Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחותי רוצה לקנות אוטו. התקציב הוא עד 40K וחשוב לה שיהיה אוטמאטי ואמין מאוד. זהו.

האוטו מיועד לנסיעה משולבת בין-עירונית ועירונית קצרה (חצי שעה).

היא מפחדת מרכב קטן ולכן הסתכלה בכיוון של מאזדה לנטיס. אני טענתי שחבל לה אוטו משפחתי- עדיף משהו קטן כמו היונדאי גטס או דהייטסו YRV וככה תוכל לקנות משנתון גבוה יותר. היא לא השתכנעה אבל שאלה אותי מה ההבדל באחזקה.

האם ההבדל באחזקה (כולל דלק, טיפולים, ביטוח רגיל ומקיף וכו') הוא של 50 ש"ח בחודש או של 500 ש"ח?

איך אני יכול לקבל הערכה?

פורסם

אין כל הבדל, פרט לצריכת דלק טובה יותר ב 10-15% ברכב קטן (לא כולל יונדאי גטס)

גם מחיר הרכישה לא בהכרח נמוך יותר, בחלק מהמקרים - למשל טויוטה יאריס עולה כמו קורולה, הונדה ג'אז עולה כמו סיוויק או אפילו יותר.

מחיר ביטוח וטיפולים לא שונה, אולי תגיע בסיכום הכללי להבדל של 500 ש"ח בשנה.

פורסם
אין כל הבדל, פרט לצריכת דלק טובה יותר ב 10-15% ברכב קטן (לא כולל יונדאי גטס)

גם מחיר הרכישה לא בהכרח נמוך יותר, בחלק מהמקרים - למשל טויוטה יאריס עולה כמו קורולה, הונדה ג'אז עולה כמו סיוויק או אפילו יותר.

מחיר ביטוח וטיפולים לא שונה, אולי תגיע בסיכום הכללי להבדל של 500 ש"ח בשנה.

הגזמת.

במקרה לפני כמה דקות שוחחתי עם סוכנת הביטוח שלי. רציתי לקבל מידע על ביטוח שנתי למשפחתית קומפקטית, פולקסוואגן גולף, לעומת מה שאני משלם כיום (בבעלותי הונדה ג'אז).

יותר מ-50% יותר יקר.

השאלה היא לא משפחתית או לא, השאלה היא האם הרכב נכנס לקטגוריה של "נגנב" יותר, ולכן הביטוח שלו יקר יותר ו/או שהחלפים שלו יקרים יותר לתיקון במקרה של תאונה. אני מניח שאם הייתי בודק כמה עולה פוקוס האצ'בק 5 דלתות או מגאן קצרה, הייתי מקבל הצעה זולה יותר מפולקסוואגן.

פורסם

נכון, וזה רק מחזק את מה שאני אמרתי.

אין כל קשר לגודל הרכב, מחיר הביטוח מחושב לפי מאפייני הדגם והנהג.

• תוכן חדש...