Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מכונס נכסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

יש רכב שאני רוצה שנמכר דרך כונס נכסים.

התקשרתי למשרד עורכי הדין ושם אמרו לי שכדי להשתתף ב"תמחור" (שהתקיים עוד יומיים) אני חייב לתת הצעה של מינימום 50 אלף שקל, ולהפקיד כמובן 10 אחוז. (מחירון הרכב 70 אלף)

יכול להיות מצב כזה של מחיר מינימום?

ואם למישהו יש טיפים אני אשמח לשמוע!

פורסם

יכול הכונס לבקש מחיר מינימום כדי שתיכנס להתמחרות.

אם אין אפשרות לבדוק את הרכב מכנית ורישומית ( ליסינג ? חברה ? כמה ידיים ? ) הייתי ממליץ לך לרדת מהעניין כי מחיר המינימום לפני ההתמחרות הוא 70% מהמחירון. הנחה ממש לא אטרקטיבית לאור מצב שוק הרכב בכלל והאי ודאות בקניית רכב שכזה.

עוד יהיו כאלה שירצו להעלות את המחיר בעת ההתמחרות ולכן עצתי, לך לחפש משהו אחר.

יום עצמאות שמח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

" על פי חוק עורך הדין חייב לקבל כל הצעה!!! אפילו אם מדובר בהצעה של חמישה שקלים!!! הצעה זו מהווה רק בסיס ומבטיחה את השתתפותכם במיכרז ותו לא!!!! " -

מישהו יודע מה בדיוק אומר החוק?

הציטוט מתוך השרשור הזה : http://www.carsforum.co.il/vb/showth...t=%EE%EB%F8%E6

פורסם

חוקים בד"כ חלים על רשויות ממשלתיות. כונסים תופרים מכרזים כך שהם לא כפופים לדיני מכרזים ולא חייבים לאף אחד שום דבר.

הם עורכי דין, לא?

פורסם

מכיוון שרכשתי כמה רכבים מכינוס חד משמעית העו"ד שם את החליפה בצד ועבר למצב "סוחר בשוק" אל תתרגש התפקיד שלו הוא להוציא את ההצעה הגבוהה ביותר,יש גם מצב שהוא או מישהו מיושבי המשרד חומד את הרכב ולכן הוא מנסה להבהיל אותך.תן את ההצעה שמתאימה לך ותתעלם ממה שנאמר.אם הסכום לא מתאים לך אז תדלג להזדמנות הבאה,כך בחשבון שאין לך אפשרות לבדוק את הרכב ובמידה מסויימת אתה קונה חתול בשק.

פורסם

הפרטים היחידים שנתנו לי הוא הקילומטראז' (86K) ושלחו לי את הרישיון בפקס.

בגלל הרישיון אני יודע מיהו הבעלים של האוטו, זה יכול לעזור לי איכשהו? יש טעם לנסות לאתר את הבן אדם?

חג עצמאות שמח!

פורסם

בגלל הרישיון אני יודע מיהו הבעלים של האוטו, זה יכול לעזור לי איכשהו? יש טעם לנסות לאתר את הבן אדם?

חג עצמאות שמח!

תבקש את הדו"ח שמאי על הרכב אם הם מציבים כל כך הרבה תנאים לפחות שיהיה גילוי נאות מצידם.

פורסם

תראה ברישיון מה המספר רכב, אם אתה מכיר מישהו במוסך מורשה הוא יכול לפי המספר רכב לומר לך מה המצב של הרכב וכמה הוא שווה

איזה רכב זה?

קובי

פורסם

חג עצמאות שמח!

אם היית הבעלים הראשון של הרכב היית יכול לבקש שיעבירו לך את כל ההיסטוריה בפקס.

• תוכן חדש...