Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאלון ואברהם (האבא)

ההתמדה משתלמת , מזל של התייאשתם , זה לא פשוט בכלל אני מצדיע לכם !!

יצא לי לראות את אלון מתחרה אצלנו , הוא ניחן בקוליות הדרושה לנהג מצליח !!

זו באמת גאווה לאומית , אולי זה יאיר את עיני הממסד לטובת הספורט !! (אין סיכוי)

יישר כח

מישל

פורסם
יישר כח

גאווה ישראלית אמיתית

www.isramotor.tv

אודי, אני חייב לומר שזו לא גאווה לאומית, אלא הצלחה פרטית של משפחת דאי. להצלחה הזו אין כל קשר להיותם ישראלים.

אין כאן שום דבר לאומי - אין מנגנון שהכתיר אותו כאלוף הלאומי (לפחות לא במסגרת האליפויות בהן התחרה), אין תמיכה או הכרה מהמדינה, אין ספונסר ישראלי. כשאלון יגיע לגיל גיוס, ודאי לא יכירו בו כספורטאי מצטיין, וספק רב אם יכירו בו כספורטאי פעיל (אני מקווה מאוד שיש להם קשרים באכ"א).

במקרה זה, יש כאן רק עבודה של אברהם, אלון ומעגל מסויים של אנשים מסביבם. הם לקחו הימור, השקיעו ממרצם, זמנם וממונם, והחליטו ללכת על אליפות פורמולה רנו באסיה. למרבה ההפתעה, הם גם מצליחים שם.

למרות שאני מצר על כך שלא ראיתי את אלון על קארט בערך משנת 2006 (או תחילת 2007?), אני שמח שהם מצאו מקום שבו אלון מצליח ואולי גם ילכוד את תשומת ליבן של קבוצות שיאפשרו לו להתחרות בהמשך.

בנוסף, במבט על מקרה זה, חשבתי על על תובנה והשערה:

1. מקרה זה מראה שמי שנמצא במקום הנכון ובזמן הנכון, ויש לו את המשאבים המנטליים, הפיזיים והפיננסיים, יצליח בלי קשר ללאומיות שלו.

2. בהתקיים גוף מסודר, ייתכן והיו עוד רבים כמו אלון שממשיכים מעבר לרמה המקומית או הלאומית, ומנסים את כוחם בזירה הבין לאומית.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

zizkbab כתב

אודי, אני חייב לומר שזו לא גאווה לאומית, אלא הצלחה פרטית של משפחת דאי. להצלחה הזו אין כל קשר להיותם ישראלים

ידידי הצעיר, אם זו לא גאווה לאומית אז למה אתה קורה גאווה לאומית. זה שבמיקרה ביום העצמאות שנה שעברה באליפות הונגריה אלון בפודיום עם דגל ישראל מתנופף והתיקווה נישמע ברקע זה לא גאווה לאומית? זה שבזוהיי( מקאו - סין) אלון בפודיום פעמיים מול 20000 צופים ודגל ישראל מורם , בסוף השבוע הזה במסלול F1 בשנחאי מול 6 רשתות טלוויזיה בשידור חי מול 30 כתבי וצלמי עיתונות מכל העולם כאשר אלון מדגיש בכל הזדמנות את ישראליותו זה לא גאווה? ( באליפות אסיה מתחרים נהגים מאירופה, אמריקה , ואסיה כולל מדינות לא ידידותיות.כנס וחפש באתרי הספורט וראה את הכיסוי שיש לארועים האלה. זו הגאווה הלאומית בהוויתה.בכל העולם ארוע מסוג זה תופס מקום מכובד בכל ערוצי המדיה. ולצערנו רק בארץ חושבים שהכדורגל זה הספורט היחיד בעולם. כל פלצן שלא עובר את המוקדמות בענפים אחרים זוכה לכיסוי ורק בענף הספורט המוטורי כלום, נדא, גורנישט, אפס.

