Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית התנעה בגולף 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל חוות דעת ממומחי הפורום לגבי בעיית התנעה שאני חווה בשבוע האחרון.

ברשותי גולף 2000 קומפורטליין. הבעיה שאני נתקל בה היא שאחרי הקשת הקוד לאימובילייזר ונסיון הנעה

האוטו נותן רק סטרטר ארוך ולא משלים את ההנעה של המנוע. בנוסף- נורת "Check Engine" (סמל של חץ "ברק" בתוך מנוע)

נדלקת כרגיל אך נשארת קבועה. בדר"כ נורה זו נכבית מיד לאחר ההנעה- שכאמור תהליך ההתנעה לא מסתיים.

הבעיה היא רנדומלית, כמו שהיא באה- כך היא הולכת. רנדומלית בגלל שכן הצלחתי להניע אחרי הרבה מאוד נסיונות

או המתנה של פרקי זמן בלי התערבות של ממש בנעשה ברכיבי הרכב.

האם התקלה מוכרת לכם? ולאיזה איזור כדאי לי ללכת לבדיקת התקלה?

דיאגנוסטיקה של כזאת תקלה שבאה והולכת היא יותר קשה ומסובכת לכן אשמח לקבל חוות דעת יצירתיות.

תודה

דגן

• ספונסר פורום
פורסם

תקלות מהסוג הזה ,אפילו שאינם מופיעות בכל התנעה

בדרך כלל משאירות קוד תקלה בזיכרון של מחשב המנוע .

אני ממליץ לך להיכנס למוסך ולבצע סריקה ממוחשבת ותעדכן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רבה על התשובה המהירה. אני לא מבין גדול במכוניות, אבל חיפשתי ברשת מסמך טכני או ספר רשמי של VW

שיכול לתאר את התחנות שהמחשב בודק כשהוא מדליק את נורת הCHECK ENGINE. כך כשאני נתקע ב3 בלילה עם

האוטו אולי יהיה לי סיכוי לעזור לעצמי להתניע את האוטו אחרי בדיקות פשוטות. יש איזה מאגר רשמי של החברה שפספסתי?

פורסם

תרכוש מחשב נייד+תוכנה של VAG-COM ובצורה זו תוכל לבצע איבחון ממוחשב בשעה שלוש לפנות בוקר.

כאשר מנורת MIL נדלקת רק בדיקה בעזרת סורק תקלות יכולה לתת לך תשובה מהו הרכיב התקול.

איזה כייף לי :)

פורסם

בתור התחלה, תודה על העזרה וההכוונה.

לקחתי את הרכב למוסך אלי מוטורס בנס ציונה, שם הסורק זיהה תקלה בחישן סיבובי מנוע.

חיש קל נסעתי משם להמשך דיאגנוסטיקה אצל מוסך אלכס בא.ת ראשל"צ.

בכניסה למוסך מדרגה קטנה, הרכב עלה אותה ונעל את הגלגלים.. נדלקו כל נורות הבקרה האפשריות והרכב כבה.

סורק תקלות שוב דיווח על תקלה בחיישן סיבובי מנוע.

חיכיתי לחלק מקורי זמן ממושך משום מה, אבל תודה לאל- בינתיים אין תקלות.

למען התיעוד ולמי שיתקל בבעיה דומה בעתיד-

מס' הקטלוגי של החיישן 06A 905 433 C

מחירו של החיישן בלבד 570ש"ח

• תוכן חדש...