Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם קיימת איזושהי משרה בתחום הרכב שניתן לעבוד בה ללא ניסיון מוקדם.

הכוונה לתחום של סוכנויות/תמיכה כלשהי/תחזוקה(מוסך?)/מגזינים?

אני מתעניין בתחום אבל אין לי מושג אם זה אפשרי בכלל.

אם מישהו מכיר משהו כזה אשמח לשמוע

פורסם

חשבתי אפילו על עבודה כלשהי באחת החברות להשכרת מכוניות

מישהו מכיר חברה שמעסיקה אנשים בגיל 22?

פורסם

אני מציע לבדוק בחברות הליסינג. אולי הם צריכים נהגים שייקחו רכבים לטיפולים / יעבירו רכבים ללקוחות.

בקשר לתעסוקה במוסכים - אני מאמין היום שירצו ממך תעודה כלשהי, או נסיון מוכח מעשי כלשהו, אחרת גם השכר

יהיה נמוך.

alfa 156 2.5.

פורסם

תעודה כדי לעבוד במוסך?

אולי חוקית צריך, מעשית לצערנו זה לא קורה ברוב המוסכים. בשביל לעשות החלפת שמנים לא צריך להיות מדען טילים ככה שבשביל עבודה כזאת אני מאמין שכן יקחו מישהו מתחיל בשביל לשלם לו פחות במקום לשלם יותר למישהו עם ידע כשהעבודה הזאת לא דורשת ידע מיוחד.

לפחות במקרה שלי זה היה ככה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תעודה כדי לעבוד במוסך?

אולי חוקית צריך, מעשית לצערנו זה לא קורה ברוב המוסכים. בשביל לעשות החלפת שמנים לא צריך להיות מדען טילים ככה שבשביל עבודה כזאת אני מאמין שכן יקחו מישהו מתחיל בשביל לשלם לו פחות במקום לשלם יותר למישהו עם ידע כשהעבודה הזאת לא דורשת ידע מיוחד.

לפחות במקרה שלי זה היה ככה

(ההדגשה שלי).

בלי לפגוע באף אחד, חשבתי לתומי, שגם הענף הזה התקדם קצת. שהמכוניות נהיו קצת יותר משוכללות, מעבר להחלפת שמן

ופילטרים...

דוגמה אחרת מסקטור אחר - היום למרבית האחיות המוסמכות, יש תואר ראשון, ולפחות עוד קורס מקצועי (קורס על בסיסי, זה נקרא). פעם זה לא היה ככה.

alfa 156 2.5.

פורסם
אני מציע לבדוק בחברות הליסינג. אולי הם צריכים נהגים שייקחו רכבים לטיפולים / יעבירו רכבים ללקוחות.

בקשר לתעסוקה במוסכים - אני מאמין היום שירצו ממך תעודה כלשהי, או נסיון מוכח מעשי כלשהו, אחרת גם השכר

יהיה נמוך.

חברות הליסינג יקבלו גם בני 18 וחצי?

פורסם

לא, גם אני רציתי כזאת עבודה עד שהתברר לי שצריך רשיון לפחות שנתיים (הם לא רוצים שילדים יבואו לעבוד שם, מה גם שכנראה הביטוח לרכבים לא מותאים לנהגים חדשים).

• תוכן חדש...