Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה] התלבטות בין יאריס חדשה ליד שנייה (שנת 07)

SoulGuard
שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יאריס רובוטית שנת 2007 (ספטמבר) עולה 81,300 במחירון לפי מה שהוא אומר. 22,000 ק"מ.

מתלבט אם לקנות אותה או ללכת כבר על חדשה שתעלה 105,000 מחיר סופי שזה דגם חדש יותר של SOL עם 100 כ"ס, 6 הילוכים, ESP, צריכת דלק קצת יותר טובה וכו'...

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חדשה!

אל תתקרב ליאריס הרובוטית בשום אופן.

כשאני חשבתי על יאריס, ידעתי שאני לא מתכוון להתקרב לגירסא הרובוטית.

המינוס היחיד בה הוא שהיא לא מאובזרת בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היאריס 100 צריכה להיות קצת יותר טובה מהיאריס עם המנוע החלש היותר.

בכל אופן, הייתי מסתכל על זה כעניין כלכלי גרידא. היתרון של היאריס המשומשת הוא שהיא חטפה כבר את ירידת הערך הגדולה ומכאן הירידה מתמתנת, מצד שני התחושה של אוטו חדש זה משהו די נחמד.

אני לא מאמין שההבדל בצריכת הדלק יהיה כל-כך משמעותי, מה גם שאם תרכוש את היאריס המשומשת תחסוך 20,000 ש"ח ושום צריכת דלק משופרת לא תקזז את זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא דורש הרבה כי הוא אומר שכשכל בעלי טויוטה נדרשו להגיע למוסך כי היתה בעיה כללית בחגורות בטיחות, הם גם שינו משהו במנוע ובגלל זה הרכב לא מתדרדר בעלייה וההעברת הילוכים יותר חלקה, והאמת שנהגתי על הרכב שלו וראיתי שיפור משמעותי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא מזבל ת'שכל.

הרכב חייב להתדרדר בעלייה כי הוא ידני ולא אוטומטי. (ולא, הוא גם לא חצי אוטומטי. הוא חצי ידני, אם כבר).

אם אתה שכנעת את עצמך, אז יאללה - שלם.

אני כבר ראיתי מקרים של קורולה רובוטית שמורידים מהמחיר שלה 25K ועדיין לא נמכרת.

איך אתה יודע שהאוטו הזה גם נרקב במחסנים - ראיתי כבר ניידות של משטרה עירונית, בצבע כסוף ליסינג.

אלה מכוניות שנמכרו בגרושים, לדעתי אפילו ללא רווח כלשהוא מצד היבואן - העיקר להעיף אותן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי סיטרואן קסארה דיזל שנת 98, יד 4, 320 אלף ק"מ.

יד 4 - אני, דודו מגן

יד 3 - לירון מוגאני

יד 2 - אמיר גיטיס

יד 1 - דולב חברת מימון לרכב.

הרכב מטופל בחברה עם היסטוריית טיפולים מתועדת. לאחרונה הוחלפו בולמי הזעזועים לבולמים של בילשטיין.

יש עוד פרטים שרלוונטיים עבורך? אני אשמח לספק אותם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל טויוטה מרוב חדשנות הביאה על עצמה צרות.

מה היה רע ביאריס והקורולה האוטומטיות? כלום.

הלכו חכמי טויוטה ואמרו..איך דופקים את המוצר המצוין שלנו?

יש רעיון מיצרים גיר רובוטי:-).

ועכשיו ברצינות: אתה חייב לעשות נסיעת מבחן על הרובוטית!!

טיוטה בעצמם מחייבים רוכשי רכב חדש לעשות נסיעת מבחן על הרובוטית,

כי הם מפחדים מהחזרה, ואף מחתימים לקוחות על הסכמה שעשו נסיעת מבחן ,והאוטו לשביעות רצונם!!!

לכן אתה צריך לעשות נסיעת מבחן כדי לראות אם זה מתאים לך.

דרך אגב מעולם לא ראיתי שרכב עם טכנולוגיה חדשה נמכר בפחות מרכב עם טכנולוגיה ישנה

כך הוא המקרה עם הקורולה האוטומטית והרובוטית -פער של כ20K ש"ח!!!

בקיצור הזהר מהרובוטית!!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, לאחרונה פורסמה כתבה על חברת החשמל ששכרה טוקבקיסטים בתשלום שיהללו אותה בכתבות.

חשבתי לעצמי, למה בעצם שיבואן טויוטה לא ישכור לעצמו גם צבא של טוקבקיסטים בתשלום?

רק מה - בניגוד לטוקבק, פה אפשר לספור בדיוק כמה הודעות כתבת ולדעת מה הוותק שלך.

אז בניגוד ליוזר DARDASABA, לי יש בערך 1500 הודעות. זה כ"כ בולט מול ה-9 של דרדסבא.

מה עוד, שסגנון הכתיבה עלוב ומתאים לילד בן 15 שיצא לחופש הגדול.

להערכתי, זה ניסיון של אחד מהשתולים בשכר להיות "אחד מהחבר'ה". להכניס איזה שגיאת כתיב פה, הומור פה ושם.

בחינה מדוקדקת של ההודעות מעלה שהאיש מגיב רק בשרשורים הנוגעים לטויוטה רובוטית.

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק.

יאללה דרדסבא - עלו עליך. התיבה הרובוטית זה הדבר הכי מצחין מאז הדאצ'יה דלתא.

אין בנאדם אחד שלא מקלל אותה וגם אם תנסה למכור אותה ב-30K מתחת למחירון לא תצליח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבין מהדברים שלך ד"ר שניצל שעל הרובוטי קשה לך לנהוג? מה קרה אבא'לה? עוד לא למדת לנהוג? אתה מהאנשים שיודעים D ורוורס? אתה רוצה אני אעביר לך קורס מזורז? אפילו בחינם.. אפילו אני אתחיל איתך מזינוק בעליה.. אה ודרך אגב כל עוד יש ך סיטרואן מסריחה משנת 98 אל תפנה אליי בכלל.. אני מצטער אבל האוטו הזה הוא מתחת לרמתי.. ד"ר שניצל :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק מה שדיברתי עליו.

:sissies:

חברים - יש לנו פה טרול. כנראה שתול של חברת טויוטה או חברת טוקבקים מטעמה (או סתם ילד משועמם מהחופש הגדול).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי בעייה עם היאריס הרובוטית..

לפני שנה בערך לקחתי נסיעת מבחן וזה היה זוועה, אבל אפשר להאמין לזה שמוכר את הרכב שהוא אומר שהם תיקנו משהו במנוע ברכב שלו כי נהגתי על הרכב והיה שיפור משמעותי שזה לא מפריע...

וכך גם הם אומרים על היאריס החדשה (100 כ"ס) שהגיר השתפר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בספק אם משהו השתפר.

בכל מקרה תסתכל בלוח יד 2. תראה מה קורה שם.

מכיוון שבעל הבית האמיתי במחירון לוי יצחק הוא חברות הליסינג, אתה יכול לסמוך על זה שהוא ירסק ויפצפץ את המחירון של הרובוטיות רק אחרי שאחרונת הקורולות תעזוב את חברת הליסינג שלה.

אגב, מחירון YAD2 כבר מעודכן במחירי השפל, קורולה פרטית שנת 2008 מתומחרת ב-85K. זה אוטו של שנה על הכביש.

יש גם למכירה מכוניות יוצאות ליסינג שמחירון YAD2 נותן להן 70K. להזכירך, רכב של שנה על הכביש, שנמכר ב-120K בתור חדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...