Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לי יש כבר כמעט 3 חודשים 10mbps.

מבחינת מהירות אז בזק בהחלט מספקת את הסחורה. אבל ויש אבל גדול TCP מפיל את הקצב בערך לחצי ושומר עליו.

אנחנו 4 מחשבים בבית וזה שיפור אדיר

מי הספקית שלך? לא חסרים סיפורים ברשת על ספקיות שמפעילות תיעדוף/סינון חכם.

אני בבב"ל ואין לי בעיות מהסוג שציינת.

פורסם

תראו איך אנחנו מתלהבים כמו ברברים מ10 מגה... ואוו! ועוד בזק לא יכולים לתת את השירות בכל הארץ.

אני מחכה לDOCSIS3 של HOT. למרות שהוא תומך ב100מגה אני לא חושב יתנו ישר לכל אחד 100. אבל יש למה לחכות!

:idea:

פורסם
ואין במרכז ת"א??? כל יום אני בודק:( אולי למישהו יש מושג על צפי לביצוע?

אפילו ב199 לא יודעים,כנראה שעובדים רנדומלית בכל הארץ ואין צפי לאף מקום.

תראו איך אנחנו מתלהבים כמו ברברים מ10 מגה... ואוו! ועוד בזק לא יכולים לתת את השירות בכל הארץ.

אני מחכה לDOCSIS3 של HOT. למרות שהוא תומך ב100מגה אני לא חושב יתנו ישר לכל אחד 100. אבל יש למה לחכות!

צודק - בשבדיה\דנמרק\הולנד הסטנדרט זה 10\1 10\10 24\1 וכן הלאה..רק פה מתלהבים מעאלק-אינטרנט-מהיר :|

חבר עובד במוקד בקרה לא רחוק ממני,וסיפר על פילוט שהולך כרגע אצל עובדי החברה על 15-20מגהביט.

מה נכון ומה לא - אני מניח שנדע השנה לפחות קצה חוט :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זאב

זה רק אני או שהבאת פה פרסומת סמויה :lol:

Confidence In Motion

פורסם
אתה מתכוון - ה- IIX הוא הגבול.

הIIX ממש לא מגביל שום דבר.

הריי שהיום יש P2P בין הספקיות שלא עובר על הIIX בכלל. והחוצה יש קווים ישירים לPOPים בחול.

פורסם
רק פה מתלהבים מעאלק-אינטרנט-מהיר :|

מה אתם רוצים ממדינה שאין בה רכבת לאילת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כרגע לפי מה שידוע לי נפרסה הרשת באיזור הדרום, השפלה, והצפון, וניתן לראות ניצנים באיזור תל אביב.

דרום - עומר (מגורים, איזור תעשיה), באר שבע(בחלק מהשכונות, גם בקניון הנגב)

שפלה - רחובות, נס ציונה - רק באופן חלקי

תל אביב - בהתחלה מהפריפריות, ולאחר מכן יכנס לתל אביב למרום שיש כבר בחלק מהאיזורים המרכזיים (בורסה, עזריאלי).

ירושלים - לא ידוע לי.

לאט לאט זה יכנס, מדובר בעבודה אינטסיבית של החלפות תשתיות.

• תוכן חדש...