Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א) להתקין xp.

ב) חובה אבל חובה איזשהו אנטי וירוס, אם ה cpu שלך מגיע ל 100 ככה סתם יש לך וירוס או spyware.

ג) לבדוק אילו תוכנות עולת עם המחשב, לרוב האנשים עולות 10ויותר תוכנות עם המחשב, זה גם מאט את זמן העלאת המחשב וגם הן סתם פועלות ברקע ולקוחות זיכרון ומעוצמת המעבד.

בווינדוס xp אפשרי לעשות את זה על ידי לרשום msconfigב הפעלהה (run באנגלית). ושם להיכנס ללשונית startup.

רק להיזהר עם מה שמורידים שלא תורידו רכיבים של ווינדוס.

ובכלל צריך מידי פעם להיכנס ל "הוספה והסרה של תוכניות " בלוח בקרה, לעבור שם על הרשימה ולהסיר תוכנות שלא בשימוש.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיוון שהמחשב כבר רץ חלק פעם - זה לא ממש בעיה בויסטה עצמה אלא יותר במי שמשתמש בו.

להריץ MSCONFIG ולהתחיל להטיס דברים שרצים עם עלית המחשב (שהיא התקינה כנראה , ביודעין או לא...)

להתקין אנטי וירוס אמיתי (רמז - לא משהו חינמי) - כמו ZONE ALARM , קספרסקי , או הנורטון החדש ביותר - ולהתחיל לתת לוירוסים בראש.

מחשב חושב כל הזמן = משהו דפוק.

לגבי כל הלגלוג לויסטה , מניסיון - על מחשב חזק - אין שום בעיה מעבר לסיפורי סבתא.

אל תשכחו - גם צרפתיות לא אמינות - כי לBX היתה מערכת הידראולית.

הגרמנים כולם עוכרי ישראל - מאז מלחמת העולם השניה.

מכוניות אמריקאיות זה מצוין - פינוק.

ועוד עשרות דעות קדומות שמבוססות על חצי אמיתות והרבה אי הבנות אמיתיות בתחומים שהם נאמרו בהן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

להתקין אנטי וירוס אמיתי (רמז - לא משהו חינמי) - כמו ZONE ALARM , קספרסקי , או הנורטון החדש ביותר - ולהתחיל לתת לוירוסים בראש.

ליביו

צר לי ידידי,אך אני נאלץ לחלוק על דעתך.

נורטון לא שווה כלום היום וגורם יותר נזק מתועלת.

וזאת ממש,אבל ממש לא דעה קדומה\סטיגמה\שמועה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קצת בעייתי להמליץ למישהו שהמחשב שלו איטי להתקין אנטי וירוס...:roll:

אין תוכנות שמאטות את המחשב יותר מאנטי-וירוסים למיניהם.

להתקין בשביל לסרוק ואחר כך להסיר - זה בסדר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אם התכוונת אלי - ויסטה היתה האפשרות היחידה כשהיא הזמינה את המחשב. זה לא שהיא יכלה לבחור ב-XP, אחרת אין מצב שהיא לא היתה בוחרת בה.

כל החברות מספרות לנו את הסיפור הזה :idea:

אז לאנשים הפשוטים נכון - אבל אנחנו בפורום אלופי הידע והשיפורים , פשוט לא להסכים לזה , אם תרצו אין זאת :wink:

קניתי בשנה האחרונה שני מחשבים ניידים - אשר תאורטית הגיעו רק עם ויסטה - מותקן במחיצה בדיסק - עדיין לא פתוח לפעולה .

לפני לקיחת המחשב - קניתי את ה XP בנפרד (400 ש"ח) - וביקשתי ממעבדת המחשבים של החברה

1. להוריד לדיסק חיצוני את הויסטה - ולנקות את המחשב - גולם על אמת .

2. להתקין את ה XP .

( אם בעתיד נרצה את הויסטה או לשדרג , יש אפשרות , רצוי לשמור את מספר הרישיון של הויסטה על פתק בצד או מודבק לדיסק )

חברה אחת - בצעה זאת ללא תשלום כשרות ללקוח .

