Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן- כשתהיה נשוי הבעיה הזו תפטר מעצמה- היא תשמח שתפסיק לחפור לה ותתעסק בעצמך.

בכלל עם חלוף השנים היא תשמח ש"תעסיק" את עצמך במחשב ולא תציק לה- על שלל המשמעויות של העניין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תצרף אותה למועדון קלי$%X ספורט.

החבר'ה נשיים, והיא תשתלב.

וכך היא תתאהב בעצמה בפורום רכב.

מועדון מיאטות אם כבר.

אופ טופיק- קספר, מזל שהחתימה שלך לפחות בשחור לבן, אחרת זה היה זהה לחלוטין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תן לה לנהוג מדי פעם. היא תתחיל לאהוב את הרכב.

ואז היא תבין למה צריך לדבר עליו (או להתעסק איתו) כל הזמן... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חצי נחמה הייתי אומר, לא ? :wink:

די ללכלך, חברה שלך מאגניבה :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש לי בחור בעבודה שהוא הומו. לפעמים אני מקנא בו...

:shock:

אם תורידו את הזבל, תעשו כלים ותתלו כביסה, לנו לא יהיה אכפת כמה אתם משוטטים לכם ב-CF.

בקיצור, תפסיקו להתלונן ותתחילו להפעיל את הראש.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

את בטוחה שהאצבע תספיק לכולכן?

לא תבקשו את כל היד?

:lol:

אני חושב שגלישה בפורום יכולה וצריכה להיות במקביל לשיחות טלפון של בת הזוג.

יכול להיות שגם כמות ההודעות תגדל - יהיה מספיק זמן לזה.

:idea:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
:shock:

אם תורידו את הזבל, תעשו כלים ותתלו כביסה, לנו לא יהיה אכפת כמה אתם משוטטים לכם ב-CF.

בקיצור, תפסיקו להתלונן ותתחילו להפעיל את הראש.

לי נשמע שיש לך גרבים מסריחות... זה לא אומר שהגרביים של כולם אותו הדבר...:-)

פורסם

אתה לא מבין כמה זמן לקח עד שהבנתי מה אתה רוצה...

ותשובתי: הלוואי שלכל הנשים היו גרביים כמו שלי!! :king:

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

"סליחה,אבל לך יש פייסבוק,אז לי יש את הפורום"(CF כמובן) !!!

משפט שלי,כל הזכויות חופשיות.תשתמשו.

חוץ מזה,העניין אם "בואי תראי מה רשמו פה" עובד יופי אבל רק לכמה דקות..

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

קארספורום דווקא מפריע לה?

יחסית לשאר האתרים שאפשר לגלוש אליהם אני חושב קארספורום זה עוד בסדר.

תגלוש קצת לאתרי פורנו של שמנות זקנות שמשתינות על חיות ושוכבות עם קטינים מתים ואז תראה שאחרי זה היא לא תצייץ אפילו על קארספורום.

וגם אני לא הבנתי את הקטע על הגרביים... :oops:

פורסם

אני אבדוק איפה יש קורסים של "הבנת מסרים סמויים" אני אשלח לך לינק לפרטי.

וברצינות... מה לא הבנת.. הגרביים היו אנלוגיה לגבר שלה.

• תוכן חדש...