Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Pizo, סתם בשביל הקטע - אוטובילד ואוטומוטור אונד שפורט בחנו את הסופרב מול E-Class (היוצאת) ומול A6 (המתוחה) - את הבנץ היא הביסה ולאודי היא הפסידה בנקודות בודדות.

מספיק טוב?

לי אישית יצא להתרשם מ-C5 החדשה בגרמניה ואני אהבתי - היא בנויה היטב, מרווחת, מאובזרת ומרשימה להפליא (ביחס לדור היוצא וגם ביחס למתחרות הותיקות יותר).

הסופרב מרשימה עוד יותר - בנויה בצורה טובה ומוקפדת יותר, מרווחת יותר (גם מאחורה), מאובזרת להפליא (ויש גם רשימה מכובדת של תוספות אופציונליות) ומצויידת בשילוב מנועים מצויינים (בנזין - 1.8TSI ו-3.6 V6. דיזל - 2.0TDI CR 140 ו-2.0TDI CR170) ותיבות הילוכים מצויינות (DSG6 ו-DSG7).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הC5 החדשה כמו שציינו סובלת בעיקר מהעובדה שבפיז'ו וד לא החליפו את הגיר האוטומטי הותיק עם 4 יחסי העברה.

זה לא שהוא גרוע כמו שעושים ממנו אבל הוא פשוט לא עומד בסטנדרטים של רכבים מודרניים שיוצאים היום לשוק.

נדמה לי שקראתי איפה שהוא ששנה הבאה פיז'ו יתחילו לשווק את הרכבים שלהם עם גיר חדש פרי שיתוף הפעולה עם ב.מ.ו ומעניין יהיה לראות אז איך ואם זה יעשה שינוי.

לגבי הC5, בחדשה ישבתי באוטומוטר, מאוד מרשימה, איכות חומרים מהמעלה הראשונה ואיכות הרכבה גם טובה מאוד. עושה רושם שהם לקחו את הדגם היוצא ושיפרו אותו מבחינת הנדסת אנוש בקבינה בכל מקום. בדגם היוצא יש מערכת שליטה מבולגנת ומלאה כפתורים. מקשה על הנהג ומחייבת להוריד את העיניים מהכביש כדי לחפש את הכפתור.

לגבי נסיעה אין לי קילומטרז' בחדשה אבל יש לי די הרבה בC5 היוצאת ואין לה תחרות בתחום הנוחות והיכולת שלה להעלים את תחלואי הכביש.

אם משווים אותה לדוגמה לVW פאסאט (שאולי חולקת מכלולים/רצפה עם הסופרב) אז אני יכול להעיד שאין השוואה בתחום זה.

לגבי שאר הפרמטרים יתכן שיש עדיפות לסופרב ושווה לקחת אותם בחשבון.

פורסם

בדיוק היום פירסמו במעריב סקירה על ה-C5 החדשה, כתבה של גיל מלמד.

מה אני אגיד לכם, כל הכתבה שלו נראית כמו חיבור שמבוסס על טוקבקים מכתבה ב-YNET. לא ראיתי סקירה כזו רדודה, שטחית ולא מבוססת על עובדות כבר הרבה זמן.

רק היה חסר שהוא היה מסכם אותה עם משפט כמו "תקנו קורולה הכי טוב, צרפתיות סתם מגעילות כל הזמן במוסך".

פורסם

הייתי קונה אפילו את הB4 הנוכחית או מאזדה 6 ורק לא את הסיטרואן בגלל הקטע הזה של הגיר עם 4 הילוכים. מה יש לסיטרואן? אנחנו ב2009!

פורסם

איכות ההרכבה והחומרים בסופרב החדשה טובים מאוד(מבית VW) ואני מאמין שהם לא נופלים מהאיכות של הC5.

לדעתי אכן הC5 נראית הרבה יותר טוב מהסופרב אבל הסופרב ברמה אחרת לגמרי. רכב ברמה ממש גבוהה עם שלל פיצ'רים שנכללים ברכבים שנמצאים בכמה וכמה רמות מחיר מעליה(כגון פנסים המסתובבים לכיוון הנסיעה וכו')

פורסם
איכות ההרכבה והחומרים בסופרב החדשה טובים מאוד(מבית VW) ואני מאמין שהם לא נופלים מהאיכות של הC5.

אני עוד לא מצאתי VAGית שאיכות החומרים/הרכבה שלה פחות טובים משל PSA (כולל C5 החדשה וה-C6 הותיקה יחסית).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני עוד לא מצאתי VAGית שאיכות החומרים/הרכבה שלה פחות טובים משל PSA (כולל C5 החדשה וה-C6 הותיקה יחסית).

