Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמעו סיפור . לפני כשלושה חודשים אנ י עוצר בפקק לא עוברת שניה וסוברו ניכנסה ברכבי מאחור , אני יוצא מהרכב והנהג הפוגע יוצא גם הוא מהרכב כשבעוזנו דיבורית בלוטוס (אל חוטית) , והוא עדיין ממשיך לדבר ואומר לצד השני טוב אני חייב לסיים פגעתי במישהו . החלפנו פרטים והכנסתי את הרכב למוסך מורשה להחלפת טמבון אחורי כמובן חלקים מקורים בלבד , טמבון , קליפסים תאורת מיספר מיספר ,צבע לטמבון וכו '.

עלות כולל שמאי של תיקון 3800 ש"ח .

שימו לב דיבור בפלאפון= חוסר תשומת לב של נהג שגרם לתאונה .

ומה יותר מעצבן : הלך לי יום עבודה , דלק למוסך הלוך חזור , רכב חילופי עלות של 50 ש"ח ביטול הישתתפות עצמית ,נסיעה לביטוח ולשמאי לקחת ולימסור את דוח הפגיעה ,טלפונים , הרבה עצבים וטירטור , "וקצת קללות ".

עכשיו תחשבו שהוא היה במהירות 100 ק"מ וניכנס בי .

לדעתי צריך לעלות את מחיר הקנס לדיבור בפלאפון בזמן נסיעה , ולא אני לא שוטר אלה סתם אחד שניפגע מהעיניין , מה גם שניתפס לי השרירים בצואר שלושה ימים .

מסכים איתך ב100 אחוז. רק כשנוגעים לישראלי בכיס הוא מבין. אני אפילו בדעה להחרים גם את הרכב או משהו כזה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אלוהים ישמור אותנו מטיפוסים כמוך , זה הכל .

וואו באמת כל תגובה שלך גוררת מצידי תהייה לגביי האם זה בכלל ילד בן 7 שרושם את התגובה הזו?

תסלח לי אבל אפילו לרשום אתה לא יודע!! דיי כבר , אני פשוט הייתי חייב להוציא את זה!! איפה הניקוד? כמה שגיאות כתיב .

אני בכלל אפילו לא מאמין שאתה שוטר ( או שכן, לפי הכתיבה ?!?!?!?)

בבקשה ואני מבקש בכל לשון של בקשה , תכתוב פעם הבאה כמו בן אדם, תתבטא כמו בן אדם, או שלא תכתוב בכלל!!

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

נדמה לי שציטטת את האדם הלא נכון :x

לפותח השרשור, הצבא לא משלם לך על הדירה והוצאות נוספות? בתור חייל בודד לשעבר אני יכול להעיד שאין שום בעיה לקבל "הטבות" כאלו. בנוסף, אתה יכול לקחת הלוואה מהצבא בתנאים מאוד מאוד נוחים של משהו כמו 2000 ש"ח, לפחות היה אפשר לפני שנתיים, פרטים אצל המשקי"ת ת"ש.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מה נפלתם על הבן אדם? לדעתי 2 בלי עבירות לנהג חדש זה פשוט הישג בימינו, ועל זה מגיע לך כל הכבוד (לא צוחק).

להבא תקנה דיבורית אלחוטית בכמה מאות שקלים שגם נוחה הרבה יותר לדיבור בנסיעה וגם תבטיח שלא תיתפס בעתיד על עבירה דומה ותישאר עם שתי עיניים על הכביש.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אני לא יודע בדיוק מה הבעיה שלך איתי אולי אתה מוכן להגדיר לי אותה?

אין לי שום בעיה איתך, אתה לא הבעיה, אתה רק הסיפטום לצערי.

פותח השרשור הבין שעשה טעות, אני מאמין שלמד ממנה.

הבחור במצוקה כספית , קצת לב לא יזיק כאן.

ולך ידידי פותח השרשור, תבלע את הצפרדע, תשלם ,תתבאס אבל זה עובר, תקנה דיבורית וסגור עניין.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

היי, תודה על התשובה. ככה גם אני חשבתי בהתחלה - הבעיה היא שפה אמרו לי שמשפט יכול להחמיר לי את הקנס \ העונש... הדבר נכון ? אני מפחד לקחת את הסיכון של עונש חמור יותר.

ב 99 אחוז מהמקרים לא יחמירו לך את העונש, ואם יחמירו זה בקטנה (עוד 100 ש"ח). נראה לי עדיף לך הדחייה בשנה פלוס, אפילו אם זה יעלה לך בעוד 100 ש"ח. ככה תוכל לחסוך 50-100 שקל בחודש ויהיה לך מספיק לשלם את הקנס (שכאמור - גם אז יהיה בתשלומים)

פורסם
אין לי שום בעיה איתך, אתה לא הבעיה, אתה רק הסיפטום לצערי.

פותח השרשור הבין שעשה טעות, אני מאמין שלמד ממנה.

הבחור במצוקה כספית , קצת לב לא יזיק כאן.

ולך ידידי פותח השרשור, תבלע את הצפרדע, תשלם ,תתבאס אבל זה עובר, תקנה דיבורית וסגור עניין.

למרות ההתנסחות המאוד לא רהוטה של מי שמציג עצמו כשוטר, הוא צודק לחלוטין. דיבור בטלפון תוך כדי נהיגה, מסוכן לא פחות מנהיגה בשכרות ואני מדבר גם על דיבור באופן המותר ע"פי חוק, קל וחומר כשמדובר באופן דיבור אסור. האם ה"לב" שאתה מבקש לגייס כאן יהיה רחום גם לנהיגה בהשפעת אלכוהול, או לנהיגה רשלנית שתוצאתה תאונה ? אני מסופק.

