Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

טוב אז אני סוף סוף נפתר מהפיאט פונטו S55 שלי בגלל גחמה של אבי ש'מגיע לך אוטו חדש. תהנה קצת...'.

נהניתי ממנה אני לא אגיד שלא אבל הגיע הזמן להשתדרג.

אני אשמח לקבל מכם פידבק לגבי ריאליות הנתונים שאני מתכוון לתת בהמשך ולמכוניות מומלצות שעומדות בתנאים שהקצבתי. כמו כן אם יש לכם רעיון מאיפה להתחיל לחפש. האם יש אתרים ספציפיים שמומלצים לחפש בהם. אני קראתי אני חושב את רוב המאמרים באינטרנט על איך להמנע מרמאויות וכולי אבל מבחינה פרקטית אין מאמר אחד שמסביר איפה להתחיל. בסוף אני גם אתן רשימת מכוניות שחשבתי עליהן לראות מה אתם חושבים עליהן.

טוב אז בוא נגש לעיקר. הנתונים:

א) חסכונית בדלק. משפט קצת ארטילאי. בגדול צריכת דלק ממוצעת של 1:12 לדרכים בינערונית ומעלה.

ב) 50,000 - 70,000 שקל

ג) תא מטען לא חשוב. ביצועים לא חשוב.

ד) מה כן חשוב: נוחות נהיגה. בטיחות (למרות שמדובר במיני וחלקכם יגידו שבהתנגשות ברכב כבד יותר הבטיחות כבר לא רלוונטית). שלא יהיה רועש בתא הנוסעים - נושא שחשוב מאוד.

כמה מכוניות שחשבתי. מה אתם אומרים:

הונדה ג'אז - למרות שקשה להשיג במחיר המצויין.

סוזוקי סוויפט - החדשה

מאזדה 3 1600 שנת 2006 - למרות שלא מדובר במיני.

פורד פוקוס - trend - 2006 - למרות שלא מדובר במיני.

זהו בגדול. חשוב לי לדעת אם אני ריאלי במה שאני מחפש. אילו מכוניות מומלצות בסטנדרטים האלו. ואיפה כדאי להתחיל לחפש.

תודה

טל

פורסם

הג'אז מבוקשת מאוד בשוק ולכן תצטרך להיות עם "היד על הדופק" כדי למצוא אחת טובה במחיר טוב.

הסוויפט החדשה לדעתי מחוץ לטווח התקציב שלך.

אבל תתנחם בעובדה שיש עוד לא מעט סופר-מיני טובות בתקציב הזה.

אם אהבת את הפונטו S55 והיא סיפקה אותך מבחינת ביצועים אולי תאהב גם את הגרנדה-פונטו החדשה. המנוע שלה מעט חלש ואין לה תיבה אוטומטית אמיתית, אבל אלו לא דרישות שכתבת שחשובות עבורך.

אגב, כמעט כל סופר-מיני שתבחר תגיע לתצרוכת דלק של 1:12 בבין-עירוני רגוע די בקלות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...