Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חולמים על אישה צייתנית וחמודה?רובוטית למכירה

רוטנברג
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הישראליות לא קלות ...אבל היא יכולה ללכת ללכת לדבר ולצחוק וכל מה שרוצים ובעיקר צייתנית:-) :

http://www.bild.de/BILD/digital/technikwelt/2009/03/17/supermodel-hrp-4c/roboter-frau-fuer-den-laufsteg-aus-japan.html

תלחצו PLAY

היצור עלה 16 מליון אירו

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היא אנורקסית, שוקלת 43 קילו.

יחסית לבחורה יפנית "קלאסית" היא "דאבה"... :roll:

כחתיכת טכנולוגיה זה ממש מרשים. היא עומדת בלי להתנועע מצד לצד, דבר מרשים לכשלעצמו.

בנוסף אין חוטים שמשתרבבים, המבנה הוא אותו מבנה של אדם רגיל. מעניין לראות איך הדבר הזה בנוי...

לפני 30 שנה מערכות הזרקה ראויות לשמן ומגדשי טורבו היו בגדר חלום רטוב. היום ניתן לרכוש מכוניות עם המערכות הללו בכל מקום במחיר סביר בהחלט (מדינתינו היא לא דוגמא קלאסית, סורי;))

דבר אחד מעניין אותי, איך היא מתכופפת וקמה.

אני צריך מישהו שיבוא לעשות אצלי פאנלים :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כחתיכת טכנולוגיה זה ממש מרשים. היא עומדת בלי להתנועע מצד לצד, דבר מרשים לכשלעצמו.

דווקא את בעיית ההתנועעות די קל לפתור באמצעות ג'יירו.

משתמשים בזה במטוסים\מסוקים\בניינים ועוד מליון דברים,אם זה מצליח לייצב אותם זה יצליח לייצב את גוש החוטים הזה ששוקל 43 קילו.

האמת ?

אם מצליחים לעשות אותה עמידה למים יש לה פוטנציאל טוב.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

16 מיליון אירו מביאים איתם (מרצון) לא מעט נשים צייתניות בשר ודם :roll:

סליחה - במחיר הזה אני קונה רכב ספורטיבי - :wink: - והבחורות באות לבד , לא ( והשוטרים גם ברצון :lol: )

זה נקרא " קידום יחסים בתנועה "

ולא - גם אם הנשים באות מרצון - בהמשך הן ימצאו איך לסבבסב אותנו , כי אשה זו תוכנה לא יציבה מבחינתנו ( בנו אותה , על המגבלות שלנו - ואנחנו די מוגבלים )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם באמת מישהו מאיתנו היה מוצא אישה שתעשה את כל מה שהוא רוצה...

איפה האתגר ? איפה העניין ? איפה האופי (שלה) בא לידי ביטוי בכלל . . . ?

ברור לי שאלו דברים שאסור להגיד, אבל לפעמים גם כשעושים לך את המוות זה תורם לך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא את בעיית ההתנועעות די קל לפתור באמצעות ג'יירו.

משתמשים בזה במטוסים\מסוקים\בניינים ועוד מליון דברים,אם זה מצליח לייצב אותם זה יצליח לייצב את גוש החוטים הזה ששוקל 43 קילו.

האמת ?

אם מצליחים לעשות אותה עמידה למים יש לה פוטנציאל טוב.

מסתבר שלייצב רובוט על שתי רגליים כשהוא עומד בלי לזוז זו בעיה שעוסקים בה לא מעט. יש הרבה מעבדות בעולם שמשקיעות סכומי כסף לא מבוטלים כדי לחקור ולפתח את זה. מסוק לדוגמא יש את אפקט הג'ירו מהרוטור שלו שעוזר לייצב אותו (בלי שום קשר לג'ירו שדואג לייצב אותו במרחב - וזו בעיה בפני עצמה היות ומסוק הוא כלי תעופה בילתי יציב מטיבעו אבל הוא "בתזוזה" גם כשהוא מרחף במקום).

מעבדה אחת שפיתחה רובוטים "הולכים" מצאה פיתרון זול יחסית לשיווי משקל. דווקא די יצירתי, הרובוט נישען על רגל אחת ומקפץ עליה...

בכל אופן זה ניראה קל אבל זה לא.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

16 מיליון אירו מביאים איתם (מרצון) לא מעט נשים צייתניות בשר ודם :roll:

הייצור עלה 16 מליון אירו לא ליחידה , עוד לא ידוע בכמה זה יימכר , אני מתאר לעצמי שזה יהיה כמו מכירת הפלאפונים בהתחלה שלו 3000 שקל ואחר כך המחיר ירד ב 80 אחוז.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסתבר שלייצב רובוט על שתי רגליים כשהוא עומד בלי לזוז זו בעיה שעוסקים בה לא מעט. יש הרבה מעבדות בעולם שמשקיעות סכומי כסף לא מבוטלים כדי לחקור ולפתח את זה. מסוק לדוגמא יש את אפקט הג'ירו מהרוטור שלו שעוזר לייצב אותו (בלי שום קשר לג'ירו שדואג לייצב אותו במרחב - וזו בעיה בפני עצמה היות ומסוק הוא כלי תעופה בילתי יציב מטיבעו אבל הוא "בתזוזה" גם כשהוא מרחף במקום).

מעבדה אחת שפיתחה רובוטים "הולכים" מצאה פיתרון זול יחסית לשיווי משקל. דווקא די יצירתי, הרובוט נישען על רגל אחת ומקפץ עליה...

בכל אופן זה ניראה קל אבל זה לא.

גילי

אני מניח שאתה יודע על מה אתה מדבר כך שאם אמרת- אמרת, אני איתך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...