פורסם
חבר'ה אתם מוציאים דברים מהקשרם, לא אמרתי שהבחור צודק והשוטר טעה שנתן לו דו"ח, לא זה העניין, הדו"ח מוצדק וכפי שראית, יעצתי לו לשלם ולקנות דיבורית, אני לא מזלזל בחוק, הוא נכון וראוי, אבל משתתף בצערו של הבחור שמצוי במצוקה כספית , זה הכל , לגבי תפיסת המציאות של השוטר/מתנדב כאן , זה סיפור אחר.

יש לי תפיסה מאוד ברורה לגבי עבירות תנועה מתוך תפיסת המציאות שלי,בעקבות מפגש אם כל מיני טיפוסים של נהגים,נהגי מוניות,נהגי תובלה,והנהג הישראלי הטיפוסי,הוא לומד אך ורק מדבר אחד לקח וזה שהוא נפגע בקיס.

רק אחרי שהם נפגעים בקיס וברישיון ובעזרת הנקודות שנצברים עקב העבירה שבוצע רק אז הם מתפקחים ותיסלחו לי על הביטוי כמו שנהגים שיכורים מתפקחים.

שורה תחתונה הנהג הישראלי נהג שלא לומד לקח רק אחרי שהוא משלם בקיס,ברישיון שלו,אחרי תקופה שהוא מעבד את הרישיון ונוסע בתחבורה ציבורית חלופית(אוטובוסים בעיקר,מוניות במידה והוא ממש מתפנק)רק אז אולי הוא לומד לקח ואני גם בספק,וידידי היקרים לגבי השגיאות זה בטיפול.

פורסם
הישראלים לצערי לא לומדים לכך שצריך לנהוג אם חגורת בטיחות ,לא לשוחח בפאלפון אלא אם כן יש לך דיבורית הוא ספיקר בטלפון שאז אתה סם אותו בצד ויכול לדבר והוא פשוט אוזניה שעולה גרושים וחוסכת הרבה.

ידידי היקר אם כול הצער שבדבר אני שמח שקיבלתה את הדוח כי רק אז אתה תלמד את הלקח הישראלים לומדים את הלקח רק אחרי שאם מקבלים דוח.

אני רושם הרבה דוחות כאלה ואם 1000 ואחד סיבות של הישראלים אני לו וותרן לא על חגורה לא על פאלפון אפילו אדם שאוכל תוך כדי נסיעה אני רושם לו דוח על נהיגה ביד אחד הישראלים צריכים ללמוד לכך והלכך היחד שאם לומדים זה דרך הקיס שלהם.

אני לא יודע בדיוק מה הבעיה שלך איתי אולי אתה מוכן להגדיר לי אותה?

מהו קיס?

פורסם

ל IZ 2

יש עבירות כמו דיבור בטלפון בזמן נהיגה שאני הייתי אוסר לחלוטין כיוון שהנהג כשהוא מדבר לא בפוקוס על הכביש. ולא משנה אם יש דיבורית או אין.

אבל לנהוג ביד אחת זו דרכי מזה 1.5 מליון ק"מ ללא תאונה.

לחברי הפורום האחרים אתם יכולים רק להתבייש . חלק לא מבוטל כותב בשגיאות כתיב או בלשון שצריך מילון עברי עברי כדי להבין, ביחוד שהבחור כותב שהוא מטפל בבעיה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב חברים יקרים.

למי שמעוניין בעדכון, תאריך ה90 יום מתאריך קבלת הדוח עומד לפוג, וכרגע אני לא נמצא במצב כלכלי של לשלם את הדוח.

האופציה שנשארה לי היא ללכת להישפט. נסעתי היום לסניף הדואר בכפ"ס, ושילמתי 15 ש"ח על דואר רשום שנשלח למשטרת ישראל בבקשה להישפט. אני מאוד מקווה לטוב. התכנון שלי הוא פשוט לגשת לשופטת ולהסביר לה את המצב ולקוות שזה יצליח.

כמו שכתבו פה באחת התגובות לפני, גם אם זה לא יצליח, לפחות זה יביא לי עוד זמן לנסות לאגור כסף בצד ו\או לחלק הדוח לתשלומים. מה אתם אומרים? יש סיכוי להחמרת העונש במשפט ? בהתחשב בנסיבות, אני באמת מאמין ומקווה שזה לא כלכך סביר. מה הלאה מכאן? אני אמור לקבל פשוט זימון למשפט בדואר? כמה זמן הדבר הזה לוקח? בכלל, כל פרט שהוא יוכל לעזור.

בתודה, עמית :)

פורסם

ממליץ לך ללכת לכלא ליום.

ככה תראה איך נראה המקום שאליו מגיעים אחרי שגורמים לתאונה קטלנית בגלל שלא היית מרוכז בנהיגה.

אתה יודע, להתרגל לרעיון טיפה.

הבעיה היא שעוד שנה-שנתיים, כשכבר תשכח מהעונש, אתה תחזור לעשות שטויות ולסכן את כולנו.

אגב, אם אתה עושה יומיות ונוהג לבסיס, אולי כדאי שתיסע באוטובוס למשך חודשיים. אתה יודע, הנסיעות של חייל הן חינם.

פורסם

שלחת היום .תוך כחודש תקבל הודעה שקיבלו את מכתבך.

אחרי זה תתפלל כי הדו"ח ילך לאיבוד או כל מיני ניסים.

אם ניסים לא קרו תקבל זימון תוך מספר חודשים, שהתאריך אליו לעוד מספר חודשים , כך שלפחות יש לך חצי שנה לחסוך.

אם תסביר את מצבך במשפט , תקבל סכום דומה לקנס המקורי + אפשרות לחלק זאת לתשלומים.

תוכל לעשות זאת גם במכתב לשופט/ת אחרי שתקבל את הזימון למשפט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...