Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו,יופי שתפסתם אותו במילה.

ואני אומר שג'וקים מהווים מטרד בבית,מעבירים מחלות ומורידים לי את איכות החיים - מה תגידו על זה?

ולגבי התכנית - הם לא נורמלים :shock: אבל חייב להודות שזה הצחיק אותי :lol: למה העקרב לא עקץ אותו וגמר את הסיפור :?

פורסם
קונדסון אני חושב שאתה טועה ,

שחיטה כשרה חייבת להיות עם אפס סבל לבעל החיים - זו הדת שלנו.

אני לא יודע מה ראית אבל שוחט אמיתי לא מסב שום סבל או כאב לחייה.

איך שמגדלים אותם זה אכן סבל.

לפותח השרשור - עוד לא ראית את הארוחות של האלפיון העליון שם - שמים קוף חי באמצע שולחן עגול שהראש שלו תפוס.

אחד אחד הם חותכים לו חתיכות מהראש ואוכלים - עד שהאיש בעל המעמד העליון ביותר בשולחן מתכבד לחתוך את האיבר שאחראי על הקול במוח - עד אז הצעקות של הקוף הן לא משהו שכדאי לשמוע לחשוב או לחפש ביוטיוב...

אומנם לא הצלחתי למצוא את הווידאו של זה אבל חיפוש בגוגל הניב לי תוצאות כאלה,זה פשוט מחריד! ואיך אפשר לאכול כש קוף משתולל ככה? לא משמ אווירה נעימה..

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

שמעתי את הסיפור עם הקופים, ובכלליות לגרום לחיה כל כך הרבה סבל זה פשוט דבר נורא.

וזה כולל את אותם דייגים שימותו, שתופסים קרישים חותכים מהם חלקים כאלו ואחרים וזורקים אותם לקרקעית שיגססו למוות, או כל מני מנהגים כאלו ואחרים של אותם סינים ברבריים.

פשוט עצוב לראות ולשמוע את הסבל הנורא של החיות הללו ברגעים האחרונים שלהם, וכל מי שעושה את זה, אני מקווה שיגמור אותו דבר כשפסיכופת עומד מאחורי גבו ועושה לו את אותו הדבר בדיוק.

גילוי נאות, אני בחור מאוד בשרי, ואוהב לאכול הכל מהכל, אבל אין צורך לגרום לכל כך הרבה סבל בדרך.

אבי.

פורסם
למה העקרב לא עקץ אותו וגמר את הסיפור :?

כי אולי הג'וק מאוד קשה מעיין שריון?

אהבתי את המלחמת חרקים, תמיד תהיתי מי יותר חזק

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מוזר,היו שם קרבות של עקרבים אחרים נגד חיפושיות דומות והם גמרו אותם די מהר ע"י עקיצה בבטן,איפה שאין כזה שריון.

אבל הקטע הוא שהוא הרג אותו,לא ראיתי באף אחד מהקרבות האחרים שחיה כלשהי הצליחה להרוג לגמרי עקרב :shock:

עקרב אידיוט :lol:

פורסם

יש איזה קטע שרץ במייל שמראים שיש תחרות בינהם.

מראים שהם לוקחים נחש חי, מורידים לו את הראש או משהו כזה, מפה לשם חורצים אותו לכל אורכו וחותכים (אפשר גם ליותר מי שרוצה) ומגישים לסועד.

עוד מנה שרצה שם הייתה הדג "חי" הזה.

לצערי אני לא מוצא את הסרטון הזה כרגע.

Polo 2012

פורסם

כשהורגים יצור חי בשביל FUN ומתעלמים לגמרי מהסבל והייסורים בדרך למוות האיטי והאכזרי שלו, במיוחד אם זה לשם שעשוע (אבל גם בשביל לקחת חתיכה מסנפיר כריש ולזרוק אותו לגסוס לאיטו במשך שעות)...

לי זה צובט בלב.

פורסם
אני לא אומר לא להרוג בעלי חיים לשם אכילה חלילה! אני גם מסכים שאולי דברים שאני בתור אדם מערבי אוכל יראו לאסיאתי כגועל נפש ואכזריות לשמה. אבל אני חושב שלכול בעל חיים לפני המוות מגיע לסיים את חייו ללא סבל, רוצה לאכול דג תפדל אבל לפחות תשתק אותו או משהו שהוא לא יסבול.