לפביה והפולו אין תא נוסעים באיכות של ה207,ה308 לא נופלת מהגולף ובוודאי שלא מהאוקטביה,הפאסאט לא יותר איכותית מה407,והסופרב לא יותר איכותית מה c5ולא משנה כמה פעמים תשנן את זה{אם לא היית אומר זה הייתי מתפלא},גם לגולף יש מוניטין של רכב איכותי ומסיבי ובנתיים דשבורדים התקלפו,חלונות נפלו,וגירים שבקו חיים אחרי 70000ק"מ בכמויות.השינוי הדרסטי וההקפדה על איכות חומרים והרכבה ברמה הכי גבוהה היום ברכבי psa בולטת לעומת רכבים אחרים ובמיוחד בהשוואה לרכבי הקונצרן בעבר,כל זאת כמובן לא גורע מאיכות החומרים ברכבי vag אבל היא היום על הפודיום כבר לא לבד ולאו דווקא במקום ה-1.

פורסם

מסכים לגבי תא הנוסעים של ה-308.

לא מסכים לגבי התא נוסעים של ה-207 ובעיקר ה-407...

VAG תמיד היו אלה שקבעו את הרף בכל הנוגע לאיכות חומרים/הרכבה והקפדה - מבין המותגים שאינם מותגי פרמיום.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לדעתי אכן הC5 נראית הרבה יותר טוב מהסופרב אבל הסופרב ברמה אחרת לגמרי. רכב ברמה ממש גבוהה עם שלל פיצ'רים שנכללים ברכבים שנמצאים בכמה וכמה רמות מחיר מעליה(כגון פנסים המסתובבים לכיוון הנסיעה וכו')

מצחיק שדווקא את זה ציינת. סיטרואן המציאו את זה בDS.

ואני דיי בטוח שיש גם בC5 את הפנסים האלה ועוד גאדג'טים אם זה מה שחשוב לך :p.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

מחיר הסופרב בגרסת 1.8 אלגנס עומד כיום על 178500 לאחר עדכון מע"מ ועדכון מחירים של היבואן.

2 הרכבים מצויינים ומציגים שיפור ניכר לעומת הדור הקודם.

לפי דעתי האישית,הC5 רכב מעולה שמציע חבילה שלמה ומרשימה,אבל הסופרב נותנת יותר תמורה למחיר,יותר קל וכיף לחיות איתה ביום יום ,ובשורה התחתונה גם עדיפה,לא בהרבה,אבל עדיין עדיפה לרכישה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

אני מוכן להמר פה שאולי אולי מכל כל המגיבים פה אולי שתים ואולי שלושה נהגו ב C5 החדשה, ולמען הדיוק אותו מספר גם בסופרב, זה לא מונע מבעד שאר הבלתי מנוסים להביע חוות דעת חותכות על הרכבים וטיבם.

לגבי איכות ההרכבה והחומר ברכבי VAG , נכוותי קשות עם פולו מקרקשת עד לעיפה, וחברים טובים נפלו עם בעיות קילוף קשות בגולפים למיניהם..

רכבי PSA היום אינם נופלים במאום מרכבי VAG , זאת אני אומר על סמך נסיון נרחב מנהיגת רכבים שונים של שתי הקבוצות במהלך נסיעות עבודה בחו"ל, המציאות שונה מהסטיגמות הקימות בשוק הישראלי שתקוע עדין הרחק מאחור.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אגב, אמנם מדובר ברכב קצת אחר (למרות שבאותו איזור מחירים) אבל איך הניסן קשקאי ?

הרכב יפה מאוד ויש לו מראית עין של רכב גדול, השאלה היא האם הוא מרווח מבפנים ואיך הוא מבחינת נוחות נסיעה ותחושה של נהיגה ?

פורסם

אוראל - רציתי לכתוב לך את זה בה"פ, אבל אני אכתוב את זה כאן, עדיף.

מה אתה מתווכח עם PIZO, הוא רוצה לחשוב שהסיטרואן יותר איכותית, שיחשוב, מה אכפת לך?

אי אפשר להתווכח עם עיוור, אתה מראה לו צבע ירוק והוא חוזר ואומר שזה אדום, אז שיחשוב שזה אדום.

הרוח הכללית של השרשור מובילה לכיוון הסופרב למעט אנשים כמו CX25GTI, שהוא גם אם סיטרואן יוציאו חרא עם 4 צמיגים (וזה בערך רוב המכוניות שלהם בשנים האחרונות) יגידו שהן הכי טובות ויגן עליהם בחירוף נפש.

מילא ה-308 מול הגולף, מילא 207 מול הפולו הקשישה, אבל 407 מול פאסאט? כאן כבר היית צריך להבין שאין עם מי לדבר.

נכון, PSA יותר איכותיים מהקונצרן וכל האירופאים המבינים יודעים את זה, רק מעניין שבעוד שכל היצרניות האחרות מתרסקות, VW ממשיכים לגדול.

ואני בכלל לא רוצה להתחיל לדבר על אמינות...

פורסם

לך עשה נסיעת מבחן על הסופרב, אותו דבר על הסיטרואן ואחר תבוא לספר כאן לכולם מה יותר טוב להתרשמותך. אין טעם לנהל פה ויכוח מוזר שמרביתו סוג של היקש ואנאלוגיה ובסיכומו של ענין הוא נטול תכלית.

הקשקאי, שפתאום אחרי כל התשת הכוחות החלטת להוסיף לדילמה, לא ממש שייכת לכאן אלא אם מראה ג'יפי עושה לך את זה.

• תוכן חדש...