Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוי יצחק - בתשלום או בחינם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מת על הפורום הזה, איזה משתמשים רק לא היו לנו?

שוטרים, רוכבי דו"ג ממהרים, נציגי יבואנים, בחוני תנועה ועכשיו גם עובדים של לוי יצחק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
המחירון של לוי יצחק זה מחירון של קונים.

של יד 2 זה מחירון של מוכרים.

בכל מקרה ניראה שהתגובה הזאת ממשתמש שנרשם דקה לפני לא מקרית

אז אני הולך לתמחר את הרכב שלי ביד 2 ב מאה אלף יותר

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
הגולשים חיים בללה לנד. אז מה אם הם רוצים 50,000 על רכב ששווה 30,000 ? שירצו.

חבל מאוד שאת מזלזלת ככה בגולשים.

להזכירך, הם מהווים חלק גדול מקהל לקוחותכם.

זה ידוע שהמחירון לוי יצחק תלוש מהמציאות ואין שום קשר בינו לבין המכירות שמתבצעות בפועל.

ולכן אני שמח מאוד שישנו תחליף בדמות מחירון יד 2.

מה שנותר לכם לעשות זה להתאים את עצמכם לצרכי השוק, או להפרד מאיתנו בשלום.

פורסם

תיארתי לעצמי שמדובר אולי במישהו שמנסה לדפוק את לוי יצחק...השאלה היא רק למה הוא היה מספיק אהבל לעשות את זה בצורה כזאת כולל השם "לוי יצחק" ולחשוף את עצמו לתביעה?

עריכה:

עכשו אני רואה שהלוגו של לוי יצחק הוסר משם ובמקום זה רשום עכשו "מחרון (מישהו שכח י') רכב" :shock:

V5

פורסם

זה מישהו שהעתיק את המחירון המקורי בדרך כלשהיא. אני מאמין שלוי יצחק ידאג שזה לא יהיה כאן או שז מגמתי שזה כאן.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

היום בבוקר ראיתי את הכתבה בעיתון, ולוי יצחק אמר שהוא לא יתן לאתר להמשיך לפעול. (לא שחשבתי אחרת)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שלום לכולם,

אני חדש באתר ודווקא הנושא הזה של מחירון רכב בישראל מאוד מעניין אותי..

באופן אישי אני חושב שהמחירון של יד 2, שהוזכר פה אצל חלק מהחברים בפורום, מהווה תפנית טובה לתחום הזה-

בדומה למחירונים הנהוגים בארה"ב ובאנגליה (שם גרתי כמה שנים) ההתמחרות היא סביב המחיר בשטח אצל המוכרים. שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מעדיף אחד (יד 2) על פני השני (יצחק לוי), אבל לדעתי התוספת מחירון של מדור רכב באתר יד 2, נותן תמונת מצב עדכנית, ומחבר את בעלי הרכב למחירים "נורמלים".

הרי לא פעם קורה שאנשים דורשים מחיר מחירון עבור הרכב אותו הם מעמידים למכירה, והקונים הפוטנציאלים מחוייבים לשלם כסף כדי לבדוק מה באמת המחירון. מעבר לכך, מחירון הוא פונקציה של היצע וביקוש - לפני כל שאר הפרמטרים, ומדד סטטיסטיקה של מחירים, הוא דרך טובה כדי לקבוע ממוצע ובסופו של דבר, מחיר מחירון.

אשמח לקבל ולשמוע דעות נוספות

יום נעים לכולם

פורסם
חברים יקרים,

למי שלא יודע, שני המחירונים ממש לא זהים.

ליד2 יש מחירון שכרגע נקבע לפי המחירים שמציעים הגולשים באתר וכידוע, הגולשים חיים בללה לנד. אז מה אם הם רוצים 50,000 על רכב ששווה 30,000 ? שירצו.

למי מכם שיש טיפת היגיון, יכול להבין שזה מגוחך לבסס את המחירון שלך על דרישות המוכרים.

בקיצור, כל הקונים שבנינו, תסתמכו על לוי יצחק ותקבלו מחירים ריאלים עבור הרכב.

שלום לכולם,

אני חדש באתר ודווקא הנושא הזה של מחירון רכב בישראל מאוד מעניין אותי..

באופן אישי אני חושב שהמחירון של יד 2, שהוזכר פה אצל חלק מהחברים בפורום, מהווה תפנית טובה לתחום הזה-

בדומה למחירונים הנהוגים בארה"ב ובאנגליה (שם גרתי כמה שנים) ההתמחרות היא סביב המחיר בשטח אצל המוכרים. שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מעדיף אחד (יד 2) על פני השני (יצחק לוי), אבל לדעתי התוספת מחירון של מדור רכב באתר יד 2, נותן תמונת מצב עדכנית, ומחבר את בעלי הרכב למחירים "נורמלים".

הרי לא פעם קורה שאנשים דורשים מחיר מחירון עבור הרכב אותו הם מעמידים למכירה, והקונים הפוטנציאלים מחוייבים לשלם כסף כדי לבדוק מה באמת המחירון. מעבר לכך, מחירון הוא פונקציה של היצע וביקוש - לפני כל שאר הפרמטרים, ומדד סטטיסטיקה של מחירים, הוא דרך טובה כדי לקבוע ממוצע ובסופו של דבר, מחיר מחירון.

אשמח לקבל ולשמוע דעות נוספות

יום נעים לכולם

מעניין כמה זוזים קיבלתם על ה"תגובות" האלה.

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...