Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רמקולים קומפוננט מומלץ לשים בקאנגו 2008 מקדימה?

מה הגודל שמתאים? תקציב עד 500 600 ש"ח

תודה.

פורסם

שלום,

כבעלים של קנגו 2007, אני יכול להגיד לך, שיש בעיה להתקין משהו נורמאלי בתקציב שלך, ובמקום הקיים ברכב.

בקנגו בדשבורד יש מקום רק לרמקולים בגודל 4' אינצ'.

לא משנה מה תשים שם, אפילו קומפוננט בעלות של יותר מאלף ש"ח, לא תקבל סאונד טוב -לא יהיו בסים ברמה סבירה.

אם אתה רוצה מאוד מערכת שנשמעת טוב , תצטרך לעשות בניה בדלתות קדמיות כדי שיהיה לך מקום לקומפוננט 6.5.

אני לא רציתי לבנות שום דבר, קניתי רמקולים רגילים, 4 אינצ' לדשבורד,

אבל מאחור, בפלסטיקים בצידי המגש האחורי (שם יש רשתות עגולות, שאמורות לכסות רמקולים 4 אינצ', גם כן) , חתכתי שני חורים לגודל 6.5 (מסביב לרשתות ) והתקנתי גם כן רמקולים רגילים. יצא משהו בינוני מאוד, אבל אני לא חיפשתי צליל ברמה גבוהה, רק רציתי ששירי ילדים ינוגנו מאחור :lol:.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחרי 2 רכבים עם 4" מקדימה ואחרי שניסיתי המון סוגי רמקולים (מיקרים עד יקרים מאוד) אני יכול להגיד לך שהפתרון היחידי ל-4" זה בנייה.

עדיף רמקולים 6.5" ב-150 שקל עם בנייה על רמקולים 4" ב-1500 שקל.

• תוכן חדש...