Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וערב טוב! בעקבות שיחתי עם אחותי ויכמה חברותיה עלה בי רעיון של למה בעצם לא לסוע לסיני,יש שם חופים מדהימים שקט והכול עוד נקי ולא מזוהם כמו אילת.

אך אני די נותה להאמין למערכת הבטחון עם המליוני פרסומים שלהם על התרעות ממוקדות בסיני, גם חבר'ה מאל קעידה או פלסיטנאים לא נראים לי כידידים נחמדים במיוחד.

בכול אופן אני אשמח לשמוע תגובות של אנשים שהיו שם, איך שם איך היחס של המקומיים?

והאם הייתם נוסעים לשם היום?(לאור המצב הבטחוני)

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

קח עצה טובה בחינם: אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.

מה התקציב שלך? כיום ניתן להשיג חבילות נופש די זולות לקפריסין. אז נכון שזה לא בדיוק אותו סוג של נופש, אבל מצד שני, בקפריסין אין ממש התראות לחטיפת ישראלים.

לצערי הרב, לא הזדמן לי לבקר אי פעם בסיני, וכמו שזה נראה כעת, גם לא אהיה שם בטווח הנראה לעין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

התקציב שלי הוא 400$+- ועוד קצת לדמי כיס ובזבוזים.חשבתי גם על יוון וקפריסין ואתה צודק, יותר מדי אנשים מזהירים אותי שלא להגיע לשם.

אבל לפי התמונות משם זה נראה מקום מדהים.

פשוט רציתי מקום שקט ומבודד מהצווילצזיה ובתקציב שלי זה הדבר היחיד שעלה לי לראש כול שאר ההצעות יתקבלו בברכה,אם כי גם נופש של צעירים זה לא רע אני חשוב שאם אני לא אמצא משהו מעניין אני אלך על יוון או קפריסין.

אגב מה דעתך על הכתבה הנ"ל,אומנם אני לא ממש מסכים עם הגישת הקונספירציה שלה אבל יש משהו קטן במה שהיא אומרת:http://www.nrg.co.il/online/43/ART1/816/783.html

פורסם

פעם אחרונה שביקרתי שם היה לפני שנתיים,אז היה שקט יחסית ולא הרגשתי לרגע פחד שיקרה לי משהו.

כיום לא הייתי נוסע לשם.במיוחד שמחיר הכניסה לרכב הוכפל או שולש.:-(

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אגב מה דעתך על הכתבה הנ"ל (...)

אני אגיד לך מה דעתי: דעתי היא שאם תסע לשם וחו"ח יקרה לך משהו, דבורה אילן היא לא זאת שתצטרך לתת את הדין וחשבון מדוע היית שם, או לחילופין לשלם לך פיצויים, בהנחה שבכלל תחזור משם.

אם היא רוצה לנסוע לשם, שיהיה לה לבריאות. אני יודע שלא הייתי לוקח על המצפון שלי לשלוח אדם למקום כזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

סבבה אז השתכנעתי שלא לסוע לשום סופית, איזה עוד מקומות הייתם ממליצים בתקציב שלי? כרגע הנטיה היא משהו שקט ומבודד כמה שפחות אנשים יותר טוב.(אני ידוע שהבקשות שלי מוזרות פשוט נורא בא לי להתנתק מהכול ולהיות אני מקסימום כמה חברים טובים והטבע)

או שלא צריך ללכת רחוק ולמצוא משהו בארצינו הקטנטונת? יש למישהו רעינות למקומות נחמדים בנגב\צפון?

כול הרעיונות בין אם זה בארץ ובין אם זה בחו"ל יתקבלו בברכה:)

פורסם

יש לך אינטרנט בידיים, כנס לכמה אתרים של סוכניות נסיעות ותתחיל לעשות סקר שוק.

מבדיקה מהירה שעכשיו ביצעתי בדקה ה-90, יש לך תקציב מכובד, ואם תקח סופ"ש חצי פנסיון ברודוס, אתה אפילו תשאר עם עודף.

פורסם

ורודוס עונה על ההגדרה של מקום מבודד מציוויזציה?

עשיתי חיפוש באתרים האלה ואם כבר אז נראה לי בולגריה,מאז פעם אחרונה שהייתי באנטליה לא בא לי לחזור לטורקיה(פשוט לא נהנתי שם לא אוהב לא חוזר לשם).

