Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השמיים הם הגבול.

אתה מתכוון - ה- IIX הוא הגבול.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מחפש יותר פרטים על הטכנולוגיה.

האם זה FTTB ? ו ADSL לטווח קצר ?

האם ה FTTB הוא EPON ? GPON ?

אתם בטוחים שזה כולה 800,000bps ?! זה יוצא 97.65k byte, לא כזה פתרון עדיין למי שמחזיק גיבויים ברשת

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
נפלא, גם אני בדיוק התחייבתי לשנה לבזק ועכשיו אני רואה שיש לי גישה לרשת החדשה...

כל עוד אתה משדרג, בזק לא יעשו לך בעיות עם ההתחייבות. מנסיון (הייתה התחייבות על 5מגה ושדרגתי ל8).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה נכון, אבל כשאתה משדרג בתוך התחייבות אתה לא יכול לתפוס אותם בביצ$ם כדי לקבל מחיר טוב.

בכל מקרה, קראתי היום בעיתון שלקוחות ה5 מגה ישודרגו בחינם ל10 מגה גם אצל הספקים וגם בתשתית,

לקוחות ה8 מגה ישודרגו ל15 מגה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זה נכון, אבל כשאתה משדרג בתוך התחייבות אתה לא יכול לתפוס אותם בביצ$ם כדי לקבל מחיר טוב.

ב174.90 ש"ח לחודש למבצע של תשתית בזק + ספק בזקבינלאומי - הייתי אומר שקיבלתי מחיר לא רע;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כל עוד אתה משדרג, בזק לא יעשו לך בעיות עם ההתחייבות. מנסיון (הייתה התחייבות על 5מגה ושדרגתי ל8).

התקשרתי, באמת לא עשו בעיות אבל דרשו סכום מוגזם - 80+ לשלושה חודשים ועוד 100 לתשעה. מצטרפים חדשים מקבלים ב-50 את שלושת החודשים הראשונים. ויתרתי בינתיים, ממילא ב-99% מהזמן אני לא צריך יותר מ-2.5 מגה כיום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצונת - מישהו כבר התחבר ל NGN? יכול לתת רשמים?

מפזרים שמועות שיש כבר בקריות (ים,אתא,חיים) בעכו,בקריית שמונה,קצת בחיפה.

מצד שני רואים פה ושם שיש לזה עוד ים תקלות והשירות לא יציב בכלל (התנתקויות,מהירויות צונחות ועוד)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני עם העשרה מגה, נראה כאילו בזק מנסים לדחוף את זה בכח מכיוון שכאשר נגמרה לי ההתחייבות על ה-8 מגה ורציתי לחדש, יצא שה-10 מגה יותר זול משמעותית.

לגבי יציבות, בדיוק כמו שהיה לי עם ה-8, אין בעיות מיוחדות, רוב הזמן אני מוריד בקצב של 9.2-9.5 מגה, מדיי פעם יש פיקים של 10.

פורסם

ברחביה בירושלים נפרסה רשת חדשה, עד כה לא קיבלנו שום פנייה מבזק, בפריסה של ה ADSL השתתפנו בניסוי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לי יש כבר כמעט 3 חודשים 10mbps.

מבחינת מהירות אז בזק בהחלט מספקת את הסחורה. אבל ויש אבל גדול TCP מפיל את הקצב בערך לחצי ושומר עליו.

אנחנו 4 מחשבים בבית וזה שיפור אדיר

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

• תוכן חדש...