Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אנחנו מעוניים לקנות רכב חדש עד 65 אלף

אנחנו מתבטים בין מאזדה 3 אקטיב פוקוס סדאן רצוי אחרי 2006 אם אפשר לקנות וטויוטה קורולה

לאיזה אוטו יש יכולת סחיבה הכי טובה?

איזה אוטו הכי חסכוני בדלק?

לאיזה אוטו הכי הרבה כוח?

איזה אוטו הכי אמין?

הכי נוח?

שמירת ערך הכי טובה?

אשמח אם תענו ושבוע טוב

פורסם

כאחד שמכיר ממש מקרוב את הקורולה והפוקוס (ויצא לי לנהוג לא מעט גם על ה3) , מבחינת אמינות , כעקרון שלושתן נחשבות לטובות מאד ולא בעיתיות עם יתרון קל לטויוטה.

מה הכוונה סחיבה? רוב האנשים פה יגידו לך שהפוקוס חלשה ביותר וכבדה . אין ספק שהטויוטה היא הזריזה ביותר פה, והמאזדה אחריה. יחד עם זאת ב99% מהמקרים לא יחסר לך כוח בפורד. תרגיש מחסור קצת בכוח כאשר הרכב עמוס מאד, או בנסיעה במעלה הררי ותחת עומס.

הפוקוס נעימה מאד לנהיגה, המרווחת ביותר בפער גדול משתי האחרות,תא מטען ענק, יציבה כמו טנק על הכביש ומשרה בטחון רב (עלי לפחות). רכב איכותי ביותר גם מבחינת גימור פנימי. כמו שאתה מבין הייתי בוחר בה ללא היסוס מהרשימה שציינת.

הטויטה גם מצויינת אך צפופה יותר, פשוטה יותר (בייחוד בגרסת הSUN של ציי הרכב שזה ממש מעליב), זריזה מאד, בעלת תגובת דוושה מצויינת, נחשבת לחסכונית ממשפחתיות ה1.6, בד"כ רמת הסחירות שלה והמחירון יהיו גבוהי יותר מהאחרות.

על המאזדה אין לי הרבה לאמר, רכב העם:lol:.

אני הייתי הולך על אחת מהשתיים, פוקוס כבחירה ראשונה אם אתה כמוני, נהג סולידי שמחפש רכב מרווח ונוח ולא מחפש לעקוף גם בעליות:-). המאזדה אם אתה מחפש מעט יותר כוח וזריזות. לקורולה כאמור היתרונות שלה, אך מרגישה מאד מיושנת מבפנים.

שיהיה בהצלחה, מקווה שעזרתי.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...