא לא פחות ממדהימה.

הערה קטנה בעניין ה-F#1, אל תשכח שיחידת הראש לא עובדת ללא אחת מיחידות העיבוד הנוספות כגון ה-DAI-C990 או ה-PXI-H990.

דני.

פורסם

דני, אני בעצם חושב [ונמתין לאלכס שיאשר או ישלול] שהכוונה כאן היא לבנות סטאפ פאסיבי, או חצי אקטיבי, אנלוגי - בלי פרוססורים.

סורס אולד סקול הכי "פשוט" אבל הכי איכותי זה מה שצריך.

• תוכן חדש...