Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב מסחרי אמין

eli631
שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מעוניין לקנות רכב מסחרי לא יד שנייה, בלי קשר לתקציב כרגע אני רוצה לשאול כמה פרטים:

התחומים שאני מתמקד בהם בעיקר הם טיפולים ובעיות.

כיון שעל הרכב נוהגים נהגים צעירים ופרחחים שנוהגים במהירות ובלי כבוד לגיר (אין מה לעשות זה מה שיש) אני מעוניין ברכב שיתקלקל כמה שפחות!!! בעיקר מבחינת גיר, הגה ומנוע.

ביצועי הרכב לא מעניינים אותי במיוחד כיון שזהו רכב עבודה נטו אני לא מעוניין במהירות אלא באיכות

כמה שפחות בעיות טכניות וגם אם כבר קורות שהטיפול בהם יהיה מינמלי מבחינת הכסף אני מדגיש אני מעדיף להשקיע מעט יותר עכשיו ובטווח הארוך להיות בראש שקט באשר לאוטו שיהיו טיפולים זולות ובעיות זניחות.

אני מבקש רק מאנשים שנהגו על רכבים מסחריים ובעיקר מאלה שהיו בבעלותם רכבים מסחריים מס' שנים להגיב ולשתף

תודה מראש,

בן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום, אלי.

לפחות תן כיוון כללי לגודל הרכב שאתה צריך.

מסחרית קטנה כמו ברלינגו? או גדלוה יותר כמו ג'אמפי/יונדאי H1/פולקסוואגן טרנספורטר? או גדלוה עוד יותר כמו פיאט דוקאטו/GMC סוואנה?

או יותר גדולה, לרישיון ג' ומעל 3.5 טון, כמו מרצדס ספרינטר/פולקסוואגן LT או קראפטר ?

ועוד דבר - רשמת, שאתה רוצה רכב מסחרי "לא יד שניה" ואני מבין, שהכוונה לרכב חדש מהסוכנות.

אם כך, לפחות בשנתיים-שלוש הראשונות, לא תצטרך להשקיע בתיקונים, כי יש אחריות.

אם בכל זאת התכוונת למשומש, ציין זאת + תקציב, אחרת הכל יהיה דיבורים באוויר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר בטעות מדובר כן על רכב יד שנייה ומדובר על מסחרית קטנה-בינונית

סטייל ברלינגו/דובלו/קנגו וכן הלאה כמו כן גם על הייס/ג'אמפי וכן הלאה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'אמפי שנת 2008 אמין יותר מקנגו שנת 1998.

כמו כן, ברלינגו יד שניה בת שנה אמינה יותר וזולה הרבה יותר לאחזקה, בהשוואה להייס ממשטרה לשעבר, שנת 2001.

וכן הלאה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ על הברלינגו , אמינות צועדת לפניו , הברלינגו דורש טיפולים יזומים מבזמן אחרת הוא בוגד ללא יסורי מצפון....דיר באלק הוזהרת. בהצלחה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...