החברה השניה בקשה 250 ש"ח והורידה ל 150ש"ח - לאחר פרצופים של החברה שלי :lol:( וזה עובד )

אחרי לקיחת המחשבים - אישרנו את ה XP בשימוש הראשון מול מיקרוסופט ישראל , ללא בעיה - גם האחריות על המחשבים נשארה רגילה

מאחר ומעבדות החברות ביצעו את ההתקנה :idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אז EZUF מצטער לעדכן אותך - אבל הגירסא שיצאה ב2009 חזרה ליהיות לא רעה גם בביצועים וגם באחוזי הגילוי.

מה360 ומטה - אתה צודק , אבל הגירסא של השנה - דווקא התגלתה כלא רעה.

הם עשו ריוויזיה רצינית ביותר ודי כתבו מחדש את רוב המוצר.

אני לא מדבר בפרספקטיבה של 2004 ולא מעודכן , ולא בכזו של סוף שנה שעברה - אלא נכון לחודשים האחרונים.

(ואני דווקא מאוד מעודכן בתחום...)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

service pack 1 לויסטה עוזר לו אבל עדיין ח*א של מערכת הפעלה.

תתקין את ווינדוס 7 מה שמפיצים בתור גרסאת נסיון ותראה איזה הבדל של יום ולילה יש ביניהם לטובת 7 הנסיוני

פורסם

נו אז בא תסביר לנו למה זה חרא מערכת הפעלה ו7 היא מצוינת.

ספר לנו על השינויים בקרנל.

איך XP בהקשר הזה?

מה הרווחים במשחקים נגיד בימינו מלהשאר על XP?

בקיצור - פתאום כל אחד פה מומחה מחשבים חבל על הזמן שישב עם המפתחים של מייקרוסופט לפתח את ויסטה.

אני מבין שלרוב טחנו את השכל שויסטה = חרא.

או מקסימום ניסו להריץ אותה בגירסא פרוצה על מחשב ישן ולא עבד משהו , אבל בחייאת...

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

תעשה ניסוי פשוט.

קח 3 מחשבים, אחד עם ויסטה אחד עם xp ואחד עם 7.

סגור את כל תוכנות הרקע ואז תבדוק בשלושתם כמה זיכרון כל מערכת הפעלה לוקחת.

התוצעה היא: ויסטה הכי הרבה במקום השני ווינדוס 7 והשלישי אקס פי.

זה רק דבר אחד.

את שלושת המערכות התקנתי על המחשב הנוכחי, את ויסטה העפתי אחרי שבוע, כרגע מותקנות xp ו- 7.

פורסם

קשה לי להסכים איתכם, קניתי מחשב נייד לאחרונה שהגיע עם הויסטה, כיוון שזאת היית ההתנסת הראשונה שלי עם המערכת אחרי שנים עם XP, 2000, וכו..

בהתחלה אהבתי, המחשב עבד מעולה, בלי שום בעייה, חלק..

אחרי שבוע הוא התחיל לאט לאט להיות איטי מיד..

כמובן שלא ויתרתי, והתחלתי לחקור לעומק את המערכת, אחרי שמורידים ממנה המון דברים שפשוט לא צריך אותם, הויסטה עפה, עובדת חלק, ואני ממש שמח שיש לי אותה, כמובן אני מודע שיש את ה7, ואני אף שוקל להתקין את הגירסת ניסיון שלו על המחשב הנייח שלי, כדי לראות ממה כל ההתלהבות..

אבל אם ניקח בחשבון שכרגע אין את 7, בהשוואה של XP מול ויסטה, אני חייב לציין שאני מאד נהנה מהויסטה, הרבה יותר נוחה, הממשק ממש נוח, עניין המהירות כרגע אין הבדל לעומת הXP אולי כי אני משתמש דיי פשוט, פוטושופ, ואינטרנט בעיקר, וסרטים.

בכל מקרה, אני ינסה לאתר מדריך איך לעשות את הויסטה מהר יותר, אני יעלה אותו פה אם אני ימצא.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

DAMPLIN - בלי להעליב - אבל מה שכתבת מראה בידיוק כלום.

מה בידיוק אכפת לך כמה זיכרון תפוס אם כל מחשב חזק נייד היום מגיע עם 2 גיגה זיכרון וכל מחשב ביתי עם 4?

