Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולכם! עכשיו חפשתי לעצמי מתכון להכנת סושי ובטעות נתקלתי בסרטונים הבאים, אני יודע שסושי הכי טוב זה מדג שנשחט הרגע אבל כנראה החליטו לקחת את זה עוד צעד קדימה ולהגיש את הסושי בזמן שהדג חיי! כאילו כנראה יש להם שיטות מיוחדות איך להשאיר אותו חיי ולחלק אותו לחתיכות אבל זה באמת התעללות! אני לא צדיק גדול וממש לא צמחוני או בשר=רצח וכד' אני אפילו הראשון שיקפוץ על איזה סטייק טוב, אבל דחיל רבק אנשים לפחות לא צריך להתעלל בבעל חיים!

סרטונים האלה גורמים לי לרצות להיות צמחוני אשמח לשמוע חוויות אישיות של אנשים שראות דברים כאלה במו עיניהם:roll:

הלינקים:

סושי "טרי" במיוחד:http://www.youtube.com/watch?v=4-d-NNdarFQ

לובסטר או חיה אחרת, לא יודע אותי אישית זה ממש לא מגרה:http://www.youtube.com/watch?v=eptCz3jft3w&feature=related

אכילת תמנון חיי ללא שום בישול או הכנה מוקדמת מעת נשיונל ג'יאוגרפיק:http://www.youtube.com/watch?v=dn-HBrKdn-s&feature=related

סרטונים כאלה גורמים לי לגאווה בדת היהודית כי הדת לא מרשה לאכול דברים כאלה ובטח לא במצב שכזה! לפחות צד של הומניות והתחשבות באחר עדיין יש לנו(או לפחות היה).

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ראיתי את הסרטונים שנתת וגם לא רוצה לראות, אבל פעם ראיתי תחרות בישול שלהם, שכל הכוונה הייתה להוציא את האוכל חיי.

אתה צריך לראות איך מפשיטים אור של נחש, מורידים לו את הראש ומכניסים לסיר ואז לצלחת מקושטת וכל זה בכמה שניות.

כל הכוונה זה שהאוכל צריך להיות חיי אם הנחש מת הם נפסלים.

גואל נפשש:-o:mm_eek::puppydoge:silly::mm_surpri:bugeyed:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

רגע קיבלת ממישהו הסמכה להחליט איזה חיה מותר להרוג ואיזו לא?

טוב כן אני יודע אתה בטוח שאלוהים אמר לך מה מותר ומה אסור, הוא גם אמר לך שלחתוך לילד בן 8 ימים חתיכה מהזין בלי הרדמה זה מאוד מוסרי.

מוסר זה לא דבר אבסולוטי , דברים שנראים לך טבעיים יראו לאדם אחר הזויים הרבה יותר מלאכול דג טרי מידי .

(אני אומנם חובב דגים מושבע, ובכלל אוכל כמעט כל דבר שהייתה לו אמא, אבל מעדיף את זה קצת פחות זז)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לחתוך את הזין למישהו בגיל 8 ימים זה "עוד בסדר", מה היית אומר אם היו עושים לך את זה בגיל 13... ;)

בכל אופן, יש תרבויות שונות ומשונות, וצריך להגיד תודה שחותכים לנו את הזין בגיל 8 ימים כשאנחנו לא זוכרים כלום מאשר זוועות אחרות שעושים לילדים כשהם מגיעים לגיל בגרות.

ה"סינים" (רוב התרבויות שמגיעות מהמזרח, נקצר וניקרא להם "סינים, OK?) אוהבים דברים מהים, ורצוי לא מבושלים יותר מידי.

לפעמים זה יכול לעורר את רפלקס ההקאה אצל אנשים מערביים.

בדיוק כמו ש"סיני" יראה אותך אוכל סלט חי עם עגבניה מטפטפת. זה יגעיל אותו.

שאלה של השקפה אמר שלמה ארצי...

אפשר לראות את הסרטים של "קסטרו" עם הפרווה, זו התעללות בחיות.

נירוונה אמרו "Its okay to eat fish

cause they dontt have any feelings"

:roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
רגע קיבלת ממישהו הסמכה להחליט איזה חיה מותר להרוג ואיזו לא?

טוב כן אני יודע אתה בטוח שאלוהים אמר לך מה מותר ומה אסור, הוא גם אמר לך שלחתוך לילד בן 8 ימים חתיכה מהזין בלי הרדמה זה מאוד מוסרי.

מוסר זה לא דבר אבסולוטי , דברים שנראים לך טבעיים יראו לאדם אחר הזויים הרבה יותר מלאכול דג טרי מידי .

(אני אומנם חובב דגים מושבע, ובכלל אוכל כמעט כל דבר שהייתה לו אמא, אבל מעדיף את זה קצת פחות זז)

אני לא אומר לא להרוג בעלי חיים לשם אכילה חלילה! אני גם מסכים שאולי דברים שאני בתור אדם מערבי אוכל יראו לאסיאתי כגועל נפש ואכזריות לשמה. אבל אני חושב שלכול בעל חיים לפני המוות מגיע לסיים את חייו ללא סבל, רוצה לאכול דג תפדל אבל לפחות תשתק אותו או משהו שהוא לא יסבול.

אם כי ממה שאני קורא עכשיו פה ובכמה אתרים באינטרנט זה כבר לא נראה לי כול כך חולני..

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

סרטונים כאלה גורמים לי לגאווה בדת היהודית כי הדת לא מרשה לאכול דברים כאלה ובטח לא במצב שכזה! לפחות צד של הומניות והתחשבות באחר עדיין יש לנו(או לפחות היה).

אבל אני חושב שלכול בעל חיים לפני המוות מגיע לסיים את חייו ללא סבל, רוצה לאכול דג תפדל אבל לפחות תשתק אותו או משהו שהוא לא יסבול.

כמדומני (ואם אני טועה, אחד מהגדולים בתורה של הפורום בטח יתקן אותי),

שדווקא בשחיטה כשרה אסור לסמם או לטשטש את החיה בכלל, והיא חייבת להיות עירנית לחלוטין.

כך שאם סבל בראש מעיינייך, בתור אחד שראה שחיטה כשרה, אי אפשר להיות "מתחשב בכאב" ולמשיך לאכול בשר,

או לציין דווקא את היהדות כראויה לשבח בהקשר זה... (לדעתי לפחות). סתם נקודה למחשבה.

בלי קשר, גם כשהייתי אוכל בשר, בשר חי (או דגים לא מבושלים) היה מגעיל אותי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון אני חושב שאתה טועה ,

שחיטה כשרה חייבת להיות עם אפס סבל לבעל החיים - זו הדת שלנו.

אני לא יודע מה ראית אבל שוחט אמיתי לא מסב שום סבל או כאב לחייה.

איך שמגדלים אותם זה אכן סבל.

לפותח השרשור - עוד לא ראית את הארוחות של האלפיון העליון שם - שמים קוף חי באמצע שולחן עגול שהראש שלו תפוס.

אחד אחד הם חותכים לו חתיכות מהראש ואוכלים - עד שהאיש בעל המעמד העליון ביותר בשולחן מתכבד לחתוך את האיבר שאחראי על הקול במוח - עד אז הצעקות של הקוף הן לא משהו שכדאי לשמוע לחשוב או לחפש ביוטיוב...

פורסם
ג'וק חיה מגעילה.

היא מגעילה אותך.

יש צמחונים שנגעלים מאכילת עוף, האם זה הופך את העוף לחיה מגעילה :?:

הידעת:

יש מדינות ששם אוכלים ג'וקים כמאכל תאוה. אפילו שיפודי ג'וקים על האש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...