Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

המערכת שלי היא:

קומפוננט מורל טמפו

רדיו דיסק קלריון USB 575

סאב סרווין ווגה - ווגה 200 RMS

מגבר WCC-6004 חברת בת של ORION, 4X60 RMS ובגישור מוציא 150RMS לסאב

המגבר אצלי כחודש, עבד ללא דופי. הכל תקין הכל מחובר מצויין, המגבר לא מתחמם ולא נכנס לפרוטקשן בתקופת החודש הזאת.

היום לצערי הרב, הנעתי את האוטו נסעתי במשך 3 דקות עם ווליום נורמלי (18 במערכת). ופתאום המגבר נכנס לפרוטקשן, עכשיו הוא עובד ונכנס עובד ונכנס. כאלו מקרטע. נכנס לפרוטקשן ועובד כך בלי הפסקה. גם בווליום הכי נמוך ואפילו ברדיו.

לא יודע מה לעשות, המגבר באחריות. אבל אני חושב שזאת לא הסיבה. המתקין אמר לי שזה בגלל שהמגבר חלש מידי בשביל המערכת הזאת. ואני אמרתי לו שחודש שלם הוא עבד מעולה בלי שום בעיה. המגבר חדש לחלוטין ניקנה חדש ויש עליו אחריות.

כל הפיוזים תקינים במגבר ובכבל המצבר.

מישהו יודע מהי הבעיה?

פורסם

ממש לא נראה לי שהמגבר חלש מידי, אם הוא היה חלש מידי הוא היה עושה בעיות בהתחלה כמו שציינת, וכמו כן אם הוא אחרי מספר דקות בודדות נכנס לפרוטקשיין גם בווליום נמוך אז בטוח שזה לא כתוצאה מהיותו חלש מידי.

אני מציע שקודם כל תוציא את ה RCA מהמגבר ותחבר פעם סאב ופעם קומפ ותבדוק מה הגורם, לאחר שאיתרת האם זה הערוצים של הקומפ או הסאב, חפש חוטים גלויים, חוטים שנוגעים אחד בשני.

תנסה גם למדוד עם רב מודד את התמגדויות של הרמקולים והסאב (לאחר שבדקת מי מיהם הבעייתי).

קח בחשבון שאכן יכול להיות שהמגבר תקול אך לדעתי חפש קודם בעיית התקנה/חיווט/התנגדות.

האם הסאב הוא סליל אחד של 4 אום, כלומר התנגדות 4סופית של אום?

מקווה שהדברים הללו ייתנו לך כיוון כלשהו מאיפה להתחיל.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם
ממש לא נראה לי שהמגבר חלש מידי, אם הוא היה חלש מידי הוא היה עושה בעיות בהתחלה כמו שציינת, וכמו כן אם הוא אחרי מספר דקות בודדות נכנס לפרוטקשיין גם בווליום נמוך אז בטוח שזה לא כתוצאה מהיותו חלש מידי.

אני מציע שקודם כל תוציא את ה RCA מהמגבר ותחבר פעם סאב ופעם קומפ ותבדוק מה הגורם, לאחר שאיתרת האם זה הערוצים של הקומפ או הסאב, חפש חוטים גלויים, חוטים שנוגעים אחד בשני.

תנסה גם למדוד עם רב מודד את התמגדויות של הרמקולים והסאב (לאחר שבדקת מי מיהם הבעייתי).

קח בחשבון שאכן יכול להיות שהמגבר תקול אך לדעתי חפש קודם בעיית התקנה/חיווט/התנגדות.

האם הסאב הוא סליל אחד של 4 אום, כלומר התנגדות 4סופית של אום?

מקווה שהדברים הללו ייתנו לך כיוון כלשהו מאיפה להתחיל.

הסאב הוא 2 סלילים של 2 אום - מחובר כך שיקבל 4 אום (מה שמתאים למגבר).

החוטים מחוברים מצויין, שום חוט גלוי, בדקתי הכל.

אני אבדוק מה שאמרת לי בקשר ל RCA לחבר ולבדוק מה גורם לזה.

פורסם

פיוזים. להחליף גם אם הם נראים תקינים וחזור לדווח.

אם זה לא עוזר, תתחיל לנתק בכל פעם אחד מהדברים שמחוברים למגבר, רמקול שמאל, רמקול ימין וסאב. יכול להיות שאחד מהרכיבים \ חיווט מקצר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
פיוזים. להחליף גם אם הם נראים תקינים וחזור לדווח.

אם זה לא עוזר, תתחיל לנתק בכל פעם אחד מהדברים שמחוברים למגבר, רמקול שמאל, רמקול ימין וסאב. יכול להיות שאחד מהרכיבים \ חיווט מקצר.

איתמר.

תודה רבה,

אחזור עם תשובות.

פורסם

יכול להיות שזאת בעיה בנימית במגבר,

אני זוכר שבמגבר הקודם שלי זה התחיל גם כן לקרות ובבדיקה התגלה רכיב מסוים שהתנתק לסרוגין מהמעגל.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם
יכול להיות שזאת בעיה בנימית במגבר,

אני זוכר שבמגבר הקודם שלי זה התחיל גם כן לקרות ובבדיקה התגלה רכיב מסוים שהתנתק לסרוגין מהמעגל.

אכן בדקתי זאת לפי המלצת איתמר.

הבעיה היא במגבר.

אני ממש נואש מזה מכיוון שגם המגבר הקודם שלי (לפני כחודשיים עבר את אותה הבעיה, רק שהוא נשרף והפסיק לעבוד, הוא היה לייטנינג אודיו בולט הצהוב 4 ערוצים) ולאחר מכן רכשתי את המגבר הזה שעבד מצויין כחודש, והינה שוב אותה הבעיה קראה לי היום.

מה יכול לעשות זאת? האם זה סתם מזל נאחס? או שמה יש מצב שהרדיו דיסק עושה את כל הבעיות האלה. הוא גם כן חדש אבל היום בבוקר הלכתי למתקין באוטו דיפו והוא בדק את החיבורים והוא אומר שהכל בסדר. אני יודע שאתם יותר מומחים ואולי אתם יודעים מה גורם לכל זה.

להחליף מגברים כל פעם זה לא הבעיה הבעיה שלי היא שאין לי כוח כבר לכל זה. אני רוצה שהכל יעבוד כמו שצריך. המערכת חדשה לחלוטין וזה ממש מעצבן.

BLACK HAZE

אתה בטח זוכר אותי, אני זה שרכשתי ממך את הסאב CVR שהיה לך. נפגשנו בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה.

משהו כמו לפני שנה. אז באתי עם פולו. היום אני עם מגאן קופה.

• תוכן חדש...