Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא ימשיך להגיב יותר מדי, כי באמת גם לך יש טעויות כאלו ואחרות בנוגע לאיבזור רכב של הלאון...

וזה פשוט סתם יגרר למקומות שלא מעניינים אף אחד...

בקשר למציאת רכב מתאים, גם חבר שלי מחפש בנרות פחות או יותר לאון 02-05 אבל אין כרגע כאלו טובות למכירה, וגם אלו שיש דורשים מחירים שלא באמת שווים את ההשקעה המוגזמת מאוד מעל המחירון, אלא אם כן כמובן אתה לחוץ מאוד לרכב.

אם אתה מעוניין חסרים לי בדיוק 100 אלף שקל (יותר מהמחירון) בשביל הרכב שאני אהיה מוכן להחליף אליו:lol:

אבי.

פורסם

אייל, מבלי להכנס יותר מדי לדיון רמות האבזור המיותר הזה, הרשה לי רק לתקן אותך במשהו קטן.

סחירות ומחירי שוק של רכב משומש אינם נגזרים מהמחיר שלו כחדש, לכן הטענה שלך שהגולף היתה יקרה יותר כחדשה ולכן אין סיבה שהלאון תיסחר במחירים דומים לגולף פשוט אינה נכונה.

יש 1001 סיבות למה להעדיף רכב X על Y (למרות שהם מבוססים על אותה פלטפורמה) ולכן החוקים של שוק המשומשות שונים לגמרי. לוי יצחק המהולל אולי מתחשב בכך, אבל אפילו אתה תסכים איתי שכל קשר בינו לבין מה שקורה באמת בשוק מקרי בהחלט.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מסכים עם קספר, וסתם כאנקטודטה לעניין, הלאון היא אחד מהרכבים עם התנהגות השוק היותר מוזרה מבחינת לוי יצחק... מעבר לעניין של השחיקה המוגזמת במחירים, קרה כבר בעבר שהמחירון עלה ב3 א"ש בחודש אחד בודד!

אבי.

פורסם
אייל, מבלי להכנס יותר מדי לדיון רמות האבזור המיותר הזה, הרשה לי רק לתקן אותך במשהו קטן.

סחירות ומחירי שוק של רכב משומש אינם נגזרים מהמחיר שלו כחדש, לכן הטענה שלך שהגולף היתה יקרה יותר כחדשה ולכן אין סיבה שהלאון תיסחר במחירים דומים לגולף פשוט אינה נכונה.

יש 1001 סיבות למה להעדיף רכב X על Y (למרות שהם מבוססים על אותה פלטפורמה) ולכן החוקים של שוק המשומשות שונים לגמרי. לוי יצחק המהולל אולי מתחשב בכך, אבל אפילו אתה תסכים איתי שכל קשר בינו לבין מה שקורה באמת בשוק מקרי בהחלט.

זה נכון וברור, אבל חלק מהבעלים טוענים שהרכב שווה ערך לפחות כמו GTI מאותה שנה מסיבות נכונות ולא נכונות, למרות שיש פער ניכר בין המחירונים ולכן דורשים מחיר מסויים שמכסה על הפער.

qil, גם לי חסרים כ100K מעל המחירון כדי להחליף לדבר הבא. אולי בעצם קצת פחות :) [נראה לי שGTI MK5 שנת 06 מגרדת את ה130K )

דרך אגב, בחודש שאחרי שקניתי את ה GTI, היא זינקה ב3K, אחר כך המחירון נעמד במקום ולאחר מכן ירד בצורה מתונה מאוד עד שהגעתי למצב שאחרי שנה המחירון היה זהה. בשנה השניה לעומת זאת - צניחה חופשית בלי מצנח.

נ.ב. אביתר, יש גולף טורבו TDI... ככה שהכיתוב שלך לא מדוייק :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זה נכון וברור, אבל חלק מהבעלים טוענים שהרכב שווה ערך לפחות כמו GTI מאותה שנה מסיבות נכונות ולא נכונות, למרות שיש פער ניכר בין המחירונים ולכן דורשים מחיר מסויים שמכסה על הפער.

וזאת זכותם.

