Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי איתן 23.05.09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף

הכל בסדר,נגמר האירוע לקחים בפרטי.

זלמן תתכונן לאימון באותו מקום עם ה"נוטס" שרשמת,הרי לא תתחמק מזה

אגב אתה יכול להזמין צלם לאימון שיהיה לך למזכרת

אני ממליץ על צלם חובב שמנסה להתקדם ל"טופ", הוא יעשה זאת עבור סכום סמלי:lol:

סחי -ייק. (הוא מת להכנס לעניינים תאמץ אותו זלמן)

מירוצי מכוניות

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלומות לכולכם!

1. יכתוב איש איש את חוויותיו אבל עדיפות ראשונה היא לא להכנס "לפרטים הקטנים"!
  2. שמחתי לראות שהמשתתפים לקחו לתשומת לבם את בקשתי לא להודיע לחברים ידידים יזיזות וכדומה לבוא למקום.
  3. שמחתי שראיתי צלמים רציניים שבאו חתמו על טופס שחרור מאחריות קבלו אפוד זיהוי ויצאו לשטח.
  4. שמחתי לקבל טופסי קובלנה של המשתתפים לא צעקות לא קיטורים "יש לך מה לומר כתוב ונתיחס" וזה עבד!
  5. לא אהבתי את קנסות הזמנים, ניראה שאין לפעמים מוצא אחר והנושא ילך ויוחמר בעתיד.
  6. אהבתי את הסדרנים של אונ' ב"ג שממלאים את תפקידם בצורה הטובה ביותר.
  7. אהבתי את המרשלים ובעלי התפקידים שעושים את עבודתם בחום ובאבק ומגיעים פעם אחר פעם לכם "תודה ענקית"
  8. לא אהבתי כמה בעלי תפקידים שלא יודעים את תפקידם.
  9. לא אהבתי להשאר ולעשות שוב ושוב את "העבודה השחורה" בסוף, איסוף וקיפול, לו היו נשארים בעלי התפקידים עוד כמחצית השעה, לא אני וחברי וצוות פרוק שנשאר במיוחד היינו חוזרים הביתה לפנות ערב.
  10. ובסה"כ היה כייף.

ברוך

פורסם

כמה מסקנות בכול אופן יש מהאירוע

1. בשטח התנהל אירוע נוסף שאף אחד מהצדדים לא ידע על השני.
  2. בעוד אנו מרושתים על פני כול השטח הצד השני לא ידע בדיוק איפה מסתובבים כלי הרכב שלו בהעדר בקרים ומרשלים.
  3. הדברים היגיעו לכך שכלי רכב של האירוע האחר נסעו לא פעם אחד מול השני דבר שמהווה סכנה בטיחותית.
  4. בסופו של דבר לאחר שראינו שכלי הרכב שהתברברו ונכנסו לכיוונננו נוסעים בכיוון מסויים הוחלט להפוך את היציאה ולצאת באותו כיוון נסיעה של כלי הרכב שנכנסו למסלול הראלי שלנו.
  5. כמה מסקנות
    • לו הייתה התאחדות אחת כול מארגן היה מעביר את אזור פעילות האירוע להתאחדות ייתכן שהבקרה הייתה רואה מפגש אפשרי כזה ונותנת הוראה לשינוי המסלול.
    • חייבת להיות בקרה על מארגנים שעומדים במינימום נדרש של אבטחה וידיעה של המתרחש בשטח בכול דקה אחרת מקומם של אלו לא איתנו.

[*]אני לא מעוניין להכנס לוויכוחי סרק ולכן לא צויינו שמות אני מבקש לקחת את הדברים בכובד ראש ולחשוב מדוע צריך התאחדות אחת ולא עשר זה יותר זול, זה מבצע עבודה יותר טובה ויש עוד הרבה נושאים.

ברוך

פורסם

תודה רבה למועדון מירוצי ישראל בראשות ברוך שליט

תודה לאסף שדמה,ג'י,לזלי הכריש וכל הנוגעיםן בדבר על האירוע.