אם כי ממה שאני קורא עכשיו פה ובכמה אתרים באינטרנט זה כבר לא נראה לי כול כך חולני..

שלא תבין אותי לא נכון, אני בהחלט נגד גרימת סבל מיותר לחיות, הטענה שלי היא שלטעון שמישהו אחר לא מוסרי ואז ללכת לעשות סעודה גדולה ולחתוך לבן של חתיכה מהזין , זה קצת הזוי .(ובמיוחד הקטע שהמוהל מוצץ ת'דם).

לפותח השרשור - עוד לא ראית את הארוחות של האלפיון העליון שם - שמים קוף חי באמצע שולחן עגול שהראש שלו תפוס.

אחד אחד הם חותכים לו חתיכות מהראש ואוכלים - עד שהאיש בעל המעמד העליון ביותר בשולחן מתכבד לחתוך את האיבר שאחראי על הקול במוח - עד אז הצעקות של הקוף הן לא משהו שכדאי לשמוע לחשוב או לחפש ביוטיוב...

שחיטה כשרה ברמת העיקרון היא הדרך הכי פחות מייסרת שאבותינו ידעו כשחותכים קודם את העורק הראשי ואחריו את הקנה , לא שומעים צעקות כאב ( פתאום זה מזכיר לי משהו ) , היום יש דרכים הרבה פחות מייסרות כמו גז (אני מודע לקונוטציה), אבל ממשיכים בדרך הזו .

בכל מקרה גם עם החיתוך עצמו פחות מייסר מאיך שהסינים עושים את זה , עצם זה שהפרות שומעות את הנשחטות שלפניהן בתור גורם להן להתחיל להשתולל .

סע פעם למשחטה ואז תספר לי שהן לא סובלות...

בכל מקרה זה רחוק שנות אור מהאפס סבל שאתה מדבר עליו .

(וראיתי שחיטות גם לא במשחטות , אצל שוחטים מקצוענים של עופות צאן ובקר)

כיום יש בעולם שיטות הרבה פחות מיסרות , שחלקן אפילו יכולות לעלות בקנה אחד עם היהדות , הבעיה היא שהעמיסו כל כך הרבה סייגים והלכות מסביב לבסיס , ואף אחד לא יעיז לשנות כלום .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא בטוח שכל עניני השחיטה והמתה לצורך אכילה נועדו למנוע סבל .

במהלך ההמתה ע"י שחיטה ארוכה או שיטה אחרת בה החיה מומתת באיטיות יחסית כך שהיא מודעת למצבה, גופה מפריש

חומרים לא נעימים לאכילה, גם השרירים מתכווצים ונשארים כך לאחר המוות אאל"ט .

כך שבסה"כ אותם שוחטים חביבים מטרתם להגיע לבשר טעים ואכיל, לא בהכרח משיקולי מוסריות מזוייפים.

פורסם

תקרא את התגובה שלי בהקשרה המקורי (לתגובה של פותח השרשור),

הוא אמר שהדת היהודית "הומנית" בהקשר זה ואח"כ שאל למה לא לטשטש או לסמם את החיה,

בהקשר זה העמדתי דברים על דיוקם. אז מצד אחד, השחיטה עצמה "מהירה",

מצד שני הפרה קשורה הפוך כמה שעות (לפעמים) עד שהשוחט מגיע והורג אותה בהינף יד מהיר.

אני משאיר זאת לשיקולך האם מדובר בסבל או שלא (ואפשר לפתח דיון על ההגדרה של סבל).

בכל מקרה גם עם החיתוך עצמו פחות מייסר מאיך שהסינים עושים את זה ,

עצם זה שהפרות שומעות את הנשחטות שלפניהן בתור גורם להן להתחיל להשתולל .

סע פעם למשחטה ואז תספר לי שהן לא סובלות...

בכל מקרה זה רחוק שנות אור מהאפס סבל שאתה מדבר עליו .

(וראיתי שחיטות גם לא במשחטות , אצל שוחטים מקצוענים של עופות צאן ובקר)

כיום יש בעולם שיטות הרבה פחות מיסרות , שחלקן אפילו יכולות לעלות בקנה אחד עם היהדות ,

הבעיה היא שהעמיסו כל כך הרבה סייגים והלכות מסביב לבסיס , ואף אחד לא יעיז לשנות כלום .

סיכום יפה, לדעתי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...