Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק לגבי סטרלינג מוטורס,

יש לשים לב שלא לתוך כל רכב כזה ניתן להיכנס בקלות עם שמלת כלה (לפחות לגבי המיאטה...) :roll:

Mosho, ל- NTL יש ניסיון עם סוסים, היא אלופת הארץ או משו כזה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסיעה ברכב ספורט עם גג נפתח ביום החתונה, יום בו הכלה לובשת שמלה מהודרת (ובד"כ ענקית) ומשקיעה מאות שקלים בתספורת.

אני לא בטוח שזה רעיון כזה טוב :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הלן!

קודם כל מזל טוב!

יש לי חבר שיש לי פורד מוסטנג שנת 66 יפיפיה אולי הוא יהיה מוכן למהלך צור איי קשר בהודעה פרטת עם תיהיה מעונין

פורסם

כמו שכבר כתבו כמה לפניי - רכב ספורט/רודסטר נשמע טוב, אך לא פרקטי כלל.

נושא זה גם כן העסיק אותי (התחתנתי לפני שבוע) ובדקתי המון אפשרויות - משכירת רכב ענתיקה ועד ל"סטרלינג מוטורס".

בסוף החלטתי ללכת על "סטייל דרייב" - זו חברה שמספקת לך רובר 75 מפוארת ומקושטת כולל נהג צמוד ליום החתונה (מסלון הכלות ועד להגעת האירוע או סוף האירוע, תלוי מה אתה רוצה) וזה נעשה ממש בסטייל - בהרגשה טובה, אדיבות ולא רשמיות יתר.

אני נהניתי מאוד וממליץ.

תמונה להמחשה באתר של הנ"ל.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
חבר'ה בואו נהיה רציניים :-).

באמת חשבתי על קורבט קלאסית אבל השאלה מאיפה משיגים כזה דבר.

שוב אם מישהו יכול לעזור אני מאוד מאוד אודה לו.

באמת מעניין איפה משיגים אחת כזאת:roll:

054-5756740 תבקש את פז.

מדובר בקורבט קבריולה לבנה ואם אתה מעוניין בתמונה דבר איתי בפרטי.

אני מקווה שאין לך בעיה לנהוג בה נכון כי יש בה רק שני מושבים =]

פורסם

תקשר 7188555 - 03

תבקש את רני.

יש לו קדילק פליטווד וגם רולס רויס סילבר קלאוד .

ביום יום הוא נוסע על במוו סידרה 7.

בטוח אפשר לשנורר ממנו משהו.:lol:

פורסם

לפותח השרשור,

אני אמנם אכן הגעתי ליום חתונתי עם ה-SLK,אבל חשוב לציין ולהבין שהנסיעה שלי מבית המלון איפה שאישתי "התגנדרה" טרם האירוע ועד לאולם בו התקיימה החתונה ארכה פחות מ-5 דקות,ללא צורך לעלות על כביש מהיר וכו' (המלון היה בטיילת בהרצליה פיתוח והאולם היה קסיופיאה,במרינה בהרצליה).

אם הנסיעה שהם צריכים לנסוע מהמקום בו מתארגנת הכלה ועד אולם האירועים מצריכה עליה על כביש מהיר- הייתי יורד מהעניין, זה פשוט יהרוס לכלה את התסרוקת,ובהנחה והם מתחתנים בקיץ אז יהרוס לכלה גם את האיפור וחבל.

דבר נוסף חשוב ברכב רודסטר,מעבר לעניין שהחתן כמובן ייצטרך לנהוג ואולי הוא לא יהיה כשיר לנהיגה בתום האירוע, אולי בכלל הם כבר תיכננו לתת לאיזה חבר\מכר את הכבוד להסיע אותם ביום החתונה ?

כל הכבוד לך על הרעיון והמחשבה,אבל לדעתי שווה להתייעץ איתם ידידי.

במקרה שלי גם אני וגם אישתי היינו חזק בקטע הזה,הנסיעה לא היתה ארוכה, הרכב היה זמין,אז הלכנו על זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כמו שכבר כתבו כמה לפניי - רכב ספורט/רודסטר נשמע טוב, אך לא פרקטי כלל.

