Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגו' נגד R750 בכביש 6.........

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:shock: שלום לחברי הפורום

לאחרונה שמעתי שברחבי הרשת ישנו סרטון של R750 שמתחרה בפגו' משופרת ושה R משנן במשך דקות ארוכות את מספר הפגו' (ולא במראה.........)

אם יש למישהוא את הסרטון או קישור שעובד אשמח לקבלו :lol:

תודה יוני

החיים קצרים תן בגז...!!!!!

פורסם

לא רואה! לא מאמין!

איזו פיז'ו?

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

יש לי את הסרטון במחשב אבל אין לי מושג איך לעלות את זה לאתר, בזמנו הורדתי את זה מ-max-tuning .

נ.ב. הפג'ו היא 205 MI16 משופרת, וכן לפי הסרטון היא לקחה את ה-R750

פורסם
יש לי את הסרטון במחשב אבל אין לי מושג איך לעלות את זה לאתר, בזמנו הורדתי את זה מ-max-tuning .

לא סתם משופרת, לא? 8)

פורסם

לא סתם משופרת, לא? 8)

משופרת ב"קטנה"!

אם מישהו רוצה שאני ישלח לו את זה ב-ICQ שיתן לי את המספר שלו בה"פ.

פורסם
בנוסף למנוע MI יש לה גם שבלול קטן והספק של 300 כ"ס +.

עם משקל עצמי של 850 קילו בערך יש לה יחס הספק משקל של 2.83 קילו לכ"ס.

כמה יש לאופנוע?

סתם אופנוע, או לזה ספיצפית?

אם זה האופנוע שאני חושב (GSX-R750), כ 130 סוסים, משקל עצמי של 180 קילו בערך. משקל רוכב כ80 קילו...

יחס הספק משקל של 2 קילו ל1 כ"ס. (הכל בקירוב, כן?).

אם אני מתבלבל והאופנוע ישן יותר (מה שבאמת נדמה לי, כי אני לא חושב שמייבאים 750 חדשים לארץ, ובכלל הסרט די ישן) אז ההספק גם נמוך יותר (הערכה: בסביבות ה100 סוסים), ואז בהחלט יש סיכוי שהפג'ו לוקחת.

• תוכן חדש...