אני בתור קונה פוטנציאלי של לאון טורבו 2X4 מוכן לשלם עליה כמו שמוכנים לשלם על גולף GTI דור 4. עבורי הלאון יכולה להתאים בעוד שהגולף ממש לא. השיקולים אגב שמהרושם שקיבלתי ממספר כתבות הוא שהלאון בתור רכב ספורטיבי עדיפה ואת העיצוב שלה אני אוהב מאוד בעוד שהגולף משעממת אותי ויזואלית. כל אחד ושיקוליו הוא ובסופו של דבר בעל המאה הוא בעל הדעה, אם בעלי לאון דורשים מחירים של גולף GTI כנראה שהם יודעים מה הם עושים ויודעים שיקבלו, לא יקבלו? יתאימו את המחיר לשוק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לגבי הGTI 2003 מפתח תקווה..

הלכתי לראות אותה לפני כמה חודשים ואפילו ביצעתי נסיעת מבחן מיותרת.

להגיד שחוט זה understatement, הרכב היה במצב מבייש, אם הייתי מוכר קורקינט ממונע הייתי דואג שהוא יהיה במצב תצוגה לקונה פוטנציאלי ולא מלוכלך ברמה של לפחות חודשיים+ לא עבר ניקיון (ברגע של חוצפה דאגתי גם לוודא את פרט זה מול המוכר, חודשיים!).

מצאתי הרבה אי דיוקים, בשפה יפה, או שקרים של המוכר/סוחר אם זה לגבי הקילומטראז' או רישום בעלות כוזב ברשיון רכב...(מוכר את הרכב בשביל אח שלו שגר בצפון ועוד סיפורי אגדות מאת הנס כריסטיאן אנדרסן)

היו מכות ברכב שמצאתי ושהוא "שכח" לציין. (פגם שנוצר בעקבות אופנוע שנכנס בו ועף לצידו השני של הרכב, לטענתו הוא היה בהלם מזה, אז איך שוכחים מקרה כזה?)

הצמיגים היו במצב פושע, חלקים לגמרי, ולא, אלה לא היו צמיגי slick. (פעם ראשונה שראיתי מישהו מגיע למצב כזה עם צמיגים)

בפנים מזוויע, חלקים מתקלפים וכו' וכו'...

בנסיעת מבחן היה רעש מהגלגל האחורי שמאלי שהמוכר טען שזה פשוט בורג/אבן שנתקע בצמיג.

האוטו לא עבר את כל הטיפולים במורשה כמו שכתוב.

בג'אנטים היו חסרים המכסים, להגנתו הוא אמר שהוא תמיד החליף וזה היה נופל עד שנמאס לו. (נשמע תמוה בעיני, מעולם לא שמעתי שהמכסים האלה נופלים, בעליי הGTI כאן בטח יידעו לאשר)

בעת שיחה עימו בטלפון, כאשר הוא היה בנהיגה משהו הסיח את דעתו ושמעתי הרבה צפצופים מצידו בתדירות בריונית מה שהעיד מבחינתי על התנהגות כביש חשודה ששמה את אותותיה על הרכב.

קבענו שעה ומקום, כמובן שהוא לא היה לא בזמן ולא שם, נאלצתי לרדוף אחריו לביג בפתח תקווה. (יש מצב שיש שם מגרש רכב באיזור..?!)

היו עוד הרבה סימנים שהדליקו נורות אדומות מהבהבות בניאון על מלון בלאס וגאס...

אבל אני חושב שאין טעם בלהרחיב עוד.

מה שכן, הבחור יירא שמיים חובש כיפה, שומר מצוות.

המלצתי אליכם אל תבזבזו את זמנכם או הישמרו לנפשותיכם!

נ.ב., הרכב הזה היה מכה מצלצלת שגרמה לי לעשות 180 מעלות וללכת על עד 2-3 שנים על הכביש או מהניילונים.

פורסם

תודה על הפרטים, היה ברור לי כבר משיחה עם הבנאדם שהרכב במצב שלא שווה להסתכל עליו בכלל

אגב משיחה איתו הבנתי שיש גם משו למנוע, אני חושד בראש מנוע.

בגדול ברכבים האלו צריך להיות עם הרבה סבלנות (גם לי קשה עם זה :) ) אבל אין מה לעשות. כי או שהרכבים שחוטים או שהבעלים דורשים המון מעל.

כל מה שנשאר זה לחפש אחד שלא מכיר את הפורומים של הרכבים ואז נמצא אחת במחיר נורמלי

• תוכן חדש...