Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים.

המצב הוא כזה, מחרתיים יש לי נסיעת מבחן באיביזה חדשה 1.6 עם גיר DSG.

התלבטות היתה בין כמה מכוניות, מכוניות שלא דומות אחת לשניה בכלל.

רשימה:

1) סקודה אוקטביה

2) וולקסוגן ג'טה

3) שברולט קרוז

4) סיאט איביזה

אוקטביה ירדה עקב מחיר ביטוח גבוה מדי, 8000ש"ח

וולקסוגן גיטה (זאת שאמורה להיות בקבוצה 2) צריך לחכות 2-3 חודשים, כי כרגע אין במלאי.

שברולט, שברולט קרוז, מהממת, יפה, גדולה, לא יקרה, יחסית, בקיצור רכב שווה מכל בחינה, אך....

מנוע לא להיט, גיר גם לא צעקה אחרונה בעולם הטכנולוגיה, אבל היא נראת מהממת.

אחרי שקראתי אין ספור ביקורות, חוות דעת, ומבחני דרכים, מסתבר שהיא לא כל כך אגלה, ויש לה עתיד.

שאלה איזה עתיד?

ורכב האחרון זה איביזה, צעירה, יפה, מגוון צבעים, דגם מפואר עם גג פנורמי פשוט פנטסטי, בקיצור התאהבתי ברכב הזה.

בנוסף לכל היופי החיצוני, יש שילוב מעניין עם מפרט הטכני שלה, למשל גיר שלה, DSG גיר חדשני, מוצלח, ובאמת משפר ביצועים.

בקיצור איביזה מאוד הדליקה אותי, אני מדבר על דגם הכי מפואר ב117.000 ש"ח.

ושאלה אם היא באמת שווה קניה, או יש אופציות שוות אחרות?

פאביה חדשה לא אהבתי.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית אתה צריך להתאפס על עצמך: האם אתה צריך מכונית משפחתית, או שסופר-מיני תספיק לך? האיביזה היא סופר-מיני וכל האחרות משפחתיות, מה שאומר שעלותן עם הזמן תהיה ככל הנראה גדולה יותר (ביטוחים, דלק וכדומה).

הקרוז - אני לא מבין למה המנוע כל כך מפריע לך - הוא סטנדרטי לקטגוריה והביצועים גם. התיבה דווקא די מודרנית - 6 הילוכים טיפטרוניק. נכון, זו שבאיביזה יותר מודרנית, אבל היא גם מציקה בתנועה עירונית (מקפיצה את הרכב, מגיבה לאט, מעבירה הילוכים מהר מדי).

שוב, בקשר לקרוז, לא הבנתי למה הכוונה "יש לה עתיד" - בשוק היד שנייה? במגרשי הגרוטאות?

בכל מקרה, חזור אלינו לאחר נסיעת מבחן באיביזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עשיתי נסיעת מבחן באיביזה 1.6 חדשה לפני מספר ימים. התרשמתי מאוד לטובה. רכב סבבה לגמרי, ביצועים טובים, מאיצה מעולה ולוקחת סיבובים טוב. אחלה מחיר ואיבזור טוב למדי (למרות שהייתי מוותר על הגג"ה"נפתח" די מיותר.. אבל חובה אם אתה רוצה מערכת שמע מקורית). אה, ותא מטען בגודל מפתיע לטובה. בכל מקרה בסוף כנראה לא נקח את האיביזה עקב ספסל אחורי דחוס מידי (ל- 3 אנשים ממש ממש צפוף שם מאחורה).

בכל מקרה ,לדעתי, אם לא חשוב לך שהספסל האחורי צפוף לך על זה (שיגידו תודה שאתה מסיע אותם בכלל). רכב טוב וחסכוני מכל בחינה, הבנתי גם שהמנוע מיוצר בגרמניה שזה תמיד טוב :) .

אה ואם יש לך קשר ל"חבר" (של משרתי קבע וכו') אז אתה יכול להשיג הנחה של עוד כ- 8K בערך. די משמעותי ..

(אם אין לך "חבר" תנסה להשיג הנחה סתם ככה אולי יתגמשו איתך באיזה אלפיה או שתיים..

