Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פאסאט TDI, שנת 2002. לרכב יש מראות מתקפלות חשמלית, בעזרת מפסק.

האם ישנה אפשרות לחבר את המראות למע' הנעילה המרכזית, כך שהמראות יתקפלו בסגירה ויפתחו בפתיחת הרכב?

האם ישנו שרטוט חיוט והאם זה בכלל פרוייקט ששווה את המאמץ?

תודה.

פורסם

קודם כל, מדובר ברעיון מגניב ביותר, חייב להגיד:mm_yeah:

שנית, זה נראה לי משהו לא קשה לביצוע מאחר ומנועי המראות עובדים בצורה דומה למנועי הנעילה: פולסים של מתח בקוטביות מתחלפת.

צריך לנסות לחבר במקביל למנוע הנעילה הראשי (זה של הנהג) ולראות עם זה עובד. (יכול להיות שמח הנעילה מספק פולסים קצרים מידי וזה לא יספיק לפתיחת המראות. אז זה מסבך ותצטרך להוסיף ממסר.)

תחזור לעדכן.

נשמע פרויקט מעניין.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מצאתי איזה שרשור מחו"ל על הנושא

הםאומרים שאפשר להשתמש בממסר של אודיו A3 ויש שם לינק לאתר בגרמנית שמתאר איך לעשות את זה

(אין בעיה לתרגם עם Google Translate)

http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=61943&page=5

אני זוכר שפעם נתקלתי ב-www.vwvortex.com בפרוייקט דומה, צריך לחפור שם קצת

בהצלחה

פורסם

אם קראתי את הת'רד הנכון, הרי שהבחור מדבר שם על הפרדת קיפול המראות מהאלקטרוניקה המקורית של הרכב (משום מה,לא ברור למה הוא צריך את זה). אני מדבר על התחברות במקביל לסוויץ' הקיים של השואל עם הפיקוד של מח הנעילה.

(אגב, אם זה לא ברור, זה עלול להיות משחק מסוכן עם כל האלקטרוניקה שם,לא לוקח אחריות...)

מהסבר החיווט אני מבין שמדובר במערכת מאד עדינה (מנוע פשוט ללא סרוו עם מיקרוסוויצים לעצירה). מה שכן, עוד תהיה שעלתה לי היא שאצל הפוסט שצרפת זה נראה כאילו המראות נפתחות בהתנעת הרכב ונסגרות בכיבוי. אם כך המצב גם אצל השואל שלנו הרי שהחיווט שהוצע שם הוא שלב ראשון נכון.

אח"כ נחווט כמו שהצעתי.

אני אישית די פוחד ממודים ברמה כזו.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שלום, כאחד שמכיר היטב את מערכות החשמל/אלקטרוניקה ברכבי VAG אני ממליץ לך לא להוסיף שום דבר שלא קיים בהתקנה המקורית. אל תחפש לך צרות.

על-פניו זה נראה פשוט לי שמבין ולצערי אף חשמלאי רכב לא יחפש עבורך שרטוטי חשמל של הרכב בכדי לבצע עבודה מקצועית.

איזה כייף לי :)

פורסם

בשירשור מח"ל אומר דבר יפה ופשוט לך לתיבת הפיוזים זהה את הפיוז שהוא מחובר כל הזמן ב-+

העבר את החוט ל-+ הנישלט ע"י המפתח לא יצליח החזר בחזרה.

השאלה אם הוא מחובר לבד נסה למצא את החוט שנותן מתח למראות.

לא הבנתי את הקטע החיבור היה צריך להיות כך

• תוכן חדש...