פורסם
zizkbab כתב

אודי, אני חייב לומר שזו לא גאווה לאומית, אלא הצלחה פרטית של משפחת דאי. להצלחה הזו אין כל קשר להיותם ישראלים

ידידי הצעיר, אם זו לא גאווה לאומית אז למה אתה קורה גאווה לאומית. זה שבמיקרה ביום העצמאות שנה שעברה באליפות הונגריה אלון בפודיום עם דגל ישראל מתנופף והתיקווה נישמע ברקע זה לא גאווה לאומית? זה שבזוהיי( מקאו - סין) אלון בפודיום פעמיים מול 20000 צופים ודגל ישראל מורם , בסוף השבוע הזה במסלול F1 בשנחאי מול 6 רשתות טלוויזיה בשידור חי מול 30 כתבי וצלמי עיתונות מכל העולם כאשר אלון מדגיש בכל הזדמנות את ישראליותו זה לא גאווה? ( באליפות אסיה מתחרים נהגים מאירופה, אמריקה , ואסיה כולל מדינות לא ידידותיות.כנס וחפש באתרי הספורט וראה את הכיסוי שיש לארועים האלה. זו הגאווה הלאומית בהוויתה.בכל העולם ארוע מסוג זה תופס מקום מכובד בכל ערוצי המדיה. ולצערנו רק בארץ חושבים שהכדורגל זה הספורט היחיד בעולם. כל פלצן שלא עובר את המוקדמות בענפים אחרים זוכה לכיסוי ורק בענף הספורט המוטורי כלום, נדא, גורנישט, אפס.

מה שכתבת מסביר בדיוק למה זו לא גאווה לאומית !

במדינה שבה נהג מרוצים נחשב לעבריין בעל עבר פסיכוטי ופוטנציאל של רוצח, ובמדינה שבה לא טורחים לשדר את ה"גאווה הלאומית" הזו בטלויזיה, ובמדינה שאף אחד לא יודע בכלל על ההישגים של אלון ... אין שום קשר למדינה ולגאווה.

ההישגים הם של אלון ושלו בלבד (והמשפחה והצוות שסביבו כמובן). השם שלו, הקריירה שלו, הגאווה שלו.

דני G.

פורסם

DanyG

zizkebab

חברים, אתם נסחפים קצת !

אני יכול להבין את התסכול , אך אני זוכר שכאשר התחרנו בחו'ל תמיד התגאנו להיות ישראלים שמצליחים מול הגויים , למרות היותנו ספורטאים "יתומים" בארצנו המשוגעת..

אני סבור שלנו יש חלק לא קטן במצב העגום בו אני נמצאים בתחום הספורט !

מדוע אתם העוסקים בספורט למניהם לא יוצאים לפעולות מחאה ותמיד מקשקשים גבוה גבוה ??

בכל מיני הזדמנויות כשנושא הלאומיות עולה אך ביום יום כל אחד בעיסוקיו הוא , ולא מוכנים להירתם כגוף אחד למלחמה נגד הממסד !!

עלי להזכיר לכולם שחוץ מחברי IRDA לבדם ,שנרתמו בעבר - אף אחד לא קם !!

אז מספיק עם החוסר לאומיות ,כי זה לא מחנך נכונה את הדור הצעיר שאלון נמנה עליו!!

תזכורת טרייה:

זוכרים את נושא "רד-בול" שעלה לפני כמה ימים ?

איפה כל הצעקנים והמומחים למינהם שהצהירו הצהרות ?

חג שמח !!

מישל

פורסם

מישל ידידי,

בוא לא נלכלך את השרשור המדהים הזה בפוליטיקות מיותרות.

אל תשכח שאתה נמצא במדינה שמחייבת אותך להודיע על מה אתה הולך להפגין לפני שאתה מפגין - וגם את זה הן יכולים לפוצץ לך.

עובדה הגיונית אחת היא שאתה לא יכול להיות אחראי על הפגנה כזו בדיוק מאותן סיבות - שתחשב עבריין.(ראה השרשור על המפגש באיקאה).