בהצלחה

פורסם

כשדיברתי על עתיד, כוונה היא כן לשוק יד 2, לא שזה כל כך מעניין אותי, אני קודם כל לוקח רכב להנות, ואחר כל כל השאר.

לידיד שלי היתה אופטרה מחנות, כלומר קנה אותה חדשה, אחרי 3 שנים מכר אותה בקושי רב בגרושים, לא בא לי לעבור את אותו הדבר.

זהו זה שלא משנה לי מה קורה במושב האחורי, באוטו נוסעים רק אני אשתי וילד, בבאגאז' יש מסקים מקום.

פורסם

אם לא כל כך אכפת לך מה הולך במושב האחורי, אני הייתי ממליץ בחום על גרסת ה-3 דלתות דווקא של האיביזה.

לפי דעתי היא הרבה יותר נאה, יותר מתוחה, עיצוב סקסי יותר (אלכסוני משהו), נותן מראה קרבי יותר וספורטיבי יותר מהגרסה בעלת 4 הדלתות.

אני למשל, מחכה בקוצר רוח לקופרה החדשה לכשתבוא. היא כנראה תחליף את הגולף TSI הנוכחית (אם לא יהיו הפתעות מאכזבות אודות הקופרה כאשר יבחנו אותה).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

3 דלתות זה קיצוני מדי :) למרות שדלת אחורית בסובארו שלי, בשבוע אחרון פתחתי אולי פעם פעמים.

איך נראת גרסת 3 דלתות אהבתי, אך אני לא נעול אם יספיק לי ואם יהיה נוח עם 3 דלתות, כי למרות הכל, בכל מקרה יש לפעמים נוסעים מאחורה.

פורסם
מה עם ה308 טורבו והגולף 1.4 ?

הם אם אני לא טועה בקבוצה 2 ואחלה אופציות.

אתה טועה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

גולף לא בתקציב.

308 לי לא נראת יפה מספיק. :) אני מדגיש לי היא לא נראת, אבל היא גם לא מכוערת..

עוד דבר, אני מעדיף רכבי קונצרן VAG.

ולמרות שקרוז לא שייכת לרכבי VAG, היא פשוט יפה, לכן לקחתי אותה בחשבון, ובכלל אני נעול על יחסית גרמניות.

ניסיון חד פעמי עם סובארו מראה, רכב יפני מתאים למי שלא ניסה גרמניה.

פעמים היתה לי סיאט טולדו שנות 2001-2002

היתה לי בורה 2002

עכשיו, לצערי בסובארו, כבר שנתיים, לא להרבה זמן אני מאמין.

פורסם
שלום חברים יקרים.

4) סיאט איביזה

ורכב האחרון זה איביזה, צעירה, יפה, מגוון צבעים, דגם מפואר עם גג פנורמי פשוט פנטסטי, בקיצור התאהבתי ברכב הזה.

בנוסף לכל היופי החיצוני, יש שילוב מעניין עם מפרט הטכני שלה, למשל גיר שלה, DSG גיר חדשני, מוצלח, ובאמת משפר ביצועים.

בקיצור איביזה מאוד הדליקה אותי, אני מדבר על דגם הכי מפואר ב117.000 ש"ח.

ושאלה אם היא באמת שווה קניה, או יש אופציות שוות אחרות?

פאביה חדשה לא אהבתי.

זכור שהאיביזה נמכרת עכשיו במועדון "חבר" בהנחה של 8 אלף מהמחיר הרשמי. לא הייתי קונה אותה במחיר מלא.

פורסם
אחלה מחיר ואיבזור טוב למדי (למרות שהייתי מוותר על הגג"ה"נפתח" די מיותר.. אבל חובה אם אתה רוצה מערכת שמע מקורית).

האם זה מה שאמרו לך נציגי היבואן? למיטב ידיעתי אפשר לרכוש את מערכת השמע המקורית גם בנפרד, עבור הגרסה הבינונית (105 אלף שקלים). העלות בערך 3000-3500 שקלים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שוב אתה צריך להיות סגור על עצמך מה יותר מושך אותך משפחתי, סופר מיני וכ'ו.

לגבי האיביזה מחיר מופרז שהגעת כי במחיר הזה אפשר לקנות משפחתי לגבי הקרוז כך נסיעת מבחן ותדע, אם היא עונה על הדרישות שלך.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...