ואני אחסוך לך - ויסטה 800 מגה , 7 סביבות ה500 וXP 300 בסביבה עם הרבה זיכרון (אפשר לצמצם הכל לפחות 100 מגה בקלות).

יש לך מושג למה ויסטה תופסת 800? ומה היא עושה עם עוד זיכרון כשאפליקציות פועלות? לא ממש נכון?

היא מטעינה קבצים בשימוש קבוע לקאש שלה כדי להוריד זמן הפעלה של תוכניות.

רוצה בדיקה קצת יותר טובה?

פתח וורד - תמדוד כמה שניות , רשמת?

יופי עכשיו סגור אותו ותמדוד שוב 3 פעמים - עדכן אותי בזה שויסטה ו7 יותר מהירות.

כתבתי כבר - ויסטה על מחשב עם מעט זיכרון וכרטיס גרפי ישן / מובנה חלש - רעיון רע , על מחשב חדש? עובדת יפה מאוד.

יש המון אופטימיזציות בויסטה שרוב המשתמשים לא מכירים פשוט, אבל גורמים לה לעבוד פשוט יותר טוב.

(לדוגמא - היא עולה יותר מהר , ואין את ההאטה המזעזעת בעליה של XP שעד שכל השטויות לא רצות אי אפשר לעשות איתה כלום, היא יציבה משמעותית ואין כמעט BLUE SCREEN כי לדוגמא היא עומדת בקריסת דרייברים בלי להקריש את כל מערכת ההפעלה ועוד המון דברים קטנים)

לגבי לפטופים - בכלליות - הם לרוב באים עם טונות של תוכנות זבל שרצות בעליה של היצרן.

אני מוכן לחתום שכל מי שקיבל נייד עם ויסטה וחשב שהוא איטי - שינמך לXP פתאום המערכת רצה מהר יותר - אם היה מתקין ויסטה נקי , או שמעיף את כל השטויות שרצות ברקע BY DEFAULT על לפטופ - היה פשוט מופתע מהתוצאות.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

בהשלמה למה שכתב LIVIUR - ויסטה תופסת כג'יגה זיכרון באופן קבוע,

כי כך היא מתוכננת לפעול. ה"כישלון" הוא בעובדה שביציאת המערכת לשוק,

רוב המחשבים לא נמכרו עם 2 ג'יגה זיכרון. היום זיכרון עולה 100 ש"ח לג'יגה,

במילים אחרות, שום-כלום-בריבוע, ולשים פחות מ-2 על מחשב חדש

זאת טיפשות אפילו במובן הכלכלי.

(אצלי 3 ג'יגה, כך שהרגשתי בנוח לבטל את ה-SWAP FILE. עובד כמו גדול, אלא מה)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
דווקא השירות של IBM בארץ מציע לאלו שויסטה יוצרת להם בעיות - שינמוכים ללא חיוב ככל הידוע לי. התקנת XP על בסיס הרשיון של ויסטה..

חזרתי לפני כשעתיים מהמעבדה שלהם בגבעת שמואל.

שאלתי אותם על מה שאמרתי. לצערי, ניתן לעשות זאת באופן חוקי רק למי שיש ויסטה פרופשיונל (או איך שלא קוראים לזה).

הלפטופ של זוגתי מצוייד בויסטה הום פרימיום, ולכן יש לרכוש את הרישיון של ה-XP, או להתקין אחד פרוץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תודה על התגובות, ואני מסכים שהמחשב מעט חלש לויסטה. העניין הוא שבהתחלה הוא היה בסדר גמור. רק בחודשים האחרונים הוא התחיל לזייף ועכשיו הבעיה כבר מאוד מחמירה וזה פוגע לה בלימודים.

אני חושב שננסה לפרמט ולהתקין מחדש. אני מקווה שזה יעזור.

רוני

הנסיון שלי הוא מ XP , אבל אני מניח שהבעיה זהה - processes עודפים. אם תהליך הפירמוט ארוך , כדאי לבדוק את רשימת התהליכים , לבדוק באינטרנט מה עושה כל אחד, ולהשמיד את המיותרים.

תהליך מיגע , אבל לפעמים עדיף על פירמוט

בהצלחה

יהודה

• תוכן חדש...