Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רעיון טוב. אהבתי.

הגלגל מסתובב או שהוא מקובע לקיר?

בהתחלה התיכנון היה לעשות אותו מסתובב עם נאבה של גלגל קידמי ועם כל מיכלול הברקס,אבל כשהבאתי את הנאבה והלבשתי את הגלגל וראיתי שהמשקל של כל העסק יוצא ממש ממש כבד פשוט פחדתי שיום אחד כל העסק יעקר לי מהקיר ולכן ירדתי מהרעיון של גלגל מסתובב.

תודה לכולם!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ע-נ-ק!!

רעיון מקורי ויפה מאוד.

ביצוע מושלם...

מה הדבר הבא?

עציצים קטנים עשויים מבוכנות?

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

רעיון ענק וביצוע אפילו יותר טוב , יצא ממש יפה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מרשים !

אהבתי. ראש טוב, וידיים טובות.

הזכרת לי נשכחות .זה מה שאני עשיתי לפני עשור .גיטרת נברשת עם עמעמם (דימר)

בברכה

מוטי.

גיטרה.jpg

פורסם

שלום.

הכול טוב ויפה רק מה איך תוכל להשתמש בלי טסט?

אני גם היתי מוסיף מנוע חשמלי עם שלט לגלגול הצינור.

אגב כמה אויר אתה ממלא בצמיג אופס סליחה בצינור?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

היי חבר'ה!

קודם כל תודה לכולם! ומי ששאל הדבר הזה כן עובר טסט! יש לי קצת קומבינות בטסט כמו כן הייתי יוכל לעבור גם ללא הצינור הירוק אבל הגדלתי את הראש ושמתי לפחות צינור ירוק(צמיג ירוק) על מנת לשמור על סביבה ירוקה(גינה).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...