Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלודה היא מתחת לשמשה האחורית, שמתי ממיר חלודה על החלק הפנימי של הדלת של הבגאז' (סובארו סטיישן)

אבל החלק החיצוני עשיתי שיוף רציני עד לפח ניקיתי עם טינר וצבעתי כמה שכות של יסוד לבן (יסוד למתכת) אבל עדיין יש חלודה שחוזרת הפחח עשה לי תיקון ממש יצא יפה שיף הכל וצבע בצורה מקצועית אבל עדיין זה חזר, (לכן גם אני התחלתי לעשות) בקיצור אני לא יודע מה לעשות, מה שנראה לי זה רק לפרק את הדלת הזו לשייף את כולה ,להוריד לה כל שכבת צבע אפשרית, לשייף את הפח ולצבוע פריימר חוזר, יש אופציה אחרת חוץ מזו?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ומי מבטיח שהריתוך כן יפתור את הבעיה?

הרי גם מה שירתכו לי הוא חתיכת מתכת.

פרטים בה"פ .

פורסם

ברגע שקנית סובארו היתה צריך לדעת שאתה מקבל אותה עם חלודה . חיתוך פח מסביב לחלודה הוא פתרון טוב מנסיון ברכבי האספנות שברשותי .

התמונות הם של רנו 12 ששיפצתי

DSCF3590.JPG

DSCF3593.JPG

DSCF3598.JPG

DSCF3591.JPG

DSCF3600.JPG

DSCF3610.JPG

DSCF3609.JPG

DSCF3613.JPG

פורסם

אם תעלה תמונות יהיה קל יותר לייעץ. כעיקרון אם החלודה חוזרת למרות השימוש בציפויי הגנה טובים כנראה שלא הצלחת להגיע לכולה.

אני ממליץ לך לקרוא את המידע בנושא בפורום האספנות.

פורסם

ד"ר סובארו אתה צודק לצערי הרב, באמת שלצערי, אבל אני לא מתכוון לעשות את הצד הזה (עשיתי אותו כמה פעמים ופשוט לא יכלתי לבצע את זה עד הסוף.)

תמונות אני אעלה אבל בגדול זה פשוט עולה מעל הצבע היסוד שצבעתי פשוט מתחילים לראות כתום של חלודה. אני כבר מצטער שנגעתי בזה הייתי צרי להשאיר את הממיר חלודה על זה ומקסימום לשים כל פעם אם זה מתחדש.

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...