Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את הסאב שיש לי עכשיו ,ואני לא יודע איזה :?

כרגע יש לי סאב "12 RMS 500 של אודיובן (2 סלילים) בתיבה אטומה .

הסאב מוגבר ע"י מגבר 2 ערוצים של אוריון (דגם 3002) שכל ערוץ הוא 75 RMS .

אני מתאר לעצמי שצריך להחליף גם את המגבר ,אז אם יש שידוך טוב אני אשמח לשמוע .

אני מעוניין בסאב מדוייק רך ועוצמתי (שיתאים ל-SQ ) בתיבה אטומה .

התקציב לסאב עד 1000 ש"ח .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אתה בטוח שאוריון 3002 מוציא בגישור 300 RMS ב-4 אום ?

אם עכשיו הסאב שלי הוא בעל 2 סלילים של 4 אום ,אז כל סליל מקבל 75 RMS ?

עופר.י

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אתה אוהב באס רך ונעים? אז מה אתה עושה עם אודיובאן?

היה לי אודיובאן ואהבתי אותן אבל הוא לא רך ונעים. הוא בשביל לדפוק את הראש :) !

כדאי מאוד שתגיע למפגש כי יש סאבים שאולי יהיו רכים מדי בשבילך. ככה תוכל לסנן הרבה סאבים ולהגיע לסאב בשבילך!

פורסם

כבר המון זמן אני מת להגיע למפגשים ,אבל לצערי עד היום לא ההיתי בשום מפגש :?

אני שומר שבת ,וכול המפגשים הם רק בשבת :-(

את האודיובן שמתי מלפני כמה שנים ,כשעוד לא הבנתי כלום במערכות .

לצערי לא יצא לי לשמוע הרבה סאבים ,אבל נראה לי שאני יותר יתחבר לסאב מעט רך (לא רך מדי)

אבל מדוייק.

אפשר לקבל קישור לחנויות שמוכרות את ה-IDQ ?

עופר.י

פורסם

כן ,זה מה שכתוב בדף המוצר :

http://www.orioncaraudio.com/Support/Manuals/Amplifiers/Orion%20Series/Orion%202002%20Owners%20Manual(2004)%2047415.pdf

אין לי מושג איך הסאב שלך מחובר כרגע

בנוגע לסאב חדש קיבלתה המלצות

IDQ זה סאב של 500RMS אם אין לך מגבר מתאים בשביל מה לקנות .?..גם העלות שלו כולל תיבה 1500 שח

אתה יכול למצוא אותו הכי זול אצל אדי שהוא ספונסר פורום ומופיע במיבצעים לחברי הפורום.

אם אתה אוהב סאבים של ID לך על הדגם שציינתי הוא 350RMS

פורסם

אני יכול להמליץ מניסיון על הסרווין ווגה שהוא ממש טוב יחסית למחירו ולדעתי היחיד שעולה עליו מבין אלו שהוזכרו זה האסאסין.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אפשר להסתכל גם לכיוון של הקיקר CVR12 סאב יחסית מדויק וחזק

ואפשר לדאוג שגם יוציא באס רך ונעים:-)

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

+1 על ה-W3 של JL-AUDIO,סאב מעולה למחיר שלו,מכמה וכמה פעמים ששמעתי אותו הוא אני יכול להמליץ עליו בלב שלם,הוא עושה עבודה נפלאה ונשמע נהדר (כמובן ביחס למחירו ואולי אפילו יכול להתמודד בכמה סאבים יותר יקרים ממנו) לא נמרח ונשמע מדוייק לרוב (תלוי בכיוונים כמובן).

בקשר לסאים של ID אז עם זה בעייתי בשבילך למצוא מונו מתאים ך-idq הייתי מנסה את הסידרה הנמוכה יותר שהיא ה-id מכיוון שהם דורשים הגברה פחות רצינית בכיוון ה-250 וואט rms.

הנה קישור למי שמוכר אותם במחירים נוחים לחברי הפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=237392

מדובר על מישהו אמין ורציני,קוראים לו אדי.

אם תוכל להגדיל טיפה את התקציב תוכל לרכוש סאב נהדר של פירלס (דנמרק ולא נצרת עלית),הוא נמכר עכשיו במבצע ב-150 דולר:

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?products_id=1735

מתוך ניסיון אישי איתו אני יכול להגיד לך שזה כנראה הסאב הכי טוב (לטעמי כמובן) שיצא לי לשמוע,היתרון שלו בשבילך שהוא דורש רק 250 וואט rms בשביל להגביר אותו ולא יותר.

מקווה שעזרתי.

פורסם

מצטרף להמלצה על ה-Assassin מבית AA, אחרי ששמעתי אותו אצל איציק ברכב אני חושב שהוא אחד הסאבים שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף, מאוד מדויק ומאוד פ'אנצי, לא עוצמתי מידי ורך כשצריך.

דני.

פורסם

ה CVR לדעתי הכי פחות מדוייק/מהיר מבין הסאבים שהוצעו פה. גם באטומה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...