נושא זה גם כן העסיק אותי (התחתנתי לפני שבוע) ובדקתי המון אפשרויות - משכירת רכב ענתיקה ועד ל"סטרלינג מוטורס".

בסוף החלטתי ללכת על "סטייל דרייב" - זו חברה שמספקת לך רובר 75 מפוארת ומקושטת כולל נהג צמוד ליום החתונה (מסלון הכלות ועד להגעת האירוע או סוף האירוע, תלוי מה אתה רוצה) וזה נעשה ממש בסטייל - בהרגשה טובה, אדיבות ולא רשמיות יתר.

אני נהניתי מאוד וממליץ.

תמונה להמחשה באתר של הנ"ל.

מתוך ייצר הסקרנות8)

כמה שילמת על התענוג ומה זה כלל ?

אשמח מאוד אם תענה .

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

הממ..לא הסברתי מספיק בהודעתי מה זה?

בכל מקרה, אם לא ירדת לסוף דעתי - יש בלינק שצירפתי להודעתי הקודמת את האתר שלהם, יש שם הסברים טובים מה זה.

בקשר למחיר - זה נע סביב ה-1K ש"ח +/-, תלוי בכמה גורמים כגון: כמות הקישוטים שאתה רוצה על הרכב, אם אתה צריך הסעה הביתה בתום החתונה (עדיף לקחת את השירות עד ההגעה לחתונה - איסוף בסוף החתונה מייקר קצת את העלות), מקום מגוריך (מי שגר במרכז יוציא פחות כסף ממי שגר בצפון/דרום על השירות) ובמידת הנחמדות שלך כאשר אתה מבקש לקבל הנחה :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

במהלך חיי הבוגרים הייתי ב7 חתונות, כשב3 מהן ליוויתי את החתן כלה לאורך כל היום, ומה אומר- הדבר האחרון שעניין אותי, ואני בטוח שגם את האורחים, זה האוטו חתונה. בזמן שהאורחים מתחילים להגיע, החתן כלה כבר נמצאים במקום והרכב עומד בחנייה ואף אחד לא שם לב אליו.

אם אתה רוצה "להוציא עיניים" לאנשים, אז דע לך שאת עיני האורחים לא תוציא, פשוט כי זה לא משנה להם. אם אתה רוצה להוציא את עיני העוברים והשבים ברחוב- למה דווקא ביום החתונה? אפשר בכל יום רגיל... קח את גיסך לעתיד (לא נראה לי שאחותך בעניין) ותזמין אותו לסיבוב על קורבט או SLK חביבה.

חומר למחשבה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

העניין של התסרוקת והאיפור נתנים לפתרון מהיר. ניתן לסגור את הגג במהלך נסיעה על כביש מהיר וכו'.

מה שכן, הSLK תהיה צפופה מבפנים לשמלת כלה ויהיה ממש לא נוח ליסוע. החתן אולי יהנה, אבל הכלה אני בספק.

פורסם

שביט, אחותי צריכה את הצילומים שלה "מדהימים" - (לך תבין כלה משתגעת לקראת חתונה:lol:) אז זה גם חלק מהעניין, אם כי אני מבין למה אתה מתכוון אין ספק.

תודה לכולם על ההצעות אני בוחן את חלקן ואשמח לשמוע עוד.

תודה

פורסם

ישנם הרבה בעלי רכבים שמשכירים את הרכב שלהם ליומיים שלושה לזוג צעיר שמתחתן תמורת סכום נורמלי בשבילהם. כמו 6\5X

A6 \ A8 ועוד רכבי פאר רבים.

בנוגע לסוס, כל עוד מדובר בסוס מאולף ושקט אשר מיועד לדברים כאלו הוא לא יתפרע. ברגע שתחשוב להכנס עם סוס לא מאולף שמתאים לזה הסכנות יכולות להיות יותר מידיי גדולות.

רוב האנשים שאוהבים את הרכב שלהם יותר מיידיי נכנסים איתו לחופה.

בכל מקרה, שיהיה במזל טוב.

פורסם

רכב שני מושבים לא יכול לבוא בחשבון.

בחתונה של אחותי היה ביואיק לוצרן של דוד שלי

הוא מפנק,ומקום לא חסר בו.

• תוכן חדש...