לאט לאט הקבוצה שלנו מתרחבת ומתמקצעת יותר ויותר...אם זה ברכש שלנו ממירוץ קודם צפי איש טכני שלנו והרכש החדש דנדש חן בן ארי...ממשפחת האצולה המוטורית,שאני באמת מאמין שיש לו עתיד מזהיר!

נהנתי לנהוג איתך חן!!!!

לצערי בסטייג הראשון נשבר בולם...לא קריטי טופל והוחלף ע"י אבא שלי (דוד גמליאל) הכי תותח בארץ,הדהים אותנו איך הוא מחליף בולם בחמש דקות ומחלק הוראות...אז כל הכבוד אבא!

דבר שני בסטייג נקרע לנו רצועה במנוע מה שגרם לכמה כשלים....כרגע האוטו בניתוח מהיר לחזרה למסלול.

אז ברוח ספורטיבית וחברית,מחכה לחזור למסלול כמה שיותר מהר ולתת לפאדי,האחים דר (קריוס ובאקטוס):) ונתן פליי בראש!

ראו הוזהרתם:)

תודה לצלמים:יסמין וחבריה שגררו אותנו,זאב אם התמונות המדהימות,דלילה מעריצה מספר אחת ואם יש מישהו ששכחתי סליחה..מי שהיה חסר לי בנושא המדייה זה ישראמוטור...אודי מקווים לראותכם במהרה חביבי לאיפה נעלמתם

אמיר

קבוצת ראלי גמליאל

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

אני הגעתי כצופה וצפיתי בזינוקים וסיום של הסטייג' הראשון היה אירוע מאורגן לעילא ולעילא ע"י ברוך - יישר כוח.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
אני הגעתי כצופה וצפיתי בזינוקים וסיום של הסטייג' הראשון היה אירוע מאורגן לעילא ולעילא ע"י ברוך - יישר כוח.

ירון

ולא אמרת שלום....no soup for you

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

אני הגעתי כצופה לאימון. אמנם לצערי לא יכולתי להישאר עד הסוף, אבל באמת היה אירוע יפה ומאורגן.

נתראה בפעם הבאה.

פורסם

תמונות יפות מאוד!!

אבל אין עוד???

ראיתי שיש כמה צלמים.... אז מי שיש לו - יאללה לפרסם!

אלעד

פורסם
דובי

אחרי שתהנו ותתפעלו מה"תמונות המהממות":evil: של הריחופים תשאלו את מנהל הבנק של ניר אם זה היה שווה.

נתקעתי עם הרכב שלי בדיוק לפני הקפיצה וכשראיתי אותכם טסים בלי חשבון למקפצה הבנתי שיהיו "תמונות מהממות" וזהו.

חומר למחשבה לאירוע הבא.

מתוך ידידות עמוקה באמת לך ולניר.

דני. המנהל מבקש שאחפש בנק אחר .... אתה מכיר אחד שחובב ספורט מוטורי?

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

ניר

ליבי איתך, מקווה שהרכב יחזור מהר לפעילות

מנהל בנק חובב ספורט מוטורי? מכיר מנהל חולב כסף מחובב ספורט מוטורי:-P

מירוצי מכוניות

פורסם
דובי לא מתאים לך לסכם ככה!

.

דובי...?

מה נהיה? אם אתה לא על הפודיום אתה לא מסכם?

קדימה, מחכים ל"כתבונת" קטנה כמו שהרגלת אותנו.

לכל השאר,

כל הכבוד. נראה מרשים מאוד והיה חשוב שיצא אירוע לפועל אחרי ביטול האירוע האחרון. מגיע שאפו לברוך!

ברכות לנהג החדש / נווט ישן - אורי עם ה 106 הלבנה. נראה שהייתה לך טבילת אש ראשונה מוצלחת מאד.

נראה טוב... כל הכבוד!

ברכות לנדב שכרגיל הוא המהיר בקטגוריה וגם בד"כ (כמו הפעם) מהיר מכמה מהקטגוריה שמעליו.

נשמח לראות זמנים סופיים,

אלון

פורסם

שלשה סרטונים קצרים ממצלמת סטילס של רועי גולן

http://www.youtube.com/watch?v=oYhMedv4S0w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=cZUll0LGL2o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=AzvediK4pqw&feature=channel_page דרך יוטיוב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...