לא נראית לי בעייה בכלל להעלות שרשור חדש עם התפקדות להפגנה מול הכנסת - קצת חשיפה בטלוויזיה לא תזיק לנו.

בהערכה עמוקה.

פורסם
מישל ידידי,

בוא לא נלכלך את השרשור המדהים הזה בפוליטיקות מיותרות.

אל תשכח שאתה נמצא במדינה שמחייבת אותך להודיע על מה אתה הולך להפגין לפני שאתה מפגין - וגם את זה הן יכולים לפוצץ לך.

עובדה הגיונית אחת היא שאתה לא יכול להיות אחראי על הפגנה כזו בדיוק מאותן סיבות - שתחשב עבריין.(ראה השרשור על המפגש באיקאה).

לא נראית לי בעייה בכלל להעלות שרשור חדש עם התפקדות להפגנה מול הכנסת - קצת חשיפה בטלוויזיה לא תזיק לנו.

בהערכה עמוקה.

רוי ידידי

שום פוליטיקה מיותרת ותפסיק לקטר , שורה תחתונה - תוציא כסף מהכיס, קבל עצות מאנשי מקצוע שמבינים איך עושים את זה,

רק כך תוכל להזיז דברים ובלי הצהרות מיותרות !!

להזכיר לך - כל זה לא צריך לפגוע בגאווה הלאומית שלנו ! זו הנקודה !!

בידידות כנה.

מישל

פורסם

חברים... הדיון סטה...

אז שני דברים...

1. מישל ידידי, את משפחת דאי אני מכיר אישית וטוב לשמחתי הרבה.

גאווה לאומית זה מה אתה עושה עם זה ולאן אתה לוקח את זה.

משפחה עם ערכים ואכפתיות למדינה שלמרות המקלות שהמדינה שמה בגלגלים גאים, כמוני וכמו רבבות, להיות ישראלים, בין אם המדינה נתנה כסף, קידמה תמכה או לא...

בכל עסקי וטיולי לחו"ל, לעולם לא התביישתי בהיותי ישראלי וכך, משפחת דאי היקרה... נהפוך הוא ולכן, אם מתוך אכפתיות יש דגל ישראל - זו גאווה לאומית. מה יש? ישראלים זוכים, אני מזכיר שגם הזוכים היקרים בבאחה 1000, שמו את ישראל על הפודיום. אז די לבכות, המדינה לא תומכת, אבל בא לא נתבייש בלאומיות ולא נתלה הכל במדינה.

כיף להיות ישראלי - בכל מקום אומר זאת.

2. נערך לבקשת אודי. (אלון)

חג שמח חברים

www.isramotor.tv

ספורט-מוטורי-ישראלי

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

מישל...

דבריך נכונים וראויים...

מספיק עם הקשקושים... להתחבר, להתאחד, להתאגד... כמו שאנו כולנו "ישראלים" כשאנו בחו"ל...

מחבר את זה להרגשת הלאומיות... מחזק את מישל, חלאס עם הקשקוש... קדימה לעשות...

הרבה פעילות לפנינו, עד שנוכל לראות את דגל ישראל מתנוסס לו בגאווה לאומית בלי שיתפתחו דיונים פילוסופיים על מה זו לאומיות...

בברכה

ישראלי גאה

שגריר של רצון טוב

(גם בספורט המוטורי)

אודי

http://www.isramotor.tv

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

חג שמח

בואו תסתכלו רגע על כל נושא הלאומיות והציונות.

בכל פודיום אליו טיפס אלון בגאווה רבה הונף דגל ישראל והושמע ההמנון הלאומי.

עומד מסביב קהל מקומי ונהגים מכל העולם ומה הם רואים ושומעים...?

בוודאי שזו גאווה לאומית גם אם המדינה לא תרמה שקל ואגב, לא כל מדינה מסייעת לספורטאים שלה בכל תחום, לא רק אצלנו.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...