Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עושה טוב? ממש לא.

העם האיראני כעם הוא מתון ומאד פרו מערבי.

(ע"ע ימי השא)

כנופיית האייטולות האלו השתלטו על המדינה ועושים טרור בבית כמו בחוץ.

אני מרחם עליהם.

פורסם

מסתבר שלא הבנת את כוונתי .

אני לא בעד מלחמת אחים ש'תשמיד' את העם האירני - אבל אני בהחלט בעד מהפכה עממית שתתגבר עד כדי כך שהשלטון של הקוף המכוער יתמוטט והוא יולך אל הגרדום בכיכר העיר .

לעם האיראני זה יביא שחרור משלטון האופל ולנו זה יביא שקט במובן הבטחוני לנוכח האיום האיראני המרחף מעלינו כבר כמה שנים .

פורסם

מצטרף ל-CEYAL,

העם האיראני מאוד מתון ופרו מערבי,אתה יכול לראות את זה אפילו בהופעה של חלק מהצעירים בסרטונים,זה לא הערבים שאתה רואה בעזה או בשכם.

אפילו היהודים שחיים שם חיים טוב וללא פחד (יש לי חבר טוב פרסי,שחלק ממשפחתו עדיין גרה באיראן,הוא עלה לפה בגיל 14,לפני 15 שנה, ומספר רק טוב על איראן).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קרטום,

אל תשכח שגם אם אחמדיניג'ד ייפול ויבוא במקומו נשיא חדש ומתון יותר,מעל אותו נשיא חדש עדיין ישב עלי חמינאי,איש הדת באירן שהוא גם בעל הכח ומחליט ההחלטות האמיתי.

אחמדיניג'ד (או כל נשיא אחר באירן) הוא רק בובה בידי חמינאי,הפעם השילוב היה יותר קיצוני בגלל דעותיו של הנשיא-קופיף אחמדיניג'ד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זהו שאני מכוון לכך שכל שלטון האייטולות יתמוטט לחלוטין , כי לפי מה שאני מבין ההתנגדות ברוב השפוי של ההמונים לשלטון הטרור היא עצומה .

הידעתם שלאחמדי-נג'אד הקופיף יש דוקטורט בהנדסת תחבורה :?:

פורסם
העם האיראני כעם הוא מתון ומאד פרו מערבי.

מאוד מאוד מתון, תגיד את זה לאלה שמתגוררים בעיר קום (רמז, אם יזהו אותך שם אז גם עצמות לא יישארו ממך).

המהומות האלה לא טובות לנו, משתי סיבות:

- לעתים כדי להסיט את תשומת הלב של העם, מחפשים אויב משותף ונוקטים כלפיו מעשים קיצוניים, "כדי לאחד את השורות". אם הם יבחרו בדרך הזו אז אנחנו במקום מצוין ברשימת המטרות.

- לדעתי אחמדינג'ד טוב לישראל, כל עוד הקוף הקיצוני הזה הוא הפרזנטור של עניין הגרעין האירני, קל לעולם להבין את הצד הישראלי.

אם היה עולה ה"רפורמיסט" (מוסאווי) לשלטון, אז הוא היה נראה טוב יותר, מתון יותר ובפועל פרויקט הגרעין היה ממשיך להתקיים כרגיל, כי אף מנהלת לא תיתן שייסגרו אותה.

לדעתי אין סיכוי לעצור את הגרעין האירני בדרכי שלום, לא באמצעות חילופי שלטון ולא בדרך של הסכמה עם השלטון הנוכחי.

בהנתן כך, אחמדינג'ד טוב ליהודים.

פורסם

אחמדי או כל קוף אחר שיעלה - כל עוד האייטולות שם - שום דבר לא ישתנה.

בקשר לעיר קום - לא צריך להרחיק עד לשם - כנס לאום אל פאחם. עיר ישראלית. נראה מה ישאר ממך.

מטורפים יש בכל מקום.

פורסם

אותי דווקא האחמדינג'ד הזה מצחיק מאוד ומשעשע אם נשים את הרצינות בצד. הוא קטן,

נובח הרבה יותר מהגובה שלו ומאיים על גדולים ממנו. ממש....כלב פינצ'ר (בלי להעליב את הכלב).

קישור מצחיק שבוע סוף:

http://reshet.ynet.co.il/10581.aspx

ImageHandler.ashx?id=14747&width=370&height=370

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

המהומות האלו ישארו בתור משהו מקומי. זה לא יתפתח להפיכה. האוכלוסיה הכפרית תומכת באחמדינג'ד והעירוניים לא מספיק חזקים בשביל לבצע הפיכה.

אני נולדתי באירן, עליתי לארץ לפני 26 שנים כשהייתי בן שנתיים.

וסתם סיפור לא הכי קשור אבל עדיין מראה שלא הכל שחור ולבן ולא כולם קיצוניים:

לפני כחודש, אבא שלי אירגן מפגש עם חברים מוסלמים שלו מאירן. חברים ותיקים מוסלמים שגרים בטהרן, שהוא לא נפגש איתם מאז שעזבנו ב 83. גם הקשר איתם התנתק לאורך תקופה אחרונה וחודש רק לאחרונה באמצעות מבקר מאירן שהיה פה בארץ ועזר לאבא שלי לאתר אותם. הם נפגשו בטורקיה למשך כשבוע. מבחינתם ומבחינת אבא שלי זה היה מאוד מרגש.

אסף

פורסם

בקשר לעיר קום - לא צריך להרחיק עד לשם - כנס לאום אל פאחם. עיר ישראלית. נראה מה ישאר ממך.

מטורפים יש בכל מקום.

אני נכנס לאום אל פחם לא מעט כולל בזמן המהומות הגדולות בואדי ערה ומעולם לא הרגשתי מאוים או חשתי באי נוחות.

ד"א, האיראנים הם לא ערבים אלא מוסלמים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
חברים ותיקים מוסלמים שגרים בטהרן באמצעות מבקר מאירן שהיה פה בארץ ועזר לאבא שלי לאתר אותם.

אסף , אתה בטוח בזה ?

אולי המבקר עזר ל'חברים המוסלמים הטובים' לארגן מפגש עם אבא שלך .

פורסם

הצדק האיראני יוצא לאור?

ע"פ הכותרת הבאה ב YNET:

איראן: ספירה חוזרת לחלק מהקלפיות בבחירות

כלי התקשורת הממלכתיים דיווחו כי מועצת שומרי החוקה באיראן הסכימה לספור מחדש את הקולות בקלפיות השנויות במחלוקת בבחירות לנשיאות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3732088,00.html

XHS106_wh.jpg

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
אני נכנס לאום אל פחם לא מעט כולל בזמן המהומות הגדולות בואדי ערה ומעולם לא הרגשתי מאוים או חשתי באי נוחות.

ד"א, האיראנים הם לא ערבים אלא מוסלמים.

פסער, ולא כל רכב שטח הוא ג'יפ אבל ג'יפ היא מילה נרדפת לרכב שטח בארץ. ויש המון "ערבים" שמקורם בחצי האי ערב באיראן. זה כמו שמישהו ייקרה לי רוסי ואני אגיד לו "לא רוסי, אוקראיני". מה זה משנה.. הם דומים מספיק. הייתי בקנדה לפני חצי שנה, ונפגשנו עם כמה חברה שהכרתי שם, והיו שם פרסים, והם ממש נעלבו כשרמזתי שהם ערבים. לא התכוונתי לזה כעלבון בכל מקרה, אבל הם ממש נעלבו כאילו זה משנה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...