אך חשבתי שאולי עם התקציב שלי אני אמצא משהו מעניין כזה ורחוק מהאנושות,אבל כנראה שאת זה נצתרך ליישם אחרי הצבא:)

פורסם

בדיוק בגלל זה8) רק חבל שלא מעט ישראלים עדיין נוסעים לשם בכמויות רק בגלל הדילים המטורפים שנותנים להם,אין טיפה כבוד.

פורסם
ורודוס עונה על ההגדרה של מקום מבודד מציוויליזציה?

רודוס לא בטוח, כרתים כן.

זה אי די מאוכלס, אבל ברגע שתתרחק מרצועת החוף ותעלה להרים,

לא תראה את עדרי התיירים הגרמנים והבריטים ששורצים בדרך כלל

באיים היותר מתוירים של יוון.

אבל אם המטרה העיקרית היא להתנתק, אין צורך לנסוע לחו"ל -

מספיק נגב, או אפילו יותר טוב - הרי אילת. הכי טוב בלי חברים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קודם כל שיהיה ברור לך האינטרס של דבורה אילן , היא מתפרנס כנראה לפי הכתבה מהדרכת קבוצות בסיני .

מי ששכנע אותך הוא אדם אחד שמעולם לא היה שם וניזון מהתקשורת .

האמת איפשהו באמצא .

אחרי היציאה מפילדלפי (הגבול בין עזה למיצרים) יותר קל למחבלים להגיע מעזה לסיני , וזה מה שלכאורה העלה את הסיכון , תזכיר לי באיזה שנה זה היה?

אז נכון היה פיגוע משולב אחד , היו כאלה גם בדיזנגוף סנטר תאילנד ובמומביי.

קח בחשבון דבר אחד , אם לרוע מזלך תהייה שם בזמן פיגוע כוחות ההצלה הם מיצרים ....

אבל כל המקומות הרגועים לנופש רחוקים מהצויליזציה באופן יחסי , ובאותה מידה משרותי חרום .

למרות הכל , אני כנראה אהייה שם הקיץ .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אז נכון היה פיגוע משולב אחד , היו כאלה גם בדיזנגוף סנטר תאילנד ובמומביי.

יחי ההבדל הקטן :roll:

תגיד לי אתה מה האפשרות הפחות גרועה מבין האפשרויות הבאות: להיפגע בפיגוע ולהיות נתון לחסדי כוחות ההצלה התאילנדיים, המצריים או הישראליים?

בנוסף, אתה התעלמת מהנקודה שבפיגוע בישראל, המקסימום נזק שיכול להיות זה מוות. בסיני, מקסימום הנזק יכול להיות חטיפה והחזקה כבן ערובה או שבוי. אני יודע שהייתי מעדיף למות ולא לחיות יום אחד בצל קורתם.

פורסם

אם אתה אוצה לדעת את דעתי על חיים בצל קורתם אתה יכול לחפש דיון בנושא בפרש .

בהחלט הייתי מעדיף שיטפלו בי שרותי חירום ישראלים , אבל מה לעשות שבשביל לנפוש צריך לצאת מפה , ואני נהנה במקומות כאלה אז לשם אני נוסע .

קיץ נעים

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כל זמן שאתה ביודעין מחליט לקחת את הסיכון ומבין שחס וחלילה ברגע שהוא חלילה יתממש, אתה תהיה היחיד שיצטרך לשאת בהשלכות לכך, אין לי בעיה שתסע לשם, ואפילו אאחל לך חופשה נעימה ושתחזור לשלום.

הבעיה היא עם אנשים שלמרות כל האזהרות מחליטים לנסוע, ואז כשקורה משהו, הם גם מצפים מהמדינה שתציל אותם, ואף זכאים לקבלת קיצבה בהיותם נפגעי פעולות איבה. ואני שואל: למה?! לעזאזל, כל הנתונים הרי היו ידועים מראש, ולמרות זאת הם שמו פס ונסעו! למה מהמיסים שאני משלם עכשיו המדינה צריכה לשלם להם פיצויים, או להוציא משלחות חילוץ וסיוע בעלויות מטורפות?

• תוכן חדש...