Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית הייתי הולך על הC5.

יפייפיה אמיתית והרבה יותר מושכת אותי מהסופרב.

ועם כל הכבוד לסופרב (באמת) , קצת מוגזם להשוואת אותה לA6 .

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה בגלל שלא ישבת בפנים ולא נהגת ברכב.

באיזה ? :p בA6? ישבתי ואפילו עשינו נסיעת מבחן על גירסאת ה2.4 וחשבנו לקנות אותה.

בC5 ישבתי בדור הקודם והאיכות והנוחות בהחלט הרשימו מאוד ועכשיו בתוספת העיצוב והאבזור הרב ללא ספק מושכת מתמיד.

במיוחד בגירסאת ה3 ליטר :twisted: .

פורסם
טעות סופרב היא אכן ב"ליגה" של C5. הרי סופרב זה פאססט ופאסאט הוא רכב משפחתי גדול\מנהלים. והוא מתחרה בA4 ולא A6.

מול A6 יש לך את הC6 של סיטרואן. ולסקודה אין מועמדת בסגמנט הנל.

סופרב ממש לא בליגה של C5, זו בכלל בושה להזכיר את ה C5 מול הסופרב, במה בדיוק ה C5 בכלל מצליחה להתחרות מול הסופרב?

חוץ מנוחות נסיעה, שC5 באמת עולה על הסופרב.

אם תשווה כל פרמטר, גיר, מנוע, שילדה, איבזור, איכות תא נוסעים, בטיחות, התנהגות. בכל הסעיפים הללו, הסופרב עולה על ה C5.

גם מזכיר לך שלסופרב יש יתרון מאוד מאוד משמעותי בגיר, מול ה AL4 של PSA.

לגבי אחזקה, שלא יהיו אשליות, הטיפולים בצרפתיות גם יקרים.

לגבי קטגוריה, עוד אפשר להתווכח על זה, כי זה לא חד משמעי.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

הגיר בC5 שאתה מדבר עליה הוא AL4.

חוץ מזה קיימות בC5 9 גרסאות שונות של מנועים ותיבות הילוכים, לא תמיד חייבים ללכת על הגירסא הכי בסיסית.

זאת דעתי לפחות.

פורסם

אוקי אני אבהיר את עצמי, הדגמים שיש בישראל.

בישראל יש רק את האוטומט AL4, אז זה מה שרלוונטי.

לא רלוונטי מה שיש בחו"ל.

פורסם

רגע הגירסאת דיזל לא משודכת לתיבה אחרת?

חוץ מזה תמיד אפשר ללכת על הV6 המעולה. במיוחד שכבר מדברים על רכבים של 200K.

פורסם

לסופרב יש גיר DSG.

רגע הגירסאת דיזל לא משודכת לתיבה אחרת?

חוץ מזה תמיד אפשר ללכת על הV6 המעולה. במיוחד שכבר מדברים על רכבים של 200K.

אפשר לדבר מן הסתם, אבל לא חושב שפותח השרשור מתכוון לרכוש רכב בתקציב הזה ככה שמיותר לדבר על זה.

ואגב, גם לסופרב יש גירסת V6 שאני די בטוח שמתעלה על הגרסא המקבילה של הC5.

פורסם

למה כמה סופרב עולה ? יחד עם חבילת אלגנס שרוב בעלי הסופרב שפגשתי לוקחים

המחיר קרוב מאוד ל200K.

זה לא כזה סכום גדול בשביל רכבים מהסוג הנל.

חוץ מזה יש לי גילוי נאות דיי התאהבתי בC5 החדשה :p.

פורסם

אז אתה גם ככה סובייקטיבי בתגובות שלך :)

אני אובייקטיבי נטו, אין לי שום אינטרס על שני הרכבים האלו, נכון שיש ברשותי סקודה פאביה, אבל אם ה C5 הייתה יותר טובה מהסופרב, לא הייתי מהסס לומר.

פורסם
למה כמה סופרב עולה ? יחד עם חבילת אלגנס שרוב בעלי הסופרב שפגשתי לוקחים

המחיר קרוב מאוד ל200K.

זה לא כזה סכום גדול בשביל רכבים מהסוג הנל.

חוץ מזה יש לי גילוי נאות דיי התאהבתי בC5 החדשה :p.

הסופרב ELEGANCE מחירון 173000 ש"ח יכול להיות שטיפה יותר אבל הרכב יוצא מהסוכנות סביב המחיר הזה,כן זה אחרי הנחה ואחרי מערכת איתור או מה שצריך בשביל הביטוח היום.

הV6 עולה 230K והC5 לא בליגה ליד אפילו,פרט אולי לנוחות נסיעה שאני לא מתחבר ללהיות מנותק מהכביש לגמרי, אבל מי שמחפש את זה שיבושם לו.

בקיצור הC5 לא יכולה להתחרות בסופרב בשום דבר חוץ מנוחות נסיעה,בטח שלא במחיר ואבזור ובטח שלא באיכות הרכבה ואמינות

הC5 הקודמת סבלה מהמון בעיות אמינות מכל מיני סוגים וגם בגיר שבPSA מתעקשים להשאיר אבל זה דיי הגיוני כי אף צרפתי לא קונה רכב אוטומטי.

פורסם
הסופרב ELEGANCE מחירון 173000 ש"ח יכול להיות שטיפה יותר אבל הרכב יוצא מהסוכנות סביב המחיר הזה,כן זה אחרי הנחה ואחרי מערכת איתור או מה שצריך בשביל הביטוח היום.

הV6 עולה 230K והC5 לא בליגה ליד אפילו,פרט אולי לנוחות נסיעה שאני לא מתחבר ללהיות מנותק מהכביש לגמרי, אבל מי שמחפש את זה שיבושם לו.

בקיצור הC5 לא יכולה להתחרות בסופרב בשום דבר חוץ מנוחות נסיעה,בטח שלא במחיר ואבזור ובטח שלא באיכות הרכבה ואמינות

הC5 הקודמת סבלה מהמון בעיות אמינות מכל מיני סוגים וגם בגיר שבPSA מתעקשים להשאיר אבל זה דיי הגיוני כי אף צרפתי לא קונה רכב אוטומטי.

קודם כל אתה הופך את הסופרב לרכב סלון ברמה של ב.מ.וו סדרה 5 ומרצדס e קלאס שזה מצחיק עד דמעות!,אחר אתה מציין ש"רק" נוחות הנסיעה טובה יותר בסיטרואן למרות שההבדלים באיכות הנסיעה בין שתי המכוניות זה כמו ההבדלים בין נסיעה ברכב רגיל לבין ריחוף מוחלט אז אימרות כמו "חוץ מנוחות הנסיעה" נשמעות מצוץ, כי ההבדלים הם תהומיים.

וכדי להוסיף חטא על פשע אתה..מנבא את אמינות שני הרכבים החדשים וכנראה שביצעת בדיקת איכות מדוקדקות לפלסטיקים ברכב..אני בספק אם בגלל ישבת בc5 החדשה.

שמע,אני אמרתי לא פעם ששני הרכבים טובים מאד אבל מי שמחפש איכות נסיעה בליגה הכי גבוהה ימצא אותה בc5 ולא בסקודה,וחוץ מזה היא נראית פשוט מעולה מכל הכיוונים.

• תוכן חדש...