Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת ויזה לארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה לחדש את הויזה לארה"ב והבנתי שהפרוצדורה השתנתה מאד מאז 99'. כעיקרון, בכל חיפוש שעשיתי בינתיים מצאתי רק חברות שרוצות "לעזור לי" אבל אני רוצה לעשות הכל לבד.

באתר של השגרירות באמת שהסתבכתי ונכון לעכשיו רק הבנתי שצריך להוריד איפשהו איזשהו טופס ומעבר לזה לא ברור כלום.

ב99' הלכתי לשגרירות במזרח ירושלים, עמדתי 5 שעות בתור, היה ראיון קצר ואחרי שבועיים הגיע הדרכון בדואר.

מישהו יכול להסביר לי מה הפרוצדורה היום? האם אני צריך לקבוע ראיון מראש? מאיפה מורידים את הטפסים שצריך למלא?

אני בטוח שיש פה בעלי ניסיון שיוכלו לחסוך לי זמן וכאב ראש אם יכוונו אותי לאן שצריך.

תודה לעוזרים :-D

פורסם

תעקוב אחרי ההוראות כאן - זה האתר של שגרירות ארה"ב:

http://usembassy-israel.org.il/consular/niv/heb/Apply.aspx

דרך האתר אתה משלם את האגרה, קובע תור לראיון, ממלא את הטפסים און-ליין, מוריד אותם אליך, מדפיס אותם ומביא אותם איתך לראיון. כל הפרטים שם.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני שילמתי את ה-200 שקלים האלה לחברה והם עשו לי.

כמה "הארות" אם אתה רושם לבד.

תקפיד לרשום דברים נכונים ובאנגלית תקינה.

הקפד להביא איתך את כל האישורים שיש לך להראות להם שאתה מתכוון לחזור לארץ ולא להשתקע שם.

לא לרשום שהשתתפת במלחמה כלשהי כאשר היית בצבא. (יש שאלה כזאת שם)

וטיפ קטן שעבד על 4 אנשים :

אני שבועיים לפני שהגעתי לראיון באתי עם לוק של איש שומר מסורת וחובש כיפה, עבד עם 4 חברים כבר, כלומר, באתי לא מגולח עם כיפה גדולה מספיק ועם אגלית עילגת , כי הרי מה יש לחובש כיפה שבקושי יודע אנגלית לעשות בארה"ב, לעבוד הוא לא כי הרי גם בשבתות עובדים שם אז כבר ירדו הספקות אם אתה הולך לעבוד שם או לא.

גם בדרכון אתה צריך להיות לא מגולח, אם בודקים ושואלים דברים שנראים לך טיפשיים אז פשוט תנסה זה עובד הדבר הזה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה על העזרה.

קיבלתי ויזה ל10 שנים כמו שקויתי שיקרה.

חשוב אולי לציין שהבאתי את כל המסמכים שרק יכולתי והמראיינת פשוט לא רצתה לראות אף אחד מהם, שאלה על מקום העבודה שלי, על הלימודים ועל מטרת הנסיעה והראיון כולו ארך 2-3 דקות.

מצד שני, חברה שלי שהתראיינה באותו הרגע בחלון ליד (היינו בירושלים) - רואיינה כרבע שעה וקיבלה רק ל3 שנים.

אני מניח שזה גם עניין של מזל על איזה מראיין נופלים, או אולי היה לי קל יותר כי כבר הייתה לי ויזה בעבר ולה לא.

פורסם

גם אני קיבלתי ויזה לפני 3 שבועות (אחרי שהקודמת פגה תוקף). היה לי מראיין ממש נחמד וכל העסק לקח אולי דקה. הוא אפילו לא ביקש לראות שום מסמך.

